- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
İnadına Turabi...
hosgeldin..
ben taraf tutmuom kisi tutmaya karar verdim
eksi verdim sana
umarim sevgilinin sadece tipi benziodur
eksi verdim sana
umarim sevgilinin sadece tipi benziodur
Acun bile ilk defa ünlülere laf söyledi kayırdığı halde. Bir değilsiniz falan dedi 2 kere yemek yediniz dedi.
Turabi didi...
turabiyi cikaardi elenmeyecegini bildiginden oylama samantayla muge arasinda gecsin adil bi oylama olsun diye ne sacma fikir oylama esit cikmis diye illa iki kisi arasindami gecmeli anca tribunlere oynuyo yigit yemezler
Hayın tiviti... Ben de adını böyle yazcam.
Tipi benziyor evet.
Biraz geç katıldım ama ben geldim
Bu sene gıcık olduklarım çok fazla..Merve, sahra ve turabiye feci uyuzum
Favorim yiğit
Hımm saçma olmuş Ertunga deseymiş Ertunga gidermiş Yiğit'in birinci olmasına sevindim Turabi omasında sanırım Turabiceler var ama bana çook itici geliyor davranışları :)
Yani unluler yediler doymadilar o simitler pogcalar hamburgerler baska ne yedilerdi bi suru sey yediler
yoooo biz turabiciyiz
Allah doyursun.
yoooo biz turabiciyiz
bilmem kizlar alir mi ki oylamaya bagli herseyBiraz azalınca kişi tutarız şimdi ekip işi başarıları ama bu sene bayan kazansın ya erkeklerin oy potansiyeli fazla diye one çıkıyorlar merve çok hırslı hakkı yani alirsa
yigit turbune oynuyo med bosver onuBiraz geç katıldım ama ben geldim
Bu sene gıcık olduklarım çok fazla..Merve, sahra ve turabiye feci uyuzum
Favorim yiğit
benden sana hediya var kanka beğenilerine bakarsın artıkın
Mıncıklarım seni
Ne itici bi cinstir o öyle ya.
Karşımda öyle k.ıçını başını bana oynatacak, valla o açlıkla uçan tekmeyle atlarım üstüne. Yine ünlüler iyi tahammül ediyor.
Mıncıklarım seni
Ne itici bi cinstir o öyle ya.
Karşımda öyle k.ıçını başını bana oynatacak, valla o açlıkla uçan tekmeyle atlarım üstüne. Yine ünlüler iyi tahammül ediyor.
Med hoş geldin.
Turabiseverler azınlıkta ama çoğalacağuzzz.
bilmem kizlar alir mi ki oylamaya bagli hersey
yigit turbune oynuyo med bosver onu
sana her rastladigim yerde eksiyi basacam tölün görürüsün ucuracam o kusu