- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
- Konu Sahibi venusunkizi
-
Yaa seni buldum bak burdaKemerleri bağlayın ,uçuşa geçiyoruz
Sürtünme ,ilişki ,hamilelik
Dokuz ay sonra kucağında ,isim düşünmeye başla ..
Aaaa ben orayı okumadım o zaman kesin hamiledir cağnıııımmAma sürtünmüşler ya hamileyse.....
Ay teşekkür ederim. Ben de sabahtan beri kafayı yiycem yanlış bir şey yaptığım için paranoya oldu herhalde arkadaşım gelip anlatsa üstünde durmam ama yaşayınca tedirgin oldumKız kullanma ella mella hamile değilsin diyorum inanmıyomusun bana aşk olsun
Senin kullanmak istediğin ilaç ağırmış evet yan etkileri fazla, önce adet düzensizliğinle ilgili muayene olman gerekiyor, gerekli ilacı doktor verir zaten. Kafana göre ilaç kullanma, sağlığına zarar verebilirsin.Adet düzensizliği var bir de çok ağır ilaçmış kullanınca daha kötü durumlar yaşamak istemiyorum
Bakire insan ilişkiye nasıl girsin kız, zaten ilişkiye giriyosan bakire değilsindir. Neyse sen bu işlerden uzak dur kandırırlar seni bak ilişkiye girmiyoz diye bi bakmışsın ki girmişsin18, bakireyim
Birilerini karalamaya çalışmıyorum. Gerçekten tedirgin olduğum için konu açtım ve geri silmeyi düşünüyordum. Gecenin bu saatinde uyumayıp kimi kararlıyımAy bide foto koymuş yaa ! Kimin fotoğrafı o ? başkasınınsa hemen kaldır ..şu konuyu açıp kendi fotoğrafını koyma cesareti gösteremezsin .kimi zor durumda bırakmaya çalışıyorsun ? Hiç sevmiyorum bunuMune bir bakar mısın üyelik gerçek mi ? Birileri karalanmaya çalışılıyor sanki ..
Vay arkadaş ,ben o kadar da uzak dur dememiştimYaa seni buldum bak burdasenin yüzünden sürtünmeyle bile ilişkiye giremiyorum kocamla uzak dur dedin D
Hiç o açıdan düşünmedim ama bence kendi fotoğrafıdır baksana bakire olduğu halde ilişkiye girdik diyorAy bide foto koymuş yaa ! Kimin fotoğrafı o ? başkasınınsa hemen kaldır ..şu konuyu açıp kendi fotoğrafını koyma cesareti gösteremezsin .kimi zor durumda bırakmaya çalışıyorsun ? Hiç sevmiyorum bunuMune bir bakar mısın üyelik gerçek mi ? Birileri karalanmaya çalışılıyor sanki ..
Yani içime girmedi sürtünerek yaptık biraz kilotumda Beyaz bir leke olunca da tedirgin oldumBakire insan ilişkiye nasıl girsin kız, zaten ilişkiye giriyosan bakire değilsindir. Neyse sen bu işlerden uzak dur kandırırlar seni bak ilişkiye girmiyoz diye bi bakmışsın ki girmişsin
Geri bas :) silme diye birşey yok bu forumda ..sen silersin ama geri gelir .fotoğraf seninse de hoş değil . Durumu öğrenmesini istemediğin biri belki fotoğrafından tanıyacak seni ?Birilerini karalamaya çalışmıyorum. Gerçekten tedirgin olduğum için konu açtım ve geri silmeyi düşünüyordum. Gecenin bu saatinde uyumayıp kimi kararlıyım
Koydum ve bugün 5. Gün tık yok ilgi alaka varda o işte tık yok neyse genede senin taktiğini uygulamaya devam edicem belki yavaş yavaş tesir ederVay arkadaş ,ben o kadar da uzak dur dememiştimmesafe koy azıcık :)
Eder eder çok tesirli iksirli birşeyKoydum ve bugün 5. Gün tık yok ilgi alaka varda o işte tık yok neyse genede senin taktiğini uygulamaya devam edicem belki yavaş yavaş tesir eder
Sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ama içime girmedi daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum. Bu forumu uzun süredir takip ediyorum bazılarına gerçekten haksızlık ediyorsunuz. Gecenin bu saatinde tedirgin olup sadece yardım almak istemiştim halbu kiHiç o açıdan düşünmedim ama bence kendi fotoğrafıdır baksana bakire olduğu halde ilişkiye girdik diyor
Silme diye bir şey yok muGeri bas :) silme diye birşey yok bu forumda ..sen silersin ama geri gelir .fotoğraf seninse de hoş değil . Durumu öğrenmesini istemediğin biri belki fotoğrafından tanıyacak seni ?
Yavrucak cevap versene senin fotoğrafın mı değil mi? Eğer senin değilse suçtur bu. Acilen kaldırmalısın!Sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ama içime girmedi daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum. Bu forumu uzun süredir takip ediyorum bazılarına gerçekten haksızlık ediyorsunuz. Gecenin bu saatinde tedirgin olup sadece yardım almak istemiştim halbu ki
Aaa kızıyorum ama ben senin tarafında olmuştum halbu kiSürtünme yoluyla ilişki yaşadık ama içime girmedi daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum. Bu forumu uzun süredir takip ediyorum bazılarına gerçekten haksızlık ediyorsunuz. Gecenin bu saatinde tedirgin olup sadece yardım almak istemiştim halbu ki
Gerçekten benim fotoğrafımYavrucak cevap versene senin fotoğrafın mı değil mi? Eğer senin değilse suçtur bu. Acilen kaldırmalısın!
Kendi canına düşman diyosun :)Hiç o açıdan düşünmedim ama bence kendi fotoğrafıdır baksana bakire olduğu halde ilişkiye girdik diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?