- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
- Konu Sahibi Gizlikorkak
-
Eğer sözünüz banaysa içimde en ufak bir ego varsa Rabbim bana sorsun eğer gerçekten bu dediklerim hidayete vesile olmak içinse bana bu iftirayı atan sizi Rabbime havale ediyorum vesselâm.böyle konular her seferinde ahlak dersine dönüşmese olmuyor. en birinci sizsiniz.
Yemin ederim.. ben cok korktum internette bi suru sey yaziyo doktorlar yaziyo bu sekilde gebelik mumkundur diye ben burayasa bugun kayıt oldum evli bayanlar var birisi belki cevap verebilir diye bu psikoljk oldu artk ya böyle bisey olamaz diyorum 2sat sonra gdip test aliyorum 3 aydir mahfoldum artk hersey batiyo resmenSen bu soruyu gercekten yasayarak ve inanarak sorduguna ve bayan olduguna muslumanligin uzerine yemin edebilir misin?
Dunya da ve hattaPeygamber efendimiz ki ona yapılan onca hakaret ve kötülüğe cahilliğe vs gibi davranışlara karşı güzel bir dille tatlı bir dille duran peygamber ümmetiyiz kimin neyi hak edip edemeyecegine biz karar veremeyiz bu konuyu kaldiramiyorsaniz yorum dahi yapmayın ve kim olursa olsun O kişinin hidayetine belki de siz vesile olacaksınız bunu bir düşünün.
Bidaha boyle biseyi yasayacgma Allahm alsin canimi bunun vicdan azabi cok farkliRabbim merhametlidir tövbeyi kabul edendir bir daha bu yola girme gerçek anlamda tövbe et inşallah Rabbim kabul eder böyle hatalara da bir daha düşme kardeşim ne olur nefsinize hakim olun
Surtunmeyi vajina yolu ile yaptiysaniz yani ciplak yaptiysaniz evet zevk suyundan bile dusuk ihtimalde olsa hamile kalma olasiligi var. Cunku zevk suyunda da az sayida sperm bulunuyor. Yok kiyafetle yaptik diyorsan bosalsa bile o spermler kiyafetten gecip ic camasiniri aşıp vajina yoluna girmez imkansiz. Seninki tamamen psikolojik.. Ama lutfen bi daha bu yanlisa bulasma olur mu gencligine yazik etme zaten evlendigin zaman istemedigin kadar birliktelik yasarsin helalinle olur mu ablacim tekrar tovbe et guzelce tovbe namazini kil Rabbimin merhameti sonsuzdur insallah cumlemizin gunahini affeder.Yemin ederim.. ben cok korktum internette bi suru sey yaziyo doktorlar yaziyo bu sekilde gebelik mumkundur diye ben burayasa bugun kayıt oldum evli bayanlar var birisi belki cevap verebilir diye bu psikoljk oldu artk ya böyle bisey olamaz diyorum 2sat sonra gdip test aliyorum 3 aydir mahfoldum artk hersey batiyo resmen
Tamam abla tamam sagol Allah razi olsn islah etsin belamida versin ne desniz musthak banaDunya da ve hatta
Internette o kadar sapik ruhlu o kadar karaktersiz insan var ki bu tarz sorulardan bile haz alip dalga gececek kadar haysiyetsiz insanlar var. Burasi kadinlar sitesi oldugu icin bu soruya bu kadar donanımlı olmasina ragmen cevap veriyoruz. Belki yuzyuze olsa sizin dediginiz sekilde yaklasiriz bi abla tavsiyesi abla nasihati gibi ama bu soru internette oldugu icin ve bosalmaydi surtunmeydi bu terimleri 16 yasindayim diyen biri yaziyor ve neyin ne oldugunu biliyorum zina yaptigimin farkindayim diyorsa yazilanlar bence gayet uygun. Allah islah etsin diyoruz ve bu sekilde gebe kalinmaz insallah yanlisindan donersin diyoruz daha ne diyelim..
Insallah abla Rabbimin merhameti sonsuz insallah affeder beni bir erkeğin elini tutmayi birakn gözünün icine bile bakmcm kimse kısmetim cikar asla bundan sonra bi iliskim dahi olamazSurtunmeyi vajina yolu ile yaptiysaniz yani ciplak yaptiysaniz evet zevk suyundan bile dusuk ihtimalde olsa hamile kalma olasiligi var. Cunku zevk suyunda da az sayida sperm bulunuyor. Yok kiyafetle yaptik diyorsan bosalsa bile o spermler kiyafetten gecip ic camasiniri aşıp vajina yoluna girmez imkansiz. Seninki tamamen psikolojik.. Ama lutfen bi daha bu yanlisa bulasma olur mu gencligine yazik etme zaten evlendigin zaman istemedigin kadar birliktelik yasarsin helalinle olur mu ablacim tekrar tovbe et guzelce tovbe namazini kil Rabbimin merhameti sonsuzdur insallah cumlemizin gunahini affeder.
Allah ıslah etsin" demek bir duadır, Beddua değil.Tamam abla tamam sagol Allah razi olsn islah etsin belamida versin ne desniz musthak bana
Amin abla sagolsnAllah ıslah etsin" demek bir duadır, Beddua değil.
Olumsuz bir işi yapan birini duyğumuzda "Allah Salihlerden etsin" demek kadar güzel dua olur mu? Tekrar soyluyorum Allah islah etsin yanlisindsn tez vakitte kurtulursun insallah..
El ele tutustuysaniz hamile kalmiş olabilirsinErkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkimiz oldu ikimizinde kıyafetleri üstündeydi ve üzerime boşalmadı. Kesinlikle tam bir birleşme olmadı sadece ilişki sonrası vajinamda yanma oldu. İlk ilişkiden 1 hafta sonra adet olacaktım 3-4 gün ladar gecikti ve oldum. Adetin son gününde aynı şekilde tekrar ilişkimiz oldu yine kıyafetler vardı ve üzerime boşalma olmadı. Hamile kalma riski ne kadar. yazdıklarımı gerçekten çok saçma buluyorum. Hamileliğin nasıl gerçekleşeceğini tabi ki bilecek yaştayım fakat korkuyorum nolur cevap verin hamile kalma olasılığım düşüktür değil mi ? Yorumlarınıza ihtiyacım var yardım edin lütfen..
Dinle imanla ne ilgisi var yahu niye karistıriyosunuz yasak bunlar hadi onuda gectim musluman degil belki yav ne ilgisi var simdiSen bu soruyu gercekten yasayarak ve inanarak sorduguna ve bayan olduguna muslumanligin uzerine yemin edebilir misin?
Konu zaten sacma alay eder gibi bide alakaya maydanoz olms din iman ne ilgisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?