Sürtünmeyle hamile kalmışmıyımdır nolur cevap verin?

Ne komiksiniz ya.
Adetin bitmesini zor beklediniz galiba.
Hem korkarsiniz hemde tekrarlarsiniz.
Ey ALLAHIM ya.
Cekirge 1 sicrar 2 sicrar 3. De yakalanirsin

Kimsenin amacının küçümsemek olduğunu düşünmüyorum Hatice hnm. Hamilelik konusunda bilgisi yoksa önce bilgi edinip sonra istediğini yaşayabilir değil mi? Bence böyle bi soruyu soran insan kendi dürtülerine ve nefsine yenik düşecek bir yaştaysa neyin ne oldugunu, hamileliğin nasıl gerçekleşeceğini biliyor olmalı. Daha ilkokulda bu eğitimler veriliyor, üniversite mezunu olmaya gerek yok. Düşündüğünüzün aksine burda öyle şeyler okudum ki bazı insanlar, burdaki birbirleriyle dertlerini, heyecanlarını sıkıntılarını paylaşan insanları tiye almak için üye oluyorlar. O yüzden herkesin özgürce yorum yapabileceği bu sitede bizimde özgürce eleştirebileceğimizi düşünüyorum, sizin iyi niyetli olduğunuzdan hiç şüphem yok, ama inanın bazıları sizin kadar iyi niyetli olmuyor. Hayırlı geceler.

Ben yorumum da doğru bulmadığımı beyan ettim lakin size tebliğ de leyin lisanın önemine bir bakmanızı tavsiye ederim

Son düzenleme:
Tebliğ de leyin lisan vardır bu şekilde doğru yol göstermeyi şahsen doğru bulmuyorum
Pişmanlik olsa veya gercekten sordugu soruyu inanarak neyin nr oldugunu bilmedigi icin sorsa bu dediginiz sekilde yaklasilir ama masallah bosalmayi biliyor bu yasta ve bu yasta erkek arkadasi ile 2 kez bu dedigini yapiyor yinr dalga gecer gibi gelmis buraya soruyor boyle birine kusura bakmayin tenezzul edip cevap vermek bile lutuftur dedigim gibi..

Beni anlamıyorsunuz bende yaptığı şeyi doğru bulmuyorum ben sadece açıklama yapma şekillerini söylüyorumislam da zaten bu yaptığı zinadir haramdır peygamber efendimizin bile karşısına ne cahiller çıkmıştır amma leyin lisandan vazgeçmemistir efendimiz benim amacım burada olan konu veya şahsi kişiye değil bazen doğru yolu gösterelim derken yanlış cümleler kurdugumuzun farkında değiliz buna dikkat edilmesini istedim yoksa burada huzursuzluk çıkarmak gibi bir amacım kesinlikle yoktur.

Abla ben cocuk degilim sorudgum soruyu ben cok dogru bulmuyorum ki sizin bulmanizda bekleyemem ben testte 2. Cizgi ckti diye yazdm buraya uye oldum interntte gordum ve gorudgum insanlr hic byle degildi istedgnz givi elestrbilirsnz evet benm yapttgm dupe duz zina baska bisey degil ilk sordugumdada siz benden daha bilgilisnz byle bisey olablrmi diye yazdm bana deyin hayir byle bisey olmaz eyvallah ama biton soz yazmissnz kusura bakmayin gercekten herkeese hayrli geceler

Kesinlikle katiliyorum canim ) kimseyi ozendirmeden konusmak lazim insallah bu arkadasta gereken dersi alir Rabbim islah etsin ne diyelim. Dalga geciyorsa da gunahi boynuna bu kadar insanin hakkina giriyor.

Sen bu yaptiginin yanlis oldugunu biliyorsun 2.ye tekrarlaman ne kazandirdi sana? Yazik degil mi bu boş seylerle ugrasiyorsun gencligini heba ediyorsun. Erkek arkadasi sevisme vs. Ile bosuna harcama guzel yillarini sana fayda saglamaz. Allah islah etsin bu yanlistan tez vakitte donmeni nasip etsin. Eger dalga geciyorsan da bu kadar insanin hakkina giriyorsun haberin olsun vakit ayirip sana yardimci olan insanlarin hakkina..

Canım az öncede yazdım sana imkansız senin hamile olman ..ferahla artık kan testı yapmişsın olsa çıkardı.yanı üstelik okadar test negatif birinemi takıldın bozuk oda gördüm .
Abla ben zaten agliyorum surekli ben bunun hesabini nasl vericem Allah.a diye ben kendimden utaniyorum ben evde annemin babamn yuzune bakamiyorum o kadar pskoljm bozukko artk niye boyle demisler ben hepinizden kucugum niye bana byle seyler soyluyolar sokaktaki bi kadin degilim ki bende biliyorum gunahi zinayi ama yaptim bunu bi kere ne yapsam gecemem onune Allah affetsn beni ne diyim tekrardan kusura bakmayn alay konusu oldum sizide rahatsz ettim Allaha emanet

Ben senin yaptığını evet doğru bulmuyorum ama benim amacım şuan senin yaptığın yanlış da değilim ben ben sen birsey soruyorsun ama sana verilen cevaplar beni rahatsız eden bu doğru yol bu şekilde gösterilmez ben buna tavır koyuyorum nabza göre şerbet diye birşey vardır tasavvuf da lakin bu sorunun altına cevap yazanlar da bazı şahıslar da bu yok ve sen sırf bu soruyu sorduğun da belki güzel bir cevap seni pişman edip tövbe etmene sebep olacakken aldığın bu cevaplar çok üzücü yeni neslin halini değil de tebliğ de ki halimize yanalım!

Amin Allah ıslah etsin

Sizin ne demek istediğinizi gayet iyi anladım. Kötü niyetinizin olmadığını biliyorum ama bazıları haketmiyor demeye çalışıyorum, tekrar iyi akşamlar

Tovbe ettim ben Elhamdullilah bende Müslümanım. Bir erkegn gozunun icine bile 2.kez bakmak zinayken ben nelere bulaştım. Allah.ım affetsin artk dicek bişey yok

Sizin ne demek istediginizi cok iyi anladim dogru da soyluyorsunuz ama bu devirde nasil hamile kalinir bilmemek biraz tuhaf geliyor helede cagimiz internet teknoloji cagi oyle degil mi? Ha illaki bilmeyenler vardir ama burda soruyu soran şahıs bosalma nedir biliyor. Bosalma olduktan sonra gebe kalinacagini biliyor. Surtunme yolu ile haz almayi biliyor surtunme ile 2.kere erkek arkadasina izin veriyor 2 kere bosalma yasatiyorsa kusura bakmasin bu soruyu soran şahıs nasil hamile kalinir degil de yok değilsin dir rahat tut icini ferahla vs.dememizi bekliyor. Sahsim adina konusuyorum ben böyle birşey demem! Cunku zina oldugunu da biliyor cok buyuk gunah isledigini de biliyor burda alkis tutacak degiliz tek diyecegim sey Allah islah etsin insallah yanlisindan donersin bi daha zina belasina bulasmassin..

Peygamber efendimiz ki ona yapılan onca hakaret ve kötülüğe cahilliğe vs gibi davranışlara karşı güzel bir dille tatlı bir dille duran peygamber ümmetiyiz kimin neyi hak edip edemeyecegine biz karar veremeyiz bu konuyu kaldiramiyorsaniz yorum dahi yapmayın ve kim olursa olsun O kişinin hidayetine belki de siz vesile olacaksınız bunu bir düşünün.

böyle konular her seferinde ahlak dersine dönüşmese olmuyor. en birinci sizsiniz.

Tovbe ettim ben Elhamdullilah bende Müslümanım. Bir erkegn gozunun icine bile 2.kez bakmak zinayken ben nelere bulaştım. Allah.ım affetsin artk dicek bişey yok
Rabbim merhametlidir tövbeyi kabul edendir bir daha bu yola girme gerçek anlamda tövbe et inşallah Rabbim kabul eder böyle hatalara da bir daha düşme kardeşim ne olur nefsinize hakim olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…