Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ama tv de vermediki o bayrak görüntüsünü sen nerde gördün canm
aman semih te tuncay la uğraşıyo başım ağrıdı

karsıdan direkt goruntuyu vermedi ama bayrağı torbaları yerlestirirken gosterdi canm bariz belliydi

baska işi ne semihin

Şu merve aydının dediği laf beni sinir etti cok ya
neymiş karsı takım hep kavga ediyomuş bi onlara bak bi bize bak diyo
bunu söyleyecek en son insan sensin ya serenayın yanında deme bari

kalıcı makyajları da gözümü çok tırmalıyor
hiç iyi olmamış

bende duygunun dudaklarını cok fazla buldum
konusamıyo bile
bide duygu kalıcı kirpikmi taktırmıs napmış kirpikleri hep uzun ve rimelli gibi duruyo
baya guzelleşmeye calısıp gelmiş

bende duygunun dudaklarını cok fazla buldum
konusamıyo bile
bide duygu kalıcı kirpikmi taktırmıs napmış kirpikleri hep uzun ve rimelli gibi duruyo
baya guzelleşmeye calısıp gelmiş
bugün aramızda kalsın programında eleştirdiler
merve oflaz ve duygu çok güzel neden kalıcı makyaj yaptırdılar ki dedi o yaşı ileri olan kadın sunucu
şey dedi bir de
galiba kendilerini izlediler ve beğenmediler dedi
sahra da da kirpik gördüm
seda nın da dişi mi dudağı mı değişik geldi gözüme
ya da kilo vermiş

sonucta önceki hallerini biliyoruz basbas bagrıyorlar resmen biz yapmacığız suan diye
bikaç hafta sonra gorcez kalıcı makyajlarıda kurtaramayacak onları
seda zayıflamıs baya bacakları dana danaydı şimdi normal

seda yı ben de cok sevıyorum yaaa çok tatlı gözlerının aca aca heyecanlı heyecanlı bır seyler anlatıyo ya çok sevımlı oluyor:)
anıl ünlüler takımında oldugu ıcın eskıden gene unlulerde şimdi. merve se gonullulerden bırının eskı kocası ıle arkadasmıs mı neymıs ondan aynı adada degıller.
berna yı da cok sevıyorum ben gecen ayrıldıgında cok uzulmuştüm.

ay duygu takımda bizi demoralıze eden ıkı kısı var ama ısım vermıcem dıyor çok guldum kım acaba ben bır tane bılıyorum dün izledik :)) bir de merveyle serenay konusmuyor mu anlayamadım orayı?

ay duygu takımda bizi demoralıze eden ıkı kısı var ama ısım vermıcem dıyor çok guldum kım acaba ben bır tane bılıyorum dün izledik :)) bir de merveyle serenay konusmuyor mu anlayamadım orayı?
Merve Serenay konuşmuyor lar. Geçen sene merve konseyde Serenay ismini vererek elemesine neden olmuştu.

aman almeda ya güzelsin diye torpillisinde bi kıçını salla ya ünlüler takımına yapılan komplo gibi kız resmen ünlüler yarışa bir sıfır geride başlıyor şu becereksiz almeda yüzünden.

evet nadyanın eski kocası şu an merve oflazın sevgilisi imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…