- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
ya adam ne güzl bacagıyla gitar calıyo sen yapabılırmısın ?yoookk kıskanma medddoooo
Valla ben karın kası yapmaya çalışıyom yapamıyom,adamı o yüzden de çok takdir ediyom,çok zor yav karın kası.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya adam ne güzl bacagıyla gitar calıyo sen yapabılırmısın ?yoookk kıskanma medddoooo
tabi sementanın yediği hindistan cevizleri gözünüze batmaz kazandıklarını yemek mi gözünüze battı yuh luyorum sizi burdan yuuuuuaaaaahhhhh
kork benden tivitüüüüüüüü
Hoşbuldum
Sırf şu yarışlardaki hareketlerinden ötürü gıcık kaptım.
Mıncıklarım seni
Ne itici bi cinstir o öyle ya.
Karşımda öyle k.ıçını başını bana oynatacak, valla o açlıkla uçan tekmeyle atlarım üstüne. Yine ünlüler iyi tahammül ediyor.
Hoşbuldum
Sırf şu yarışlardaki hareketlerinden ötürü gıcık kaptım.
bilmem kizlar alir mi ki oylamaya bagli hersey
yigit turbune oynuyo med bosver onu
sana her rastladigim yerde eksiyi basacam tölün görürüsün ucuracam o kusu
Ben Tolga'nın ağzını yarım metre açmasına uyuz oluyorum.
tabı kanka tivitüye desenki karın kası yap istemem benim şekerparem var derValla ben karın kası yapmaya çalışıyom yapamıyom,adamı o yüzden de çok takdir ediyom,çok zor yav karın kası.
sevme kanka gel sende turabiyi sev turabi candır canNeeey !!
Tolinim yavrumm ben samantayı sevmireem hatun yatakta bile yedi ay yatak diyorum yattıkları yerde işte.
sende cönöööm
tabı kanka tivitüye desenki karın kası yap istemem benim şekerparem var der
sevme kanka gel sende turabiyi sev turabi candır can
bibilimmmmmm
Olsun, aralarında yine en efendileri o. Ünlülerden de gökhan olabilir..Bilemedim..Kimsenin fanı değilim bu sene galiba:26:
Ona yaprak dökümünden beri uyuzum zaten
Şimdi bide tribünlere oynamaya başladı tam oldu..
Yalnız anıldan da hazetmiyorum ben. Off bilemedim..Herkese uyuzum sanki
Cins ya..Valla orda olsam kırıverirdim o bacağını
bibilimmmmmm
Kesinlikle katılıyorum benim ekran başından kafasına kafasına vurasım geliyor çok iyi sabrediyorlar tebrik ediyorum
bende eksiledim pampa ıkımız birden eksilersek kırmızılaşır o zamanda bize etki edemezTolin pampa,tviti eksiledim.
Olsun, aralarında yine en efendileri o. Ünlülerden de gökhan olabilir..Bilemedim..Kimsenin fanı değilim bu sene galiba:26:
Ona yaprak dökümünden beri uyuzum zaten
Şimdi bide tribünlere oynamaya başladı tam oldu..
Yalnız anıldan da hazetmiyorum ben. Off bilemedim..Herkese uyuzum sanki
Cins ya..Valla orda olsam kırıverirdim o bacağını
Turabi candırr gerisi heyecandıır.
bibilimmmmmm
Turabi candırr gerisi heyecandıır.
Turabinin baklavalarını çekemiyolar kanka...
sendemi brutus
Aynen aynen..Gerçek hayatta da varsa öyle hareketleri fazla yaşamaz o
Evet ya,o dizideki rolle bütün o,ağzıyla kuş tutsa sevmem onu... Ünlülerin kızları da çok fena,erkek olsam hiçbirini almam.
tabi kanka burdakiler heyecan arıyo ama yemezlerTurabi candırr gerisi heyecandıır.
sana demedim onu alttaki bibime dedim sen tövütüsüneksiyi duydun tabi böbölüüüümmm
tabi kanka tiviti 1.50 boyunda 135 kilo tabıkı cekemez
Turabinin baklavalarını çekemiyolar kanka...