- 26 Ağustos 2018
- 24
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi theendofthefuckinworld
-
bilmiyorum internette okuduklarım endişelendiriyorDiş macunu derken???
Hamile olman imkansız...
çok teşekkür ederim abla iyiki varsınKız ben o kadar uğraşıyorum olmuyor da sürtünmeyle mi olacak? :))) Hiç kafanı takma hamile değilsin, internet boş beleş bilgilerle dolu. Stresten gecikmiştir adetin, rahatlamaya bak.
zevk suyundan endişe ediyorum eğer olduysaYa arkadaş sürtünme ile ilişkiye girmiş hadi onu geçtim hiç bir sıvı alışverişi olmamış
Hamileyim mi diye derdine düşmüşsün.
Evladım az okuyun araştırın kendi vücudunuzu tanıyın olur mu
umarım başarırsınız, çok teşekkür ederim ♥Ayy ablacim ben eşimle senelerdir ugrasuğraşıyorum tık yok hamile kalamiyorum sen bi surtunmeyle hamilemiyim diyorsun böyle yazanlara çok gülüyorum allah iyiliginizi versin birşeyin yok korkma hamile olsan belirtileri olurdu
Madem endişe edicektin niye önlem almadınız.zevk suyundan endişe ediyorum eğer olduysa
ilkti ve son olacak bu endişeyle baş etmem imkansız,,,Madem endişe edicektin niye önlem almadınız.
Zannetmiyorum hamile olasın
Rica ederim canım, hayatını istediğin gibi yaşa ama kötü süprizler istemiyorsan erkek arkadaşın korunsunçok teşekkür ederim abla iyiki varsın
Sürtünmeli ilişkiErkek arkadaşımla sürtünme ile cinsel ilişki yaşadık. Hiçbir ıslaklık olduğunu hissetmedik. Herhangi bir boşalma olmadı 1-2 dakikalık bir şeydi fakat internette okuduğum bilgiler beni endişelendiriyor. Bu gerçek olabilir mi? 2-3 hafta geçti üstünden ve hala bir belirti yok diş macunuyla yapılan gebelik testinden yaptım fakat pozitif çıkmadı. Endişelenmeli miyim?
yorum süper.gece gece çok güldüm ya.Sürtünmeli ilişki
Boşalma olmayan bir iki dakikalik birsey ve diş macunu ile test :)
Siz sakin hamile kalmayın olur mu kendinizi geliştirmeden
Bu bilgilerle doğan cocugu nasıl yetiştireceksiniz
Üzülüyorum biryandan dayorum süper.gece gece çok güldüm ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?