SÜRTÜNME VE GEBELİK

I ignores

Sorma ya delircem inş aynı kişidir aksi daha üzücü çünkü
Ben eglenmene basladım cidden. Yani en azından olumsuz gebelik hikayeleri fılan okumuyorum kafam dagılıyo dusun sene tum stresimi atmaya basladım bakarsın bu sayede surtunmeden bile gebe kalırım

Urartu demıııı bende orda cıldırmıstım yanı 70 gun gecmıs ustunden hala diyor hamılemıyım bunlar aynı kısı deglse bırsey bilmıyorum

Ben eglenmene basladım cidden. Yani en azından olumsuz gebelik hikayeleri fılan okumuyorum kafam dagılıyo dusun sene tum stresimi atmaya basladım bakarsın bu sayede surtunmeden bile gebe kalırım
Tabi kız bunlar sayesinde telepati yöntemiyle kalcaz bu gidişle ha gayret

Urartu demıııı bende orda cıldırmıstım yanı 70 gun gecmıs ustunden hala diyor hamılemıyım bunlar aynı kısı deglse bırsey bilmıyorum

Kesinlikle aynı kişi iki günde bir güncelliyor kendisini

İnsanlar aylarca yıllarca deniyorlar çocuk sahibi olabilmek için ama olmuyor. Basit bir sürtünme ile gebe kalman imkansıza yakın. Sadece %1 de olsa hamile olma ihtimalin var çünkü tıpta imkansız diye bir şey yok, o kadar. Korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…