Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya bence de ada hayatı daha güzel oluyor. yayınlanırken ben de oyle dusunmustum onlıne ızlense ne guzel olur dıyeada hayatını çok az gösteriyolar, oyunları cok uzatıyolar. adayı daha cok gösterseler hatta ütopya gibi online canlı izleyebilsek super olur
bir kaç hafta sonra geçer mi kalıcı makyaj yoksa bronzlaşırlar diye mi?sonucta önceki hallerini biliyoruz basbas bagrıyorlar resmen biz yapmacığız suan diye
bikaç hafta sonra gorcez kalıcı makyajlarıda kurtaramayacak onları
seda zayıflamıs baya bacakları dana danaydı şimdi normal
dün aramızda kalsın programına duydum sanki. nişanlısı mı kocası mı bir şey dediler ama tam anlayamadım. merve yle ne alaka?seda yı ben de cok sevıyorum yaaa çok tatlı gözlerının aca aca heyecanlı heyecanlı bır seyler anlatıyo ya çok sevımlı oluyor:)
anıl ünlüler takımında oldugu ıcın eskıden gene unlulerde şimdi. merve se gonullulerden bırının eskı kocası ıle arkadasmıs mı neymıs ondan aynı adada degıller.
berna yı da cok sevıyorum ben gecen ayrıldıgında cok uzulmuştüm.
bence biri özlem bankoay duygu takımda bizi demoralıze eden ıkı kısı var ama ısım vermıcem dıyor çok guldum kım acaba ben bır tane bılıyorum dün izledik :)) bir de merveyle serenay konusmuyor mu anlayamadım orayı?
bende diyorum nadya neden var. acun da az değil ha. birbirleriyle sorunları olanları doldurmuş. yalnız takımların yarısı geçen sezondakiler. biraz haksızlık olmamış mı bu konuda. çünkü çok ara vermemiş oldular ve birbirlerini çok iyi tanıyan tiplerevet nadyanın eski kocası şu an merve oflazın sevgilisi imiş
o mümkün olmaz çünkü survivorda kurgu çok fazla. millet tartışıyo kamera diplerinde falan.ada hayatını çok az gösteriyolar, oyunları cok uzatıyolar. adayı daha cok gösterseler hatta ütopya gibi online canlı izleyebilsek super olur
hilmicem süper yaa çok tatlı. dün yıldırım gibi koşarken bağırıyor ya koptum resmen. turabi yle kanka olmuşlar sanırım ahahaturabi çok gıcık ya of ama hakettiler ya hele hilmicem süperdi yıldırım gibi koştu çocuk
sahra geçen sene berna ya haksızlık yaptı diye düşünüyordum. ama o gıcık merve aydın ın üstesinden anca o gelir ve geliyorda. o yüzden merve ye karşı sahra diyorum. dün bile merve aydın kaybedince sembol oyununda nasıl kötü kötü bakıyor.Sahra ya geçen sezon çok gıcık olmuştum ilk zamanlar ama bu sezon biraz kendini toplamış gibi çok fazla tartışmalara girmemeye çalışıyor ama çok uzun sürmez bence özüne döner bir süre sonra..Ben yarışlarda onu beğeniyorum
CNM DUYGU BAGIRDI CAGIRDI YA KENDISI BİR KAÇ KİŞİYE ONU DIYORUM,BI DE MILLETİ SOYLUYO ONA ÇOK GÜLDÜM,ÖNCE KENDINE BAKSIN:) AMA KASDETTIGI SEDA BENCE DE ,SONRA SOYLICEKMIŞ AMA...bence biri özlem banko
ikinci de seda olabilir. almancı muhabbetinden dolayı ya da bozok mu?
sizce??
AYNEN MERVE AYDIN A KARSI SAHRA DIYORUM AFERIN ONA. MERVE SERENAYA KARSI KAYBETTI YA AKSAM SEMBOLU TEBRIK ETTI MI SERENAYI KUSLER SANIRIM DA HIC MI TEBRIK FALAN ETMIYORLAR ? MERVE KAYBEDINCE NASIL BOZULDU ÇOK HOSUMA GITTI SERENAYIN KAZANMASI.sahra geçen sene berna ya haksızlık yaptı diye düşünüyordum. ama o gıcık merve aydın ın üstesinden anca o gelir ve geliyorda. o yüzden merve ye karşı sahra diyorum. dün bile merve aydın kaybedince sembol oyununda nasıl kötü kötü bakıyor.
berna da ezik ezik ağlıyo köşelerde sahra ya yenilince.
ama hakkıydı bu yarışmaya gelmek.
ya kendini de gördük yarışlarda.CNM DUYGU BAGIRDI CAGIRDI YA KENDISI BİR KAÇ KİŞİYE ONU DIYORUM,BI DE MILLETİ SOYLUYO ONA ÇOK GÜLDÜM,ÖNCE KENDINE BAKSIN:) AMA KASDETTIGI SEDA BENCE DE ,SONRA SOYLICEKMIŞ AMA...
aynen seranay ın kazanmasını sırf merve nin yüzünü görmek için istedimAYNEN MERVE AYDIN A KARSI SAHRA DIYORUM AFERIN ONA. MERVE SERENAYA KARSI KAYBETTI YA AKSAM SEMBOLU TEBRIK ETTI MI SERENAYI KUSLER SANIRIM DA HIC MI TEBRIK FALAN ETMIYORLAR ? MERVE KAYBEDINCE NASIL BOZULDU ÇOK HOSUMA GITTI SERENAYIN KAZANMASI.
NOT : SERENAYI SDA SEVMEM AMA MERVEYE KARSI KAZANINCA AYRI HOŞUMA GITTI