SÜRTÜNME İLİŞKİSİ/ ADET GECİKMESİ/ GEBELİK TESTİ

.
Geciken reglimin gelmesi

İnternet yorumları, insanların "annem kardeşime hamileyken 4 ay adet görmüş" demeleri, idrarda sonuç vermez kana git demeleri insanı cidden yıpratıyor. Ve dediğiniz gibi istenmeyen bir durum olduğu için insan o an her ihtimali düşünüyor.

Ona bakarsan namaz kılarken esen yelin vajinasına girip hamile kaldıgnı söyleyen, otobüste bi adamın poposunun ısıttıgı yere oturup hamile kaldıgnı söyleyenler de var. Bu durumda ben 5939393948 sayıda hamilelık yaşardım.Yat uyu bak colejen üretimin azalıyor an be an.

İyi de onlar normal birleşme sonucunda olabilir ama siz birleşme gerçekleştirmemişsiniz ki ihtimal o yüzden yok. yani ortada birleşme yok. Birleşme yoksa nasıl hamile kalacaksınız? Bunu başarabilen tek kadın Hz. İsanın annesi.

Ben de tam bunu dçyecektım kutsal meryem adınaama taşlarlar diye içime kaçtı

Ama annen birlikte olduğu için öyle demiş sürtünmemiş yani

Şu ihtimali düşündüm hep. Hani böyle vajen girişine boşalma olursa hamile kalınır diye bir şey söylüyorlar ya. O hissettiğim anda eğer boşaldıysa ve sulu bir ortamda olduğumuz için ve bikini de ıslandığı için o ıslaklıkla beraber geçtiyse girişime gibi düşündüm.

Şu an hamile değilsin diyenlerin sayısı, vajen girişine boşalma olursa hamile kalınır diyenlerin sayısından daha fazla bize neden inanmıyorsun

Rahmime kana artık diye yalvardığım her dakika inancım düşüyor teşekkür ederim yorumlarınız için. Rahatlıyorum bu şekilde biraz da olsa
Yüksek ihtimal stresten oluyor. Benim reglimin geciktiği zamanlarda masaj yapıyordum karnıma ve sökülüyordu. Ya da bazı pozisyonlar var onları uyguluyordum. Elimle karnımdan yumurtalıklarıma doğru bastırarak iniyordum bi 15 dk falan. Yapın isterseniz sizde. İki elinizi Sağ ve sol göğüs kafesinizin altına koyun ve yumurtalıklarınıza doğru çapraz biçimde bastırarak kaydırın elinizi.

Çok teşekkürler. İki gündür soğan suyunu içiyorum. Bir de bugün kan sulandırıcı içtim, regl söküyormuş sanırım. Bu egzersizleri de deneyeyim.

Olayin ustune 2 kere regl olmussunuz ve hala hamile miyim suphesi yasiyorsunuz?? Hamile degilsiniz ama nurtopu gibi bir piskolojik hastaliginiz var hemde baya ciddi. Cok afedersiniz ama manyak misiniz hanfendi
Diğer alıntılarda açıkladım bu durumun sebebini. İnternette yazılan şeyler beni fazla korkuttu. Bir de üstüne reglim gecikince iyice telaşlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…