Akının çocuksu tavırlarına çok güldüm yahu. Tolgaya herkesi düşman etmek çabasında
O toplantı sahnesinde bende çok gülmüştüm, yanlış yaptı çocuk gibi davrandı gerçi ben zaten Akını karaktersiz buluyorum oyüzden yakışanı yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akının çocuksu tavırlarına çok güldüm yahu. Tolgaya herkesi düşman etmek çabasında
O toplantı sahnesinde bende çok gülmüştüm, yanlış yaptı çocuk gibi davrandı gerçi ben zaten Akını karaktersiz buluyorum oyüzden yakışanı yaptı
adalar birleşmicekmiş
ünlülerden 2 kişi gönüllüler adasına transfer olacakmışşşşşş
*Akın ve Tolga giderseee piuwww
adalar birleşmicekmiş
ünlülerden 2 kişi gönüllüler adasına transfer olacakmışşşşşş
*Akın ve Tolga giderseee piuwww
nerde yazıyo ki bu...
geçen hafta birleşme partisi faan diyip durdu acun..
ama beklenir ondan böyle yeni şeyler..
eskidende elenmiş birini oylarla geri getiriyodu mesela...
keşke öyle yapsa da berna gelse...
Nete 23. Bölüm tanıtımı yaz çıkıyor canım şok oldum bende doğruymuş
Nete 23. Bölüm tanıtımı yaz çıkıyor canım şok oldum bende doğruymuş
izleyemiyorum işyerinde hadi yaaa...
o zaman geçen hafta sahra belkide akın gelsin diye yok pişmanım falan dedi..
sonuçta onlar biliyodur birleşmemi olucak ne olucak...
Aaaa şok oldum
Akını gönderirlerse geldiğin çöplüğe geri dön diye ne garip olur ya
bence duyguyla tolgayı yollarlar :26:
Tolga hiçbir yerde rahat durmaz tolgayla akını yollasınlar orada da yerler birbirlerini
Bencede inş. Tolga gider şu pisliklerden kurtulur gönüllülerde daha çok çalışır benceben gönüllülerden biri kazansın ıstıyorum o yuzden akın gelmesin bence akın geldiği yeri karıştırıyo tolga gitsin bence
Tolga napıyoki rahat durmasın adamı dışladılar genede oyunlarda canını dişine takıyor neymiş 1 domates fazla yemiş yeseydiniz kardeşim bakıcanıza
Orada millet açlığının derdinde ağız dalaşını bırakıp yeseydiniz
bence ahmet gökhan akın ismail grubu bide merve tolgayı yazar... tolga duygu akını yazar sanırım akın ve tolga geçer gönüllülere.... ozman gönüllüleri kimse tutamaz.... bireysele dönmemesi iyi olmuş bireyselde hiç heyecanlı olmuyo... iki ayrı takım daha iyi... bu arada favorim tolga.... akınada acayip gıcıgım bide sahraaaa.... itici insan.... ayrıca hala müge orada nasıl kalabiliyo emek hırsızı o kızzz gönüllüler onun yüzünden aç kaldı oyun kazanmadılar yazık degilmi.. müge yüzünden 2 sıfır başlıyorlar oyuna.. hala ona oy atanlara diyorum pesssss diyorummm... inşallah bidahaki elemede gider...