Survivor 2014 ünlüler-gönüllüler izleyenlerin paylaşım alanı :)

zaten bende artık turabici oldum sayılır bilmiyomusun :KK53: gerçekten saf bi çocuk sahranın yüzünden gıcık oldu herkes ona :KK19: neyseki araları bozuldu gerçekleri gördü sahrayı yazdığı gün kendimden geçtim mutluluktan :KK23::KK23:

birgün herkes turabici olacak o kadarEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK:KK1:

ahmetdursun ve ismail fena sinsi çıktı gökhan ve akınıda yalarına yaver yaptılar ünlülerden bi sıcak baktığım tolga adam tam survivor elinden geleni yapıyor bide beğenmiyorlar yara olmayan bi yeri yok :KK53:

offf mügeye gelirsek yahu bikere bile olsa bi insan hırs yapıp biraz hızlı davranmazmı :KK19: ben bu şişko halimle elimden geleni yapardım yırtardım kendimi sanki tatile gitmiş hanım :KK19:

:KK60::KK60::KK60: bibi ya :KK53:

Katılalım biz seneye, azcık kilo veririz :KK60:

Allah rızası için 2 kişi elensin bu hafta..Şu mertle müge bi gitsin ya..
Bu ne beceriksizliktir arkadai..Sinir oldum izlerken..Ne demeye almışlar bunları yahu..

Bu ne beceriksizliktir arkadai..Sinir oldum izlerken..Ne demeye almışlar bunları yahu..

Heyecan sıfır,rezalet bu yıl...Nasıl bu kadar beceriksiz ve gıcık adamı toplamayı becermiş bilmiyorum.

Tolinnn tolinn...:KK50::KK50:

Heyecan sıfır,rezalet bu yıl...Nasıl bu kadar beceriksiz ve gıcık adamı toplamayı becermiş bilmiyorum.

Valla sinir geldi ustume..orada olsam bogucam o ikisini..ama kabahat takimda..butun gucluleri yollarsan bu noktaya gelirsin iste.

Ben önceden izlemezdim kocam sağolsun :KK14: geçen onada dedim sayende sinir hastası oldum diye bu gıcıklar yüzünden :KK47:

hep ünlülerin kazanmasına ben de sinir oluyorum:KK50:

Çok sıkıcı olmaya başladı, hep ünlüler kazanıyor...

Gönüllüler 4 kişi kalacak, ünlüler 8 kişi. Gönüllüler hiç kazanamaz artık...

Ne canı az la bunların.Ben üniversitedeyken 4 aydan fazla görmedim anamı bubamı,bunlar 2 ay olmadı bile.:KK53:

X