- Emoji Skoru
- 721
- Puanlar
- 323
kızlar merhaba
benim konularımı ve sevgilimle olan sorunlarımı az çok bilirsiniz
çoğunuz bana ayrıl dediniz ama ben dinlemedim :)
çünkü içinde çok iyi bir insan olduğunu ve onu şımarttığım ve tepeme çıkardığım için ilişkimizin bu hale geldiğini düşünüyorum.
ve onunla hala bir geleceğimiz olduğunu düşünüyorum.
ama az önce telefonda konuşuyorduk.
ben bu aralar patlama noktasındayım.
çünkü o bana huylarını düzelt demişti ben 2 aylık süreçte çok yol aldım eskisi gibi kavga çıkarmıyordum artık.
saygı duyuyordum.
bana bitek sabahları aşkım der normalde hiç ağzında güzel bi cümle yoktur.
mesela bana son zamanlarda dediği en güzel cümle "mavi yakışmış" yani öle şiirler miirler yoktur adamda.
ama ben de ona sevgi gösteririm hep.ama ben hiç öle deli gibi sevilmedim ne zamandır bunun eksikliğini psikolojik olarak çok yaşıyorum.ve sevilmeyi hakettiğimi düşünüyorum.
patlama noktasına gelmiş olmalıyım ki, geçenlerde telefonda kısa cevaplar verince "konuşmak istemior musun" dedim.evet istemiorum dedi.2 gün hiç aramadım o aradı hep.
"neden biz seninle görüşemioruz bana neden uzaksın.cnm çok sıkkın konuşamıoruz kaç gündür" demeye başladı.yani gerçek duyguları ortaya çıktı.
dün ben üzüldüm o öyle deyince eski halime döndüm aradım sordum.
sömestr tatilindeyiz, okulda hep görüşüyoruz, tatilde daha seyrek görüşürüz demiştik.
5-6 gün oldu buluşalım demedi.pazartesi buluşacaktık.ama bugün arkadaşı yatıya gitcekmiş onlara.
işim var diyordu bana.ben de dayanamadım "hani zaman ayıramıyordun bana arkadaşın için boş zaman buldun" dedim.
"benimle niye hiç görüşmek istemiorsun ben senin sevgilinim normal mi bu sence "dedim.
"bana göre normal dedi.istemiorm görüşmek mecbur muyum" fln dedi.
"ben haklı olduumu düşünüorum" dedim.
"bn artık dayanamıorm yoruldum hala ayrılmak istio musun" dedim.
"bilmiorum" dedi.cevap ver dedim."evet istiorum" dedi ama ölesine sölemiş gibiydi.
"tamam ayrılalım o zmn.son kez yüzyüze görüşmek istersen görüşürüz" dedim.
"tamam görüşürüz" dedi.
"kendine ii bak" ddm kapattım.
20 dk bekledi.çünkü ben onu hemen arardım dayanamayıp.
msj atmış az önce "kafam karışık" die.hiç cvp bile vermedm.
açıkçası niyetim onu biraz pişman etmek.sizce ne yapayım hiç cevap vermesem işe yarar mı?
benim konularımı ve sevgilimle olan sorunlarımı az çok bilirsiniz
çoğunuz bana ayrıl dediniz ama ben dinlemedim :)
çünkü içinde çok iyi bir insan olduğunu ve onu şımarttığım ve tepeme çıkardığım için ilişkimizin bu hale geldiğini düşünüyorum.
ve onunla hala bir geleceğimiz olduğunu düşünüyorum.
ama az önce telefonda konuşuyorduk.
ben bu aralar patlama noktasındayım.
çünkü o bana huylarını düzelt demişti ben 2 aylık süreçte çok yol aldım eskisi gibi kavga çıkarmıyordum artık.
saygı duyuyordum.
bana bitek sabahları aşkım der normalde hiç ağzında güzel bi cümle yoktur.
mesela bana son zamanlarda dediği en güzel cümle "mavi yakışmış" yani öle şiirler miirler yoktur adamda.
ama ben de ona sevgi gösteririm hep.ama ben hiç öle deli gibi sevilmedim ne zamandır bunun eksikliğini psikolojik olarak çok yaşıyorum.ve sevilmeyi hakettiğimi düşünüyorum.
patlama noktasına gelmiş olmalıyım ki, geçenlerde telefonda kısa cevaplar verince "konuşmak istemior musun" dedim.evet istemiorum dedi.2 gün hiç aramadım o aradı hep.
"neden biz seninle görüşemioruz bana neden uzaksın.cnm çok sıkkın konuşamıoruz kaç gündür" demeye başladı.yani gerçek duyguları ortaya çıktı.
dün ben üzüldüm o öyle deyince eski halime döndüm aradım sordum.
sömestr tatilindeyiz, okulda hep görüşüyoruz, tatilde daha seyrek görüşürüz demiştik.
5-6 gün oldu buluşalım demedi.pazartesi buluşacaktık.ama bugün arkadaşı yatıya gitcekmiş onlara.
işim var diyordu bana.ben de dayanamadım "hani zaman ayıramıyordun bana arkadaşın için boş zaman buldun" dedim.
"benimle niye hiç görüşmek istemiorsun ben senin sevgilinim normal mi bu sence "dedim.
"bana göre normal dedi.istemiorm görüşmek mecbur muyum" fln dedi.
"ben haklı olduumu düşünüorum" dedim.
"bn artık dayanamıorm yoruldum hala ayrılmak istio musun" dedim.
"bilmiorum" dedi.cevap ver dedim."evet istiorum" dedi ama ölesine sölemiş gibiydi.
"tamam ayrılalım o zmn.son kez yüzyüze görüşmek istersen görüşürüz" dedim.
"tamam görüşürüz" dedi.
"kendine ii bak" ddm kapattım.
20 dk bekledi.çünkü ben onu hemen arardım dayanamayıp.
msj atmış az önce "kafam karışık" die.hiç cvp bile vermedm.
açıkçası niyetim onu biraz pişman etmek.sizce ne yapayım hiç cevap vermesem işe yarar mı?