• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürükleyici 'BDV' Konuları

Arkadaşlar iyi akşamlarrrr:KK19:

Bugun evde tekim ve sanırım sabahlicam yapacak hiç bişeyde yok geceyi bdvde konu okuyarak geçirmeyi düşünüyorum :KK70: o yuzden şöyle bi sürükleyici, konu sahibinin yorumlarda sonra ki olayları anlattığı bir konu varsa link atar mısınız?
Çok eskiden bir konu vardı hiç unutmam kadının eşi komşusunun kız kardeşiyle kampa mı motor gezisine mi ne gitmişti kask almıştı sanırım kız hamile çıkmıştı sonradan. o tarz konular olabilir elinizde varsa link alabılır mıyım :skandal:

YÖNETİCİYE DİPNOP: Normalde mobilden giriyorum ilk defa pcden girdiğim için burada nasıl başka yerde konu açılır bulamadım umarım ban yemem :KK52:
Elimizde fazla link kalmadı, komşudan isteyip geleceğiz, "dipnop"ları dikkate almıyoruz maalesef :(

Az önce e.sözlükte de gördüm böyle acayip kk bdv konuları ele almışlar hepsinin linki de var ama konu sahipleri hep ban yemiş uyarmadı deme temmuzda konu açan hâlen banlı uyarmadı deme :rolleyes: (demeye kalmadı bile hahhah :KK48: )

Film, dizi Netflix falan düşünmez misiniz? Ya da kitap okumaz mısınız? Güzel bir söz duymuştum; başkalarının hayatlarını bu kdr merak ediyorsanız kitap okuyunuz ☺️ Güzel fikir bence.

Melahatlar ağladı şu an :KK70:
Ben işe başlamadan bi gelseydi şu Nebahat tanışsaydık iyi olurdu :)))
Ondan önce de şiveli yazan vardı, kendi Tosya'lıydı ama şive Ege'yle Trakya karışımı bir şeydi sanki, kimlik bunalımı yaşıyormuş da nereli olduğuna karar veremiyormuş gibi bir hali vardı, unuttum kullanıcı adını o yüzden yazamayacağım:)))

:KK70:
Şu an 3 kitaba başladım Gülseren budayıcıoğlu
1. Günahın 3rengi
2.madalyonun öteki yüzü
3.kral kayıp ederse
Herkese tavsiye ederim

Back
X