- 5 Nisan 2025
- 17
- -1
- 1
- Konu Sahibi yasemin_klc06
-
Çok korkuyorum
İnşallah profilinizde kayıtlı olan yaşınız doğru değildir.Sevgilimle boşaldık ama boşalma şoyle oldu ikimizin vücudu birbirine değiyordu penisin ucu vajinadan değildi iki bacağımın arasına koyup boşalınca arka kısım bacaklarımda boşalma süzüldü yani külotta oldu bu hamile riski varmı
Doğruİnşallah profilinizde kayıtlı olan yaşınız doğru değildir.
Allah beni kahretsin ki öyle tahmin etmemiştim lütfen yardım edin ne yapmalıyım bu konuda tecrübesizimIyy hem seviş hem kilot üstünden berbat bir şey olsa gerek
Nasıl tahmin etmiştiniz tam onu anlayamadım biraz açar mısınız?Allah beni kahretsin ki öyle tahmin etmemiştim lütfen yardım edin ne yapmalıyım bu konuda tecrübesizim
Peki, biyoloji dersi görmediniz mi ya da cinsellik ile alakalı hiçbir fikriniz yok mu?
Risk yok ama ülkece cinsel eğitim şartSevgilimle boşaldık ama boşalma şoyle oldu ikimizin vücudu birbirine değiyordu penisin ucu vajinadan değildi iki bacağımın arasına koyup boşalınca arka kısım bacaklarımda boşalma süzüldü yani külotta oldu bu hamile riski varmı
Hamile değilsin bir sakin olAllah beni kahretsin ki öyle tahmin etmemiştim lütfen yardım edin ne yapmalıyım bu konuda tecrübesizim
Türkçe de görmemiş gibi.Peki, biyoloji dersi görmediniz mi ya da cinsellik ile alakalı hiçbir fikriniz yok mu?
Neresinden tutsan elinde kalır kuşum. Okuduklarımdan sonra yorumlarıma devam edemeyeceğim.Türkçe de görmemiş gibi.
Boşalınca arka bacağımdan sıvı aşağa aktı onu merak ediyorum yani emin değilimBacağından hamile kalan ilk insan olmayı mı hedeflediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?