Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi bugün eşimle de konuştuk, neden hep böyle abi çekenler, sokak ağzıyla konuşanlar, mafya tipliler Türk halkının sempatisini kazanıyor diye.:26: Halk çocuğu muamelesi görüyor işte.
Özel hayatı zaten çok karmaşık, adam falan değil benim gözümde. Ne iş yaptığı belli değil, barlarda falan yarı çıplak dans ederken videoları düştü nete, ayrıca şu kas yapan alet reklamlarında da oynamış. Kimi kandırıyo ki bunlar, ne ihtiyacı... Orda mazlum edebiyatı yapıp halkı kandırmak kolay.
nerde bi kalitesiz insan var ,milletimiz gidip onu baştacı yapar .
anca fakir edebiyatı...
al işte turabii ,al işte siyasetin başındaki kazma .
Katılıyorum....Aynı şeyi bugün eşimle de konuştuk, neden hep böyle abi çekenler, sokak ağzıyla konuşanlar, mafya tipliler Türk halkının sempatisini kazanıyor diye.:26: Halk çocuğu muamelesi görüyor işte.
Özel hayatı zaten çok karmaşık, adam falan değil benim gözümde. Ne iş yaptığı belli değil, barlarda falan yarı çıplak dans ederken videoları düştü nete, ayrıca şu kas yapan alet reklamlarında da oynamış. Kimi kandırıyo ki bunlar, ne ihtiyacı... Orda mazlum edebiyatı yapıp halkı kandırmak kolay.
Survivor sanırım 3 senedir zaten sms ile final yapıyor.
Ayrıca madem halk "acıların çocuğu ,küçük emrah tabiri ile olan insanları" seçiyor.
Neden Derya Büyükuncu ve Nihat Doğan'ın finale kaldığı zaman Nihat Doğan kazanmadı.
Bazı yorumlar bu durumla çelişiyor.Demek ki mazlumla efendiyi ya da hak edenle etmeyeni insanlar ayırt edebiliyor.
Kesinlikle...
Sevmezsin,eleştirirsin tamam da.Hakaret etme,işi insanların siyasi görüşüne getirmenin anlamı ne,onu çözemedik yarışma başladığından beri.
üzümle sapı nedense hep karıştırılıyor.
dozunda olsa bazı şeyler şaşarım.
Bel altına kadar vuruldu bazı şeyler hoş değil.
o bu değil de turabinin gögüs kılları bi çıkıo bir yokoluo nası oluosa o heral jilet atıo arada
Eki Görüntüle 1163287
hahahahaha
o bu değil de turabinin gögüs kılları bi çıkıo bir yokoluo nası oluosa o heral jilet atıo arada
Eki Görüntüle 1163287
hahahahaha
Kabadayı görünümlü zorba Turabi, haketmediği şampiyonluk ünvanını Acun'un taraflı muamelesi sayesinde cebe attı malesef. Anlayamıyorum.
Yurdum insanıyla aynı şeyi izlemedim ben herhalde?!
O sokak ağzıyla, tanımadığı insanlara kafiyeli hakaret etmesini nimetten sayıp marifet gibi gören insanımız, bi de " şairene ruh" yakıştırmasını da yapmaz mı?! (Gökhan'ın gömleğini yırttığında " Dandik adamın dandik gömleği olur?!" demesi mesela. Sen kim Gökhan kim,Gökhan'ı ne kdr tanıodun da dandik olduğunu biliosun?!!!
Berna, Sahra'nın eline bi tokat attı diye anında diskalifiye olurken, oy kullanılırken herkes için sarfetmiş olduğu sözlerle, hareketleriyle(!), ekran önünde sürekli lan lun tarzı konuşmalarıyla (ki hiç mi hiç yakıştırmam kim olursa olsun!) Turabi'yi o adada barındırdı ACUN! Bu taraf çekme değildir de nedir?!
Ve madem,bu survivor zırvalığı SMSle belli olacaktı, ve 1. baştan belliydi de diğer insanları sabahın 5 inde ne halt etmeye yarıştırdı ACUN?!
Bana göre kazananlar:
1-Gerçekten yarışarak,bileğinin gücüyle,efendiliğiyle GÖKHAN,
2-Kadının gücünü,hırsını,azmini,cesaretini herkese bir kez daha gösteren MERVE
ve;
3-Sadece SMS ile fakir edebiyatı yaparak, her fırsatta açlığını dile getirerek, trübünlere oynayan Turabi ( ki buna kesinlikle inanmıyorum, her ne kdr böyle bi yalan bize söylense de SMS'in babası ACUN'un ta kendisi. Herşey onda bitti,kimse aksini iddia etmesin.İstediğini şampiyon yaptı.)
Umarım hak yiyenler vicdanları rahat uyurlar. Ben bi izleyici, hatta fanatik izleyici olarak çok üzüldüm, öyle böyle değil. Gerçekten çok üzüldüm. Gökhan'a yazık ettiler, büyük haksızlık yapıkdı. Herkes farkında zaten. Keşke yarışmanın adı Survivor değil de Turabi'ye Yardım Kampanyası olsaydı da en azından umutlu bi bekleyiş olmazdı, ki zaten izlemezdik!!! Tolga Karel'den çok daha ii bi oyuncu olduğunu kanıtladı memlekete.
Vatana millete hayırlı olsun yeni Kromuz. Nice terbiyesizliklere...