Survivor 2014 ünlüler-gönüllüler izleyenlerin paylaşım alanı :)

Mıncıklarım seni :22:

Ne itici bi cinstir o öyle ya.
Karşımda öyle k.ıçını başını bana oynatacak, valla o açlıkla uçan tekmeyle atlarım üstüne. Yine ünlüler iyi tahammül ediyor.

Hoşbuldum :3:

Sırf şu yarışlardaki hareketlerinden ötürü gıcık kaptım.:25:

Kesinlikle katılıyorum benim ekran başından kafasına kafasına vurasım geliyor çok iyi sabrediyorlar tebrik ediyorum :46:

Turabicilere ve sahracilara eksiyi basiyorum soyliyim :27:

bilmem kizlar alir mi ki oylamaya bagli hersey :27:

yigit turbune oynuyo med bosver onu :27:

sana her rastladigim yerde eksiyi basacam tölün görürüsün ucuracam o kusu :27::27:

Olsun, aralarında yine en efendileri o. Ünlülerden de gökhan olabilir..Bilemedim..Kimsenin fanı değilim bu sene galiba:26:

Ben Tolga'nın ağzını yarım metre açmasına uyuz oluyorum.

Ona yaprak dökümünden beri uyuzum zaten :60:
Şimdi bide tribünlere oynamaya başladı tam oldu..

Yalnız anıldan da hazetmiyorum ben. Off bilemedim..Herkese uyuzum sanki:ssz:

ya adam ne güzl bacagıyla gitar calıyo sen yapabılırmısın ?:52:yoookk kıskanma medddoooo:27::27::27::27:

Cins ya..Valla orda olsam kırıverirdim o bacağını:27:

Valla ben karın kası yapmaya çalışıyom yapamıyom,adamı o yüzden de çok takdir ediyom,çok zor yav karın kası.:14::9:
tabı kanka tivitüye desenki karın kası yap istemem benim şekerparem var der:60::60::60:
Neeey !! :1::1:
Tolinim yavrumm ben samantayı sevmireem :1: hatun yatakta bile yedi :1: ay yatak diyorum yattıkları yerde işte. :1: :1:
sevme kanka gel sende turabiyi sev turabi candır can:52::52::52::52:
sende cönöööm :35:

:23::23::23::23::23::23::23::23::23:

bibilimmmmmm:54:

Olsun, aralarında yine en efendileri o. Ünlülerden de gökhan olabilir..Bilemedim..Kimsenin fanı değilim bu sene galiba:26:

Evet ya,o dizideki rolle bütün o,ağzıyla kuş tutsa sevmem onu...:27: Ünlülerin kızları da çok fena,erkek olsam hiçbirini almam.:27:

Tolin pampa,tviti eksiledim.:27::27:
bende eksiledim pampa ıkımız birden eksilersek kırmızılaşır o zamanda bize etki edemez:33::33::33::33:

:20::20::20::20::20::27:

Evet ya,o dizideki rolle bütün o,ağzıyla kuş tutsa sevmem onu...:27: Ünlülerin kızları da çok fena,erkek olsam hiçbirini almam.:27:

O merveye uyuz oluyorum..Duygu yine bi derece..Şu futbolcu olan kızın da kazanınca tuhaf tuhaf hareketlerini sevmiyorum..Hepsi ayrı bi cins cidden..

Back
X