Survivor 2014 ünlüler-gönüllüler izleyenlerin paylaşım alanı :)

nerde bi kalitesiz insan var ,milletimiz gidip onu baştacı yapar .

anca fakir edebiyatı...

al işte turabii ,al işte siyasetin başındaki kazma .

Aynı şeyi bugün eşimle de konuştuk, neden hep böyle abi çekenler, sokak ağzıyla konuşanlar, mafya tipliler Türk halkının sempatisini kazanıyor diye.:26: Halk çocuğu muamelesi görüyor işte.
Özel hayatı zaten çok karmaşık, adam falan değil benim gözümde. Ne iş yaptığı belli değil, barlarda falan yarı çıplak dans ederken videoları düştü nete, ayrıca şu kas yapan alet reklamlarında da oynamış. Kimi kandırıyo ki bunlar, ne ihtiyacı... Orda mazlum edebiyatı yapıp halkı kandırmak kolay.

Aynen öyle,özel ev partilerine gidiyormuş ya şaka gibi.
Gökhan'ın oradaki terbiyesine ve saygısına hayran kaldım zaten,ben bile sakinimdir ama televizyon başında deliriyordum böyle turabinin hareketlerine .
GÖKHAN acayip saygılı ,mütevazı birisi ,Acun istediğini seçti gene .Ama herkes Star tv aracılığıyla paylaşılan fotoğrafların altına yorum yazıyor hak etmedi diye.
Ayy çok sinirliyim ya ,dediğim gibi GÖKHAN'IN hakkı yenmişse turabiye o para nasip olmasın.
GÖKHANNNN BİZİM BİRİNCİMİZ:KK16::KK16::KK16:

nerde bi kalitesiz insan var ,milletimiz gidip onu baştacı yapar .

anca fakir edebiyatı...

al işte turabii ,al işte siyasetin başındaki kazma .

Cuk oturdu bu yorum,valla bravo durumun özeti.:KK9::KK9:
Destekleyenler var turabiyi ama bana kalırsa Acun istedi onun kazanmasını,çünkü dışarıda 20 kişiye sorsam anca 1'i turabiyi destekliyor,ben de düşünüyorum bu oyları kim verdi acaba diye,tabi destekleyenler var ama onlara bir şey bile diyemiyorum zaten .:KK53::KK53:

Aynı şeyi bugün eşimle de konuştuk, neden hep böyle abi çekenler, sokak ağzıyla konuşanlar, mafya tipliler Türk halkının sempatisini kazanıyor diye.:26: Halk çocuğu muamelesi görüyor işte.
Özel hayatı zaten çok karmaşık, adam falan değil benim gözümde. Ne iş yaptığı belli değil, barlarda falan yarı çıplak dans ederken videoları düştü nete, ayrıca şu kas yapan alet reklamlarında da oynamış. Kimi kandırıyo ki bunlar, ne ihtiyacı... Orda mazlum edebiyatı yapıp halkı kandırmak kolay.
Katılıyorum....
Biz eşimle ona kısaca küçük Emrah diyoruz..
Dün çok üzüldük..
Herkesi kandırabilir "anam anamm güzel anam garip anam,köy çocuğuyum abi ben" laflarıyla ama biz sadece gülüyorduk.
Annenize en son ne hediye aldınız soruna verdiği cvp "timsah derisi çanta" valla benim annemin yok timsah derisi çantası,komik.:KK51:

ben ilk defa survivoru izledim ve finalin sms sonucuyla yapıldığını ilk defa gördüm haksız bir finaldi oyun oynansaydı daha adil olurdu neticede turabinin galip geleceği belliydi her hafta sms birincisi oluyordu adam:KK14::KK14:

İşe siyaset de bulaşmış.Beğenmediğiniz adamın ağzıyla yazıyorsunuz,ee bu durumda neyi eleştiriyorsunuz ? :KK31:

Oyları verenlerden biri de benim ve benim çevremde de çok fazla var,kaldı ki arada devasa bir uçurum yok,%20' bir fark var.Gökhan fanları dün ünlülere tweet,mail yoluyla ulaşıp oy atmalarını istedi ama yeterli olmamış demek ki...Yani bence ortada hak yenmesi falan yok.Zira Gökhan kazansaydı bu muhabbet dönmezdi.

Survivor çıktığından beri izlerim,3-4 yıldır hep sms diye hatırlıyorum ben.Yanlışsam düzeltilsin.

Son düzenleme:
Survivor sanırım 3 senedir zaten sms ile final yapıyor.
Ayrıca madem halk "acıların çocuğu ,küçük emrah tabiri ile olan insanları" seçiyor.

Neden Derya Büyükuncu ve Nihat Doğan'ın finale kaldığı zaman Nihat Doğan kazanmadı.:KK14:

Bazı yorumlar bu durumla çelişiyor.Demek ki mazlumla efendiyi ya da hak edenle etmeyeni insanlar ayırt edebiliyor.

Survivor sanırım 3 senedir zaten sms ile final yapıyor.
Ayrıca madem halk "acıların çocuğu ,küçük emrah tabiri ile olan insanları" seçiyor.

Neden Derya Büyükuncu ve Nihat Doğan'ın finale kaldığı zaman Nihat Doğan kazanmadı.:KK14:

Bazı yorumlar bu durumla çelişiyor.Demek ki mazlumla efendiyi ya da hak edenle etmeyeni insanlar ayırt edebiliyor.

Kesinlikle...:KK14:

Sevmezsin,eleştirirsin tamam da.Hakaret etme,işi insanların siyasi görüşüne getirmenin anlamı ne,onu çözemedik yarışma başladığından beri.

Kesinlikle...:KK14:

Sevmezsin,eleştirirsin tamam da.Hakaret etme,işi insanların siyasi görüşüne getirmenin anlamı ne,onu çözemedik yarışma başladığından beri.

üzümle sapı nedense hep karıştırılıyor.:KK19:

dozunda olsa bazı şeyler şaşarım.

Bel altına kadar vuruldu bazı şeyler hoş değil.

o bu değil de turabinin gögüs kılları bi çıkıo bir yokoluo nası oluosa o :KK70: heral jilet atıo arada:KK70:

$turabi-den-kamyon-arkasi-ozlu-sozleri-turabi-survivor-1427268.jpg

hahahahaha

Son düzenleme:
üzümle sapı nedense hep karıştırılıyor.:KK19:

dozunda olsa bazı şeyler şaşarım.

Bel altına kadar vuruldu bazı şeyler hoş değil.

Görülmek istenen görülüyor sanırım.Benim düşünceme göre de Merve ile Gökhan'ın havuzda sarılmaları hiç hoş değildi gençlere örnek olma konusunda...Üstelik bir kez de değil.Yani yıllarca Yaprak Dökümü,Aşk-ı Memnu izledik,o zaman sorun yoktu,herkes ekrana kilitleniyordu da şimdi mi çıktı gençlere örnek olup olmama ? Burada gerçekten Gökhan'ı destekleyen ve sevdiğim çok arkadaş var,birkaçı hariç de hep güzel şeyler paylaştık ama dün nette yazılanlar can sıkıcıydı.Aziz Nesin'in %60 muhabbetine kadar gelmiş olay.:KK6:

İstediğin hakareti et,üstü kapalı değil gözümüze soka soka aptal denildiğinin farkındayım.Problem değil.Bugüne kadar seviyesini bozmayan çok insan da geldi geçti çünkü...

Turabi'nin kazanmasına sevindim demiycem,500.000 lira kazanması araba kazanması beni çok da ilgilendirmiyor.
Ama orada bunu hakeden insanlardan biriydi.
Gökhan Keser de kazansa aynı his içinde olurdum.

Kabadayı görünümlü zorba Turabi, haketmediği şampiyonluk ünvanını Acun'un taraflı muamelesi sayesinde cebe attı malesef. Anlayamıyorum.

Yurdum insanıyla aynı şeyi izlemedim ben herhalde?!

O sokak ağzıyla, tanımadığı insanlara kafiyeli hakaret etmesini nimetten sayıp marifet gibi gören insanımız, bi de " şairene ruh" yakıştırmasını da yapmaz mı?! (Gökhan'ın gömleğini yırttığında " Dandik adamın dandik gömleği olur?!" demesi mesela. Sen kim Gökhan kim,Gökhan'ı ne kdr tanıodun da dandik olduğunu biliosun?!!!

Berna, Sahra'nın eline bi tokat attı diye anında diskalifiye olurken, oy kullanılırken herkes için sarfetmiş olduğu sözlerle, hareketleriyle(!), ekran önünde sürekli lan lun tarzı konuşmalarıyla (ki hiç mi hiç yakıştırmam kim olursa olsun!) Turabi'yi o adada barındırdı ACUN! Bu taraf çekme değildir de nedir?!

Ve madem,bu survivor zırvalığı SMSle belli olacaktı, ve 1. baştan belliydi de diğer insanları sabahın 5 inde ne halt etmeye yarıştırdı ACUN?!

Bana göre kazananlar:

1-Gerçekten yarışarak,Bileğinin gücüyle,efendiliğiyle GÖKHAN,
2-Kadının gücünü,hırsını,azmini,cesretini herkese bir kez daha gösteren MERVE
ve;
3-Sadece SMS ile fakir edebiyatı yaparak, her fırsatta açlığını dile getirerek, trübünlere oynayan Turabi ( ki buna kesinlikle inanmıyorum, her ne kdr böyle bi yalan bize söylense de SMS'in babası ACUN'un ta kendisi. Herşey onda bitti,kimse aksini iddia etmesin.İstediğini şampiyon yaptı.)

Umarım hak yiyenler vicdanları rahat uyurlar. Ben bi izleyici, hatta fanatik izleyici olarak çok üzüldüm, öyle böyle değil. Gerçekten ço üzüldüm. Gökhan'a yazık ettiler, büyük haksızlık yapıkdı. Herkes farkında zaten. Keşke yarışmanın adı Survivor değil de Turabi Yardım Kampanyası olsaydı da en azından umutlu bi bekleyiş olmazdı, ki zaten izlemezdik!!! Tolga Karel'den çok daha ii bi oyuncu olduğunu kanıtladı memlekete.

Vatana millete hayırlı olsun yeni Kromuz. Nice terbiyesizliklere...

Kabadayı görünümlü zorba Turabi, haketmediği şampiyonluk ünvanını Acun'un taraflı muamelesi sayesinde cebe attı malesef. Anlayamıyorum.

O sokak ağzıyla, tanımadığı insanlara kafiyeli hakaret etmesini nimetten sayıp marifet gibi gören insanımız, bi de " şairene ruh" yakıştırmasını da yapmaz mı?! (Gökhan'ın gömleğini yırttığında " Dandik adamın dandik gömleği olur?!" demesi mesela. Sen kim Gökhan kim,Gökhan'ı ne kdr tanıodun da dandik olduğunu biliosun?!!!

Berna, Sahra'nın eline bi tokat attı diye anında diskalifiye olurken, oy kullanılırken herkes için sarfetmiş olduğu sözlerle, hareketleriyle(!), ekran önünde sürekli lan lun tarzı konuşmalarıyla (ki hiç mi hiç yakıştırmam kim olursa olsun!) Turabi'yi o adada barındırdı ACUN! Bu taraf çekme değildir de nedir?!

Ve madem,bu survivor zırvalığı SMSle belli olacaktı, ve 1. baştan belliydi de diğer insanları sabahın 5 inde ne halt etmeye yarıştırdı ACUN?!

Bana göre kazananlar:

1-Gerçekten yarışarak,bileğinin gücüyle,efendiliğiyle GÖKHAN,
2-Kadının gücünü,hırsını,azmini,cesaretini herkese bir kez daha gösteren MERVE
ve;
3-Sadece SMS ile fakir edebiyatı yaparak, her fırsatta açlığını dile getirerek, trübünlere oynayan Turabi ( ki buna kesinlikle inanmıyorum, her ne kdr böyle bi yalan bize söylense de SMS'in babası ACUN'un ta kendisi. Herşey onda bitti,kimse aksini iddia etmesin.İstediğini şampiyon yaptı.)

Umarım hak yiyenler vicdanları rahat uyurlar. Ben bi izleyici, hatta fanatik izleyici olarak çok üzüldüm, öyle böyle değil. Gerçekten ço üzüldüm. Gökhan'a yazık ettiler, büyük haksızlık yapıkdı. Herkes farkında zaten. Keşke yarışmanın adı Survivor değil de Turabi Yardım Kampanyası olsaydı da en azından umutlu bi bekleyiş olmazdı, ki zaten izlemezdik!!! Tolga Karel'den çok daha ii bi oyuncu olduğunu kanıtladı memlekete.

Bana göre kazananlar:

ve;

Umarım hak yiyenler vicdanları rahat uyurlar. Ben bi izleyici, hatta fanatik izleyici olarak çok üzüldüm, öyle böyle değil. Gerçekten çok üzüldüm. Gökhan'a yazık ettiler, büyük haksızlık yapıkdı. Herkes farkında zaten. Keşke yarışmanın adı Survivor değil de Turabi'ye Yardım Kampanyası olsaydı da en azından umutlu bi bekleyiş olmazdı, ki zaten izlemezdik!!! Tolga Karel'den çok daha ii bi oyuncu olduğunu kanıtladı memlekete.

Bana göre kazananlar:

ve;

Umarım hak yiyenler vicdanları rahat uyurlar. Ben bi izleyici, hatta fanatik izleyici olarak çok üzüldüm, öyle böyle değil. Gerçekten çok üzüldüm. Gökhan'a yazık ettiler, büyük haksızlık yapıkdı. Herkes farkında zaten. Keşke yarışmanın adı Survivor değil de Turabi'ye Yardım Kampanyası olsaydı da en azından umutlu bi bekleyiş olmazdı, ki zaten izlemezdik!!! Tolga Karel'den çok daha ii bi oyuncu olduğunu kanıtladı memlekete.

Kesinlikle katılıyorum her kelimene.

X