Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar ,Pazar günü sınavım var .Kursa gittim dersleri dinledim .Kurstan verilen kitabı okudum.Soru çözüyorum .Sınav zormudur? kolaymidir? Çok heyecanlıyım .Bilgisi olanlar paylaşabilirmi?
Sınav zor olmaz eğer verilen kitaptaki soruları çözdüyseniz ama tavsiyem geçmiş yıllarda çıkan soruları da çözmeniz. Artık app storeda da play storeda da bunlar için çok güzel soru çözme uygulamaları mevcut, bir bakın isterseniz
Şimdiden başarılar
Google'a ehliyet sınav soruları yazın ,karşınıza eski sınavlar çıkar ,telefon uygulamasıda var ,burada vakit kaybı olacağına eski soruları çözersiniz ,
Başarılar...
Ben 1 kere bile derslere girmedim.hep evde kendim çalıştım.gecmis de çıkan soruların testini çözdüm hep. Bir kere de geçtim sınavı.97 99 96 puanla.geçmişte çıkan soruları çalışın yeterli