ama tv de vermediki o bayrak görüntüsünü sen nerde gördün canm
aman semih te tuncay la uğraşıyo başım ağrıdı
seda ne kadar sonra elendi bir de unuttum eski sezon da
kalıcı makyajları da gözümü çok tırmalıyor
hiç iyi olmamış
fulya da ağzı var dili yoközlemde galatasaray-fenerbahce sezonundan galiba onu ben izlememiştim pek oyuzden tanımıyorum özlemi
bende tanıyamadım onu bide fulya keskini
fulya da ağzı var dili yok
bugün aramızda kalsın programında eleştirdilerbende duygunun dudaklarını cok fazla buldum
konusamıyo bile
bide duygu kalıcı kirpikmi taktırmıs napmış kirpikleri hep uzun ve rimelli gibi duruyo
baya guzelleşmeye calısıp gelmiş
ben de tanımıyorum canmkim o ya bide ünlüymüş hiç tanımıyorum ben
bugün aramızda kalsın programında eleştirdiler
merve oflaz ve duygu çok güzel neden kalıcı makyaj yaptırdılar ki dedi o yaşı ileri olan kadın sunucu
şey dedi bir de
galiba kendilerini izlediler ve beğenmediler dedi
sahra da da kirpik gördüm
seda nın da dişi mi dudağı mı değişik geldi gözüme
ya da kilo vermiş
seda yı ben de cok sevıyorum yaaa çok tatlı gözlerının aca aca heyecanlı heyecanlı bır seyler anlatıyo ya çok sevımlı oluyor:)duygu yu eski sezonda başlarda haklı buluyordum
ama dün özlem e laf atmasını falan hiç hoş bulmadım
takımın moralini bozup duruyor.
duygu nun olduğu sezonu sonuna kadar izlememiştim zaten
seda adamım
anıl gönüllüyse ünlülerde işi ne?
merve oflaz da ünlülerde neden?
berna da gitmeseydi tüh
sanırım nihat doğan olsaydı berna yla onu değişeceklerdi
yayındakı kavgalar cnm. topıkten haber almak ıyı oluyo herkes farklı gorusunu yazınca.duygu başladı kavgaya
kavga derken yayın mı topik mi?
bende daha az izlemeye çalışıyorum yine kavga şu anda
Geldimmmmmmmm :) mis gibi kokmuş mısırlarGel baslıyor mısır patlattım
Merve Serenay konuşmuyor lar. Geçen sene merve konseyde Serenay ismini vererek elemesine neden olmuştu.ay duygu takımda bizi demoralıze eden ıkı kısı var ama ısım vermıcem dıyor çok guldum kım acaba ben bır tane bılıyorum dün izledik :)) bir de merveyle serenay konusmuyor mu anlayamadım orayı?
seda yı ben de cok sevıyorum yaaa çok tatlı gözlerının aca aca heyecanlı heyecanlı bır seyler anlatıyo ya çok sevımlı oluyor:)
anıl ünlüler takımında oldugu ıcın eskıden gene unlulerde şimdi. merve se gonullulerden bırının eskı kocası ıle arkadasmıs mı neymıs ondan aynı adada degıller.
berna yı da cok sevıyorum ben gecen ayrıldıgında cok uzulmuştüm.