- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 39
Kabadayı görünümlü zorba Turabi, haketmediği şampiyonluk ünvanını Acun'un taraflı muamelesi sayesinde cebe attı malesef. Anlayamıyorum.
Yurdum insanıyla aynı şeyi izlemedim ben herhalde?!
O sokak ağzıyla, tanımadığı insanlara kafiyeli hakaret etmesini nimetten sayıp marifet gibi gören insanımız, bi de " şairene ruh" yakıştırmasını da yapmaz mı?! (Gökhan'ın gömleğini yırttığında " Dandik adamın dandik gömleği olur?!" demesi mesela. Sen kim Gökhan kim,Gökhan'ı ne kdr tanıodun da dandik olduğunu biliosun?!!!
Berna, Sahra'nın eline bi tokat attı diye anında diskalifiye olurken, oy kullanılırken herkes için sarfetmiş olduğu sözlerle, hareketleriyle(!), ekran önünde sürekli lan lun tarzı konuşmalarıyla (ki hiç mi hiç yakıştırmam kim olursa olsun!) Turabi'yi o adada barındırdı ACUN! Bu taraf çekme değildir de nedir?!
Ve madem,bu survivor zırvalığı SMSle belli olacaktı, ve 1. baştan belliydi de diğer insanları sabahın 5 inde ne halt etmeye yarıştırdı ACUN?!
Bana göre kazananlar:
1-Gerçekten yarışarak,bileğinin gücüyle,efendiliğiyle GÖKHAN,
2-Kadının gücünü,hırsını,azmini,cesaretini herkese bir kez daha gösteren MERVE
ve;
3-Sadece SMS ile fakir edebiyatı yaparak, her fırsatta açlığını dile getirerek, trübünlere oynayan Turabi ( ki buna kesinlikle inanmıyorum, her ne kdr böyle bi yalan bize söylense de SMS'in babası ACUN'un ta kendisi. Herşey onda bitti,kimse aksini iddia etmesin.İstediğini şampiyon yaptı.)
Umarım hak yiyenler vicdanları rahat uyurlar. Ben bi izleyici, hatta fanatik izleyici olarak çok üzüldüm, öyle böyle değil. Gerçekten çok üzüldüm. Gökhan'a yazık ettiler, büyük haksızlık yapıkdı. Herkes farkında zaten. Keşke yarışmanın adı Survivor değil de Turabi'ye Yardım Kampanyası olsaydı da en azından umutlu bi bekleyiş olmazdı, ki zaten izlemezdik!!! Tolga Karel'den çok daha ii bi oyuncu olduğunu kanıtladı memlekete.
Vatana millete hayırlı olsun yeni Kromuz. Nice terbiyesizliklere...
Sözün bittiği yer. Olayların kısa bir özeti olmuş. Noktası virgülüne kadar doğru.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi