- 26 Ekim 2021
- 78
- 27
- 27
- Konu Sahibi akdnizlibri
Merhaba kadınlar klübü üyeleri. İlişkide sürtünürken prezervatif kullanmak gerekiyor mu? Hastalık bulaşma riski var mı? İnternetten araştırdım net bir şey bulamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aktif bir cinsel hayatı vardı ondan sordum.Sürtünmede gerek yok.
Sevgiliniz hayat erkeği degilse bulaşmaz
Sürtünüyor muydu?Aktif bir cinsel hayatı vardı ondan sordum.
Hadi yaaa, bu konuda bir kadın kendini nasıl koruma altına alabilir?Hpv bulaşabilir. Tam bir birliktelik yaşanmasa bile cinsel organların birbirine sürtünmesinden bulaşılabiliyor.
Evet yaaa, hiç aklıma gelmedi o an. Benim ilk deneyimimdi zaten çok garipti hahahaha bundan sonrası daha dikkatli olayım diye sordumPrezervatif kullanırken bile bulaşabilen hastalıklar var. Bir de erkeklerimiz çok dikkatsiz bu konularda.
Sürtünme ile hamile kalınmaz kii o kadarını biliyoruz hahah sadece nette araştırdım bulamadım sorumu. Yani sürtünme ile bulaşmaz gibi gelmişti bana içimi rahatlatmak için sormuştum ama bulaşabilir diyorlarRisk olmasa da taksın erkek arkadaşınız prezervatif. Sonra sürtünmeyle ilişki yaşadık hamile miyim diye konular açmanıza gerek kalmaz..
Eee kadın olarak kendimizi nasıl koruyacağız, var mı bildiğiniz bir yöntem?Hpv temas ile bulasir. Ustelik prezervatif hpv'den korumaz.
Sürtünme ile hpv bulaşıyorMerhaba kadınlar klübü üyeleri. İlişkide sürtünürken prezervatif kullanmak gerekiyor mu? Hastalık bulaşma riski var mı? İnternetten araştırdım net bir şey bulamadım.
Ya hahahahah Allah seni hahahah ya gerçekten bilmiyorum diye sordum. Mantar falan bulaşabilir diye genel sordum hahahaHamilesin hadi hayırlı olsun
Burada sürtündük hamile miyim konularını o kadar çok görüyoruz ki, ister istemez uyarma ihtiyacı duyuyor insan ksdjfdSürtünme ile hamile kalınmaz kii o kadarını biliyoruz hahah sadece nette araştırdım bulamadım sorumu. Yani sürtünme ile bulaşmaz gibi gelmişti bana içimi rahatlatmak için sormuştum ama bulaşabilir diyorlar
Vajinanıza steril biz bez koyup üstünde surtunebilirisnizHadi yaaa, bu konuda bir kadın kendini nasıl koruma altına alabilir?
Yok yok yastik iyidirVajinanıza steril biz bez koyup üstünde surtunebilirisniz