- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
Tolgayı tamamen dışlatmaya çalışıyor abla..ama epey komik duruma düşüyor farkında değil
ben bu sene çok izleyemedim,olanları kavrayamıyorum,dışlatmak için bir sebebi var mı peki:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tolgayı tamamen dışlatmaya çalışıyor abla..ama epey komik duruma düşüyor farkında değil
ben bu sene çok izleyemedim,olanları kavrayamıyorum,dışlatmak için bir sebebi var mı peki:26:
Elle tutulur hiç bir şey yok :)
turabi akın konusunda haklıymış demek ki
Meme de yok ki yav
Aman neyse, bu zamana kadar kalmaları hataydı..Kendi kendilerini düşürdüler bu duruma..
Ama işte onu yollayarak hata ettiler..Akın oyunlar konusunda gayet başarılı çünkü..
Tolga ya destek yağıyor sayesinde, adamı günah keçisi yapıyorlar ya normalde kimsenin destekleyeceği bir yarışmacı değil halbuki...
Aynen canım..Bir de dikkat edin, tolganın tüm dedikleri de çıkıyor ünlüler adasında..
Başka şansı yok ki mert e güle güle sıralamaya baktım
1.turabi
2.yiğit
3.müge
4.sahra
5.mert
Millet 2 meme görücek diye olaya bak artık izlemicem şu programı bu millettende ne bekliyosam
Ahmet dursun çok komikti ya
Kahkaha attım
Gözler nasıl parlıyor
Sorma kanka güzel olsa gam yemicem ya.
Ayy evet ya.
Mert gideceğine Müge gitseydi keşke. Sırf kız güzel diye var ya
Güzel değil sırf kız diye bence.