Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
aaa evet ben de hatırladım ayy yiğit ti ya , yiğiti yazmışlardı oylamada birinci çıkmıştı turabiyi geçmişti tekrar bir oylama yapıldı yiğiti yazamadılar yiğitte turabiyi söylemişti, intikam almıştı, haklısın.

O olayi hatirlamadim ama bu sms sistemini anlatirken o sekilde anlatmisti acun

Duyguyu yazmaları abesle iştigal..Gönüllüler hala aynı hataya düşüyor.
Arkadaş önce yollayın işinize yaramayan adamları, sonra gıcıkları yollarsınız..

Tanerin orda işi ne?
Adam g.tünü kaldıramıyor, ben bile daha hızlıyım ondan.

Ne mantıksız insanlar ya..Aç kalınca beyin terk.
taneri sevdi turabi ve hilmicem.
hilmicem ilk oyunu duygu dan dolayı alamadıklarını açıkladı konseyde. bence de haklı sürekli motivasyonlarını düşürüyor duygu onların. taner dolansın orda ama duygu eksiye çekiyo takımı. yarışın ortasında kavga çıkarılır mı

O kadar fan kitlesi varsa kalır büyük ihtimalle.Diğer aday en az oyu alan mı olacak yoksa birinci olan mı seçecek onu anlamadım ben.

Duygu nun performansını çok düşük buldum ben bu sene.O hırs gitmiş sanki.Nasıl hırslıydı yarışmalarda eskiden.Mesela Sahra da hırs daha da tavan yapmış ama Duygu da tam tersi.

Hamburger de olabilir doğru.Doyurucu bir şey olsun bari ya.Yazık.
yaa duygunun 1 milyon fanı varsa var turabi ve hilmicem in o zaman kaç milyon fanı vardır.
hamburger ve pizza için erken olduğunu düşünüyorum canm. acun zorlicaz baya demişti

kızlar dün merve oflaz kimi kastediyordu beni oynatmadı diyerek
hakan la konuşurlarken???

Dokunulmazlık oyununda hile oldu dikkatli izlerseniz son oyunda anılın direğe basarak ilerlediğini görürsünüz küçük tahta direk. Hatta yamuldu oyun sonunda resmen. Acun nasıl görmedi anlamadım o_O

Dokunulmazlık oyununda hile oldu dikkatli izlerseniz anılın direğe basarak ilerlediğini görürsünüz küçük tahta direk. Hatta yamuldu oyun sonunda resmen. Acun nasıl görmedi anlamadım o_O

Aaa hangi direk ne direği varki orda

şu serenay hiç bişeye yaramıyor yaa anca konuşsun

başarılı olmayınca sakatlanma numarası:KK53:

bu reklamlar normalden uzun mu sürüyor herseferinde bana mı öyle geliyor ya bitmeyen reklam yapmışlar resmen:KK48::KK48:

X