İhtiyaçla ne alaka ya?Hala anlamadım,ona bakarsanız ünlülerin hiçbirinin ihtiyacı yok o paraya.Gökhan zaten hem manken,oyuncu,şarkıcı .İki şarkı söyler kazanır.Sorun Acun'un isteğiyle Turabi'nin 1.olması.İllaki Turabi'yi destekleyenler çıkacaktır tabi ki,ama onun 1. olması imkansızdı işte,taa en başlarda halk oylamasında Turabi 1. çıkınca o zaman da demiştim bu oylama da kesin bir şey var diye.Dediğim gibi de çıktı işte.
Turabi adamlıktan delikanlılıktan bahsediyor,kendisinin mesleğini görünce kusasım geldi,özel ev partilerine gidiyormuş falan,ne demekse o ...
Adamlığın "a"sı yok ki adam da.Her ne kadar Sahra'yı sevmesem de Sahra'ya ihanet etti,bu bir gerçek.İsmini yazdığı kişilere bir sürü hakaret etti,kavga çıkardı,o iletişim oyunun da yaptığı pis hareketi söyleyemiyorum bile.
Ağlayıp durdu ,fakir edebiyatı yaptı,evet oyunlarda çok güçlüydü,Gökhan kadar güçlüydü,ama Gökhan'ın efendiliği ,terbiyesiz,saygısı zaten gönlümüzde birinci yaptı Gökhan'ı .
Kim ne derse desin o yarışma halk oylaması değil ,yapımcının oylaması.Araba olayında da onu gördük,bilerek Ahmet Dursun'u hep konuşturmaya çalıştı,sonra da arabaya senin ihtiyacın yok dedi.
Bu bir ihtiyaç yarışmasıysa ünlülerin orada ne işi var?
İllaki turabiyi destekleyenler vardır şaşırmıyorum artık,ülkede bu kadar mafya bozuntusu kişi varken ,şaşırmadım.
Ahhh be yalan dünyaa ,niye hiç adamlık kazanmıyor da terbiyesizlik,saygısızlık,ikiyüzlülük kazanıyor.Eğer Turabi o parayı hak ediyorsa helali hoş olsun,güle güle harcasın ,ama eğer o oylama da bir şey varsa ve Gökhan'a haksızlık yapılmışsa(ki yapıldı) o parayı yiyemesin inşallah.
Kalbimizin 1.sisin GÖKHAN ADAMIN DİBİSİNNN