muge sus bebek sanki cok ise yariyoda
oh iyi oldu turabiyle sahraya kaldilar oyle
en azından başkalarına saygısızlık yapmıyo ayrıca her oyunda ben yaparım ben yaparım diyip oyunda sakatlandım dıyıp yerlerde sürünmüyo tivitü
Yiğit neden Turabi dediğini açıkladı, gitmeyeceğini bildiği için, oylamanın Müge ve Samanta arasında olması için söyledi. Ama Turabi uyuzunda onu kavrayacak zeka olmadığı için kişisel algıladı, keser döner sap döner gün gelir hesap döner atasözüyle hicvetti olayı...
en azindan kendini gosteriyor muge de aktif olsun ben yaparim desin
orda bi suru saygisiz var sementami rahatsiz ediyo
seninle catisamiyacam site cok yavas kaynana dusmani
gönüllülerden en büyük favorim berna niyeyse bana cok dürüst ve harbi bi kizmis gibi geliyo ünlülerdende gökhan gayet efendi biri bence yanliz su serenay a gicik oluyorum nekadar yapmacik ve itici ya hele mervenin tuhaf tuhaf hareketleri
Müge'nin de son demleri,o da kalamaz zati...Bence yarışmayı birisi alırsa bu Yiğit olacak gibi görünüyor gönüllülerde bence,çünkü Sahra ve Turabi'yi seviyorum ben ama tavırları çok sert. Ölçüyü kaçırdığı için de Turabi oy kaybetti.
berna surekli agliyor herseye ilginc bi kiz benim bu sene aman aman tuttugum biri yok niyeysegönüllülerden en büyük favorim berna niyeyse bana cok dürüst ve harbi bi kizmis gibi geliyo ünlülerdende gökhan gayet efendi biri bence yanliz su serenay a gicik oluyorum nekadar yapmacik ve itici ya hele mervenin tuhaf tuhaf hareketleri
kızaaam ben kaç gündür seninle çatışmak için beklıyom nerdesin sen?konuyu açıp neden başında durmuyosun cadoloz kaynana
sementa saygısız kendısı yiyo yiyo oyunlara gelince fısssss müge o kadar yeseydi ortalıgın tozunu attırırdı
ayrıca o fare sementa yüzünden girdi bademleri sakladı oraya sonra fare geldi allahım ya kadın yatarken bile tıkınıyo ne doymak bilmeyen biriymiş ya ohhhhh biletini kestiler sende çatla tivitüüüü
Hatun 3. oldu.((
Elenmeyecek vallahi bu müge kaldı başımıza.((
Ben bakmadım oylara da yuh yani...Ben de vereyim bundan sonra...
yigitte sanki sessiz davranip halka oynuyor gibi surekli ben birinci olursam filan yani ne bileyim kimse ben birinci olurum diye dusunmez kiMüge'nin de son demleri,o da kalamaz zati...Bence yarışmayı birisi alırsa bu Yiğit olacak gibi görünüyor gönüllülerde bence,çünkü Sahra ve Turabi'yi seviyorum ben ama tavırları çok sert. Ölçüyü kaçırdığı için de Turabi oy kaybetti.
Merve bu akşam tuhaflığın dibine dibine vurdu vallahi.Son oyunu kazandığında öyle saçma hareketlerde bulundu ki bakakaldım..
Hatun 3. oldu.((
Elenmeyecek vallahi bu müge kaldı başımıza.((
1. Yiğit
2. Turabi
3. Müge
4. Mert
5. Sahra
6. Berna
7. Samanta
8. Ertunga
Baksana canım şuna, Müge fenaalarda..
yigitte sanki sessiz davranip halka oynuyor gibi surekli ben birinci olursam filan yani ne bileyim kimse ben birinci olurum diye dusunmez ki
cok cirliyo ne bagrion o kadarduyguda gicik bi tip ay bu seni aman aman sevdigim kimse yok bari gokhan kazansin diyelim..
ya tamam potansiyel olmasada sinsi degıl sementa gibi sementa sinsiydi yiğit bile söyledi onlarla inatlaştın kendı kuyunu kazdın dediberna surekli agliyor herseye ilginc bi kiz benim bu sene aman aman tuttugum biri yok niyeyse
Bak tölüncügüm cok komüksünmuge dunyayi yese o kizda o potansiyel yok yemek memek bahane,
tamam samanta yiyo evette gorende kebap filan yiyo sanar alti ustu findikmi ne evet surekli yiyor onda hem fikiriz..
mugede toplasin yesin tutanmi var
ne alaka sementa orda herkes yiyormus sanki kiz fareyle kankada ozellile cagri sacmalik..
gitti giden kaynana dusmani tölüüüün
napsaydım ayu resmimi koysaydım tivitüüüAyrica imzanda cok kotu tolun hic sevmem o cocugu koymussun kocaman bide ekrani kaplasaydin
bide 3 numara bak bak lukse bak..
guzellik yarismasi sanki
evet gokhan iyi elenirse dusunuruzAynen tivitim. Duyguya kıl kaptım, Merve -Serenay - Baki- AHmet zaten bunlara hepten kılım.
Gönüllüler de pek saftirik.
Hem yakışıklı hem iyi koşuyor hem efendi Gökhan eyidir.
daha kucuk olabilir bide siritiyoya tamam potansiyel olmasada sinsi degıl sementa gibi sementa sinsiydi yiğit bile söyledi onlarla inatlaştın kendı kuyunu kazdın dedi
fareyi cagırman için fareyle knka olmana gerek yok canikom fare nerde bagdem fıstık ceviz var ona gelir zaten çalıştır saksını
napsaydım ayu resmimi koysaydım tivitüüükıskanç tivitüüüü
Kesinlikle zengin bebesi.
popiymiş nette onun eseridir hee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?