Sürtünme yoluyla ilişki

venusunkizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
16
1
1
Merhaba kadınlar kulübünün güzel kadınları, bu saatte bunun için rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Erkek arkadaşımla bugun sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İçeri girmedi veya boşalma olmadı. Öncelikle şunu söylemeliyim gerçekten pişmanım sabahtan beri niye böyle bir hata yaptığımı düşünüyorum. Üstüne tedirginlik oluştu. Zevk suyundan şüpheleniyorum. Sizce hamile kalır mıyım? Reglimin hemen ertesi günü yaptık. ( bu arada tarlusal gibi şeyler içsem bir nebze faydası olur mu?) cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Tarlusal adet söktürücüdür ne alakası var bununla? Merak etme kalmazsın öyle kolay hamile kalınsaydı...

Yat uyu canım hamile kalmak öyle kolay değil ayrıca arkadaşın da dediği gibi tarlusal adet söktürücü

Birde ilişkiye girdik demişsin ama içeri girmedi demişsin nasıl ilişkiye girme o anlamadım

Korkma, adet ertesi hemen yumurta oluşmaz. Yasin kaç bilmiyorum ama pişman olacağın şeyler yasama. Yasamak istediklerini de önlemini alarak yasa ki, üzülme.

O kadar kolay hamile kalamazsınız. Ki penetrasyon bile yok.

———-spoiler————-

Prezervatif kullanın

————spoiler————

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…