- 1 Nisan 2018
- 16
- 1
- 1
- Konu Sahibi venusunkizi
-
Sürtünerek girmişler işteBirde ilişkiye girdik demişsin ama içeri girmedi demişsin nasıl ilişkiye girme o anlamadım
Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama içime girmedi.Birde ilişkiye girdik demişsin ama içeri girmedi demişsin nasıl ilişkiye girme o anlamadım
Haa sürtünerekSürtünerek girmişler işte
Ella gibi ertesi gün hapları yerine tarlusal da olur demişler bazı forumlarda, ikisi de progestron diye sordumYat uyu canım hamile kalmak öyle kolay değil ayrıca arkadaşın da dediği gibi tarlusal adet söktürücü
O olmazsa olmazHaa sürtünereken sevdiğim ilişkiye girme şekli
Bakire değilmisin? Bide kaç yaşındasın?Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama içime girmedi.
Adet düzensizliği var bir de çok ağır ilaçmış kullanınca daha kötü durumlar yaşamak istemiyorumKullanmana gerek yok hamile kalmazsın ama böyle durumlarda lazım olan “ertesi gün hapı”
Ama sem zaten adet bitimi oldu ilişki diyosun 2 günde adet alamazsın tekrar aynı şey değil yaniElla gibi ertesi gün hapları yerine tarlusal da olur demişler bazı forumlarda, ikisi de progestron diye sordum
18, bakireyimBakire değilmisin? Bide kaç yaşındasın?
Kız kullanma ella mella hamile değilsin diyorum inanmıyomusun bana aşk olsunAdet düzensizliği var bir de çok ağır ilaçmış kullanınca daha kötü durumlar yaşamak istemiyorum
Gerçekten haklısınız anlık gelişti zaten pişmanım bir daha olmazKorkma, adet ertesi hemen yumurta oluşmaz. Yasin kaç bilmiyorum ama pişman olacağın şeyler yasama. Yasamak istediklerini de önlemini alarak yasa ki, üzülme.
Ama sürtünmüşler ya hamileyse.....Kız kullanma ella mella hamile değilsin diyorum inanmıyomusun bana aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?