Survivor 2014 ünlüler-gönüllüler izleyenlerin paylaşım alanı :)

tabi sementanın yediği hindistan cevizleri gözünüze batmaz kazandıklarını yemek mi gözünüze battı yuh luyorum sizi burdan yuuuuuaaaaahhhhh:KK52::KK52::KK52::KK52:

Neeey !! :KK1::KK1:
Tolinim yavrumm ben samantayı sevmireem :KK1: hatun yatakta bile yedi :KK1: ay yatak diyorum yattıkları yerde işte. :KK1: :KK1:

Mıncıklarım seni :KK22:

Ne itici bi cinstir o öyle ya.
Karşımda öyle k.ıçını başını bana oynatacak, valla o açlıkla uçan tekmeyle atlarım üstüne. Yine ünlüler iyi tahammül ediyor.

Hoşbuldum :KK3:

Sırf şu yarışlardaki hareketlerinden ötürü gıcık kaptım.:KK25:

Kesinlikle katılıyorum benim ekran başından kafasına kafasına vurasım geliyor çok iyi sabrediyorlar tebrik ediyorum :KK9:

bilmem kizlar alir mi ki oylamaya bagli hersey :KK53:

yigit turbune oynuyo med bosver onu :KK53:

sana her rastladigim yerde eksiyi basacam tölün görürüsün ucuracam o kusu :KK53::KK53:

Olsun, aralarında yine en efendileri o. Ünlülerden de gökhan olabilir..Bilemedim..Kimsenin fanı değilim bu sene galiba:26:

Ben Tolga'nın ağzını yarım metre açmasına uyuz oluyorum.

Ona yaprak dökümünden beri uyuzum zaten :KK60:
Şimdi bide tribünlere oynamaya başladı tam oldu..

Yalnız anıldan da hazetmiyorum ben. Off bilemedim..Herkese uyuzum sanki:KK14:

ya adam ne güzl bacagıyla gitar calıyo sen yapabılırmısın ?:KK52:yoookk kıskanma medddoooo:KK53::KK53::KK53::KK53:

Cins ya..Valla orda olsam kırıverirdim o bacağını:KK53:

Valla ben karın kası yapmaya çalışıyom yapamıyom,adamı o yüzden de çok takdir ediyom,çok zor yav karın kası.:KK14::KK9:
tabı kanka tivitüye desenki karın kası yap istemem benim şekerparem var der:KK60::KK60::KK60:
Neeey !! :KK1::KK1:
Tolinim yavrumm ben samantayı sevmireem :KK1: hatun yatakta bile yedi :KK1: ay yatak diyorum yattıkları yerde işte. :KK1: :KK1:
sevme kanka gel sende turabiyi sev turabi candır can:KK52::KK52::KK52::KK52:
sende cönöööm :KK35:

:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

bibilimmmmmm:KK54:

Olsun, aralarında yine en efendileri o. Ünlülerden de gökhan olabilir..Bilemedim..Kimsenin fanı değilim bu sene galiba:26:

Evet ya,o dizideki rolle bütün o,ağzıyla kuş tutsa sevmem onu...:KK53: Ünlülerin kızları da çok fena,erkek olsam hiçbirini almam.:KK53:

Tolin pampa,tviti eksiledim.:KK53::KK53:
bende eksiledim pampa ıkımız birden eksilersek kırmızılaşır o zamanda bize etki edemez:KK33::KK33::KK33::KK33:

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK53:

Evet ya,o dizideki rolle bütün o,ağzıyla kuş tutsa sevmem onu...:KK53: Ünlülerin kızları da çok fena,erkek olsam hiçbirini almam.:KK53:

O merveye uyuz oluyorum..Duygu yine bi derece..Şu futbolcu olan kızın da kazanınca tuhaf tuhaf hareketlerini sevmiyorum..Hepsi ayrı bi cins cidden..

X