Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Serenayda oyunlarda cok gicik hareketler yapiyo ama normal ada yasantisinda iyi kiz. Duygu ve sahra icin ayni seyi soyleyemicem.

şu turabi ve sahra olmak zorunda mıydı sıcağı sıcağına yine saçma sapan hareketlerini izletiyorlar

geçen sene yerince izlettirdiler bu sene eksik kalaymışlar ya

şu turabi ve sahra olmak zorunda mıydı sıcağı sıcağına yine saçma sapan hareketlerini izletiyorlar

geçen sene yerince izlettirdiler bu sene eksik kalaymışlar ya
Çoğunluğu zaten geçen seneki yarışmacılar . 6 yarışmacı var sanırım. Bari adadan ayrılmayaydılar..

biri şu duyguyu öldürsün...
turabi ve sahranın şovları başladı..
özlem çok efendi bir kız ama duygu hepsini çilden çıkaracak...
bence ilk elenende özlem yada begüm olacak...
bilemiyorum hem heyecanla izliyorum hemde duygu beni çileden çıkarıyor çok iğrenç hareketleri var...

Duygu ayrı bir havalanmış sanki.. İki lafının biri benim üzerimden meşhur olmaya çalışmayın.Kendi çok ünlü yaa. Dün ben ünlü olabilirim ama gönüllülerdede yarışabilirim diyodu. Pabucumun ünlüsü.

özlem ben yüzme hocasıyım dedi sende her şeye hocasın dedi kız 12 branşım var diyo bu onla alay ediyo,özlemde diyor ki biz aynı takımdayız farkında mısın birbirimize destek olmalıyız diyo begüm duyguyu tutuyo ,duygu mahalle ağzıyla yürüyo..sonra merve oflaza laf çarpıyo aynı zamanda yarışmışlar gibi,kız bir kez şampiyon olduya...taner sakin çocuk sonradan açılacak ilkinde bozoku çıldırmayı başarmıştı ilk günden taneri çıldırttı..turabi diyor artık gelen gideni aratır bu kız adayı parçalar sahra bile daha iyi ...hilmicem de bu daha ne ki duygu daha başlamadı

Gonullulerde hilmicen der tek gecerim
Ama o muratla guzeldi ya bence murat olmaliydi tanerin yerine

Seda çok tatlı hala gülüyoruz ema ey ema ayy bla bla bla ay bayılıyorum diyip şoka girmesine
hakan çok adil konuştu yarışması zamanında da efendiydi hilmi cem keza öyle ama hasan da çok ağırbaşlı ve güçlü bir isim..dünki yarışma ilgi alanlarında değildi bence..tanerin ve nadyanın zamanındaki survivor evet zordu ama çok ilkeldi zorlanabilirler..özlem kilo almış ama kondisyondan düşmemiş..ne hikmetse ben o kadar gıcık olduğum tip olmasına rağmen gene gönüllücü oldum..sahra kıl bi kız ama ada kızı ve hakkediyor ama duygu fason.

turabi ve duygunun esamesi okunmuyor oyunlarda fıss diye söndüler

turabi kadar itici birini görmedim zerre terbiye yok

ünlüler takımı dah iyi ve çok iyi gidiyorlar

gönüllüler henüz tam takım olamadılar

ünlülere tam destek hep destek
gönüllüleri tutmama engel pek çok kişi var malesef

kızlar slm,
oldum olası hep gönüllüleri tutatrım.
ünlülerde merve aydın ve serenaya ayar oluyorum sırf oyundan sonra sevinmelerini izlememek için kazanmasınlar dıyorum.o derece gıcığım.

Nadya nın kazandıktan sonra sevinmesini beni sinir ediyor.Duygu da çok güçsüz kaldı takım arasında yediremiyor kendine o yüzden herkese sarıyor.Neyse Pascal ve Doğukan ı tek geçerim:)

kızlar slm,
oldum olası hep gönüllüleri tutatrım.
ünlülerde merve aydın ve serenaya ayar oluyorum sırf oyundan sonra sevinmelerini izlememek için kazanmasınlar dıyorum.o derece gıcığım.
aynen bende
hep gönüllü tuttum
serenay a gıcığım kazanınca bi değişik oluyor
ama merve aydın kadar gıcık olduğum bi yarışmacı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…