SÜRTÜNME İLİŞKİSİ/ ADET GECİKMESİ/ GEBELİK TESTİ

Internete basim agriyor yazincada kanser cikiyorsunuz buda sizi korkutuyormu? Regliniz gecikse bile 3. Ay gecikmis 2 kere regl olmussunuz. Kadin dogum doktoru bakmayin direk psikiyatr bakin rica ediyorum🤣🤣🤣🙏🏻🙏🏻

Dalga geçiliyo artık bu hamilelik konularında.
Aynen kardeşim. İşim gücüm yok gecenin bu saati sizinle dalga geçiyorum. Burası bir forum ve herkes istediğini yazmakta özgür. Okudun beğenmedin cevap verme, tıkla diğer konuya geç. Stres altında olan birine bir de bu tür şeyler yazmanız -ki herkesin özgürce bir şeyler yazabildiği bir platformada böyle bir şey yazmanız- saygısızlık.

Kızlar merhaba, daha önce de yazmıştım. Adetimin ilk günü sürtünme bile olmadan, kıyafetler varken, denizde sadece erkek arkadaşımın cinsel organını hissettim ve üzerine iki defa gününde adet oldum. Yaptığım idrar testleri ve verdiğim kan testleri de negatif çıkmıştı. Fakat bu ayki adetim beş gün gecikti. Dün akşam test yaptım, onun fotoğrafını da paylaşacağım. Bir de bugün doktora gittim ve doktor idrar testi yaptı. Negatif olduğunu söyledi. Ama ilk defa böyle bir gecikme yaşıyorum. Bugün belime ve karnıma ağrılar girdi ama hala regl olmadım. Bu kadar gecikme yaşayan var mı? İki adetin üzerine şimdi gecikme yaşamam gebelik ihtimali bulundurur mu? Ve bu şekilde gecikme yaşayanlar adeti söktürmek için bir şey kullandılar mı ilaç dışında? Lütfen yardımcı olun, gebelik ihtimali aklıma geldikçe ağlıyorum. Bilen kişiler yargılamadan yorum yaparsa çok mutlu olurum
Yani güldürdün beni 😬sperm ile bir temas yoksa hamilelik imkansız.strese bağlı gecikme olur herhangi bir temas yoksa içini ferah tut

Yüksek ihtimal stresten oluyor. Benim reglimin geciktiği zamanlarda masaj yapıyordum karnıma ve sökülüyordu. Ya da bazı pozisyonlar var onları uyguluyordum. Elimle karnımdan yumurtalıklarıma doğru bastırarak iniyordum bi 15 dk falan. Yapın isterseniz sizde. İki elinizi Sağ ve sol göğüs kafesinizin altına koyun ve yumurtalıklarınıza doğru çapraz biçimde bastırarak kaydırın elinizi.
İçtiğim soğandan mı, söylediğiniz masajdan mı bilmiyorum ama bu sabah regl oldum 🥲 çok teşekkür ederim 💙

Hamilesin bence bi tanidigimiz vardi sevgilisi gole girmis buda ondan sonra girmis kiz simdi hamile.Hani sende temas felanda var kesin hamilesin.Uzerinede adet olmussun ohhh tam hamile olmalik 😒

Kızcam kızamıyorum acıyorum haline
Göze alıyorsan yaşa cinsellği
Bence yaşama da sonda pişman olunuyor çünkü. Bir şeyleri yaşamak istiyorsan da kendini kendini tatmin et
Bir gün iş yatağa düşerse sonra kondom varken boşaldı hamilemiyim diye başlık açarsın

Sağlıkla ilgili olaylara karşı hep böyleyim. Başım ağrısa telaşlanıyorum. Maalesef kötü bir özellik ama aşamıyorum
Okb niz var ve ilac kullanmaniz lazim,mantıksız olduğunu biliyorsunuz ama korkmaktan kendinizi alikoyamiyorsunuz bunun adi okb ve tek çaresi psikiyatrik tedavi

X