- 10 Ağustos 2009
- 26.174
- 18.333
- 823
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
Kızlar şunu banlayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana mı sordunuz anlamadımDerdin ne,
Elimizde fazla link kalmadı, komşudan isteyip geleceğiz, "dipnop"ları dikkate almıyoruz maalesefArkadaşlar iyi akşamlarrrr
Bugun evde tekim ve sanırım sabahlicam yapacak hiç bişeyde yok geceyi bdvde konu okuyarak geçirmeyi düşünüyorumo yuzden şöyle bi sürükleyici, konu sahibinin yorumlarda sonra ki olayları anlattığı bir konu varsa link atar mısınız?
Çok eskiden bir konu vardı hiç unutmam kadının eşi komşusunun kız kardeşiyle kampa mı motor gezisine mi ne gitmişti kask almıştı sanırım kız hamile çıkmıştı sonradan. o tarz konular olabilir elinizde varsa link alabılır mıyım
YÖNETİCİYE DİPNOP: Normalde mobilden giriyorum ilk defa pcden girdiğim için burada nasıl başka yerde konu açılır bulamadım umarım ban yemem![]()
Açaydın bi fake konuda bizde gülerdik sende böyle boş yapmayaydınboş yapma istersen
Elimizde fazla link kalmadı, komşudan isteyip geleceğiz, "dipnop"ları dikkate almıyoruz maalesef![]()
Yok ya ben o potansiyeli bunda görmedim, tezgahtarmelahatın eline su dökemez.Açaydın bi fake konuda bizde gülerdik sende böyle boş yapmayaydın![]()
Yok ya ben o potansiyeli bunda görmedim, tezgahtarmelahatın eline su dökemez.
Müdürem ışık hızından daha hızlı ban yiyen üyeler diye başlık açsam altına da afili bi dip not yazsam ban yer miyimElimizde fazla link kalmadı, komşudan isteyip geleceğiz, "dipnop"ları dikkate almıyoruz maalesef![]()
Evet nebahatmışYalnız o tezgahtarnebahat değil miydi![]()
marilyn ben dipnopları dikkate alıyor muyum kiMüdürem ışık hızından daha hızlı ban yiyen üyeler diye başlık açsam altına da afili bi dip not yazsam ban yer miyim![]()
Evet nebahatmışbak işte girmeyince siteye unutulmaya mahkum. Buradan duyurulur ona özleniyor♥
Ondan önce de şiveli yazan vardı, kendi Tosya'lıydı ama şive Ege'yle Trakya karışımı bir şeydi sanki, kimlik bunalımı yaşıyormuş da nereli olduğuna karar veremiyormuş gibi bir hali vardı, unuttum kullanıcı adını o yüzden yazamayacağım:)))Melahatlar ağladı şu an
Ben işe başlamadan bi gelseydi şu Nebahat tanışsaydık iyi olurdu :)))
Valla Müdirem az çekmedim cımbızındanmarilyn ben dipnopları dikkate alıyor muyum kizalimim ya o bakımdan dediydim
![]()