Sürtünmeyle hamile kalmışmıyımdır nolur cevap verin?

sevgili gizli korkak;
Madem nasil hamile kalinacagini biliyorsun niye bu kadar tedirginsin?ayrica fiziksel bir temasiniz bile olmamis kiyafet ustunden hamile kalidigi nerede gorunmus..yasadigin aci tahris olmasindan..madem boyle bir tedirginligin var niye hala devam ediyorsun?

Ben oyle bisey yapmiyorum daha ben ondan snra tek adamn gözüne bile bakmiyorum

Muhtemelen en fazla 16 yaşındasın şahsen böyle saçma ve yersiz korku yaşını ele veriyor ya da bilgisizliğini .

İnsanları neden bu kadar küçümser gibi konuşuyorsunuz yaptığını kesinlikle bende Doğru bulmuyorum ama bir soru soruluyor cahil damgası vuruluyor burada herkes özgür ve istediği soruyu da sorabilir bunu soran kişi gerçek yada değil bilemiyorum ama her ne olursa olsun böyle cevapları haketmiyor.

Buraya bu soruyu sormak icin üye oluyor ve ayni sekilde boşalmayi surtunmeyi erkek arkadaşıyla başbaşa kalip sevişmeyi biliyor ve beceriyorsa kusura bakmasin kimse ama bu sacmaliga cevap vermemiz bilr bir lutuftur! Daha yaşın kaç basın kac Allah islah etsin akil fikir ihsan eylesin ne diyeyim yazik insallah tez zaman da bu cahilliginden vazgecersin ve kendini bu kadar küçük dusurmezsin!

He canım över gibi konuşalım da ozaman daha çok özensinler yapsınlar
Hah bacim ne güzel dedin kendi düşünmüyor da biz mi düşünelim biz cahil gibi görmüyoruz maşallah zaten herşeyi çok iyi biliyorlar sürtünmeyi bosalmayi her halti. Güzel sözler söyleyelim de özenip devam mı etsinler takdir edelim ya da ne de olsa haketmiyorlar böyle cevapları!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…