Sürtünmede

Sperm külotu delip geçmezse risk olmaz korkma

İlk defa böyle bir durumu yaşıyorum ve korkuyorum benim yerimde sizde olsaydınız sizde aynı şeyi yaşardınız
Ben ortaokuldan beri cinselliğe dair araştırma yapıyordum. İlk kez ilişki yaşamış olsam yine de araştırıp ne şekilde hamile kalınıp kalınmayacağını bilirdim. Korkunu anlıyorum, bu ilk deneyim fakat bir video aç izle, nasıl hamile kalınır bir araştır bakalım. Millet senelerce hamile kalmaya çalışıyor olmuyor. Sen iç çamaşırla hamile kalınır mı diye düşünüyorsun.

İçine boşalma yok iç çamaşırı var hamile kalma şansınız sıfır.
İnsanlar 27 yaşında olup bu durumu hala bilmemenize şaşırıyor.
Merak etmeyin hamile değilsiniz.
Biz yeri geliyor korunmuyoruz da gebe kalmıyoruz.
Öyle şak diye tutacak bir şey değil.
Yüzde bir ihtimal.

Dalga geçmeyi bırakın sizinde daha hikayeniz bitmemiş
Böyle bitmeyecegi kesin ama
Girin bir doktor dinleyin cinselligi korunmayı öğrenin sonra ilişkiye girin kocaman kadınsınız 27 yaşında böyle soru sorulurmu hiç? Tabi böyle karşılık alırsınız.Külot üzerinden hamilelik ola bilirmi yahu?

İlk defa böyle bir durumu yaşıyorum ve korkuyorum benim yerimde sizde olsaydınız sizde aynı şeyi yaşardınız
Nasıl olsa kim ne derse desin inanmayacaksınız, hatta gebesiniz diyen olursa ona inanacaksınız.
Daha da rezil olmadan gidin kan verin de içiniz rahat etsin.
Bu yaşa gelip, burada bize böyle saçma bir soruya verilen cevaplara çemkirmeye hakkınız yok.

15 yaşında değilsiniz ki ya, gidin biraz kendinizi ve cehaletinizi sorgulayın.

İnşallah dediğin gibidir ama ne bileyim intn baktım çok farklı anlatıyorlar özür dileyerek söylüyorum kızlık zarı bozulmadan bile boşalma oldunda hamile riski varmış intn bunu söylüyor benimde biraz araştırma yapmam lazım

Bilgim yok beni kınamayın sizin de başınıza gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…