- 23 Ekim 2021
- 816
- 775
-
- Konu Sahibi anksiyetelibiri
Bir iki defa içmeyle olmaz en az bi hafta sonra etkisini gösterir Hamilelik şüphesi olup bebek isteyenler zaten içmez maydonoz kekik soğan çayları kan cıvıltıcı rahmi yumurtalıkları temizlerKekik çayını denedim ama faydası olmadı. Maydonozu da deneyeyim, teşekkürler.
Öyle mi bilmiyordum. Soğan suyuna devam ediyorum o halde. Teşekkür ederimBir iki defa içmeyle olmaz en az bi hafta sonra etkisini gösterir Hamilelik şüphesi olup bebek isteyenler zaten içmez maydonoz kekik soğan çayları kan cıvıltıcı rahmi yumurtalıkları temizler
Teşekkürler yorumunuz içinInternete basim agriyor yazincada kanser cikiyorsunuz buda sizi korkutuyormu? Regliniz gecikse bile 3. Ay gecikmis 2 kere regl olmussunuz. Kadin dogum doktoru bakmayin direk psikiyatr bakin rica ediyorum
Keşke dalga geçsem ama gün içinde yaşadığım stresi görseniz halime bakıp ağlarsınızKonu sahibi dalga geçiyor bence
E 22 yaşındasınız çocuk da değilsiniz ki sizi avutalım her yol gebe olmadığınıza çıkıyor işteKeşke dalga geçsem ama gün içinde yaşadığım stresi görseniz halime bakıp ağlarsınız
Teşekkür ederim, adetim gecikince stres yaptım daha fazla. Yorumunuz için sağ olunE 22 yaşındasınız çocuk da değilsiniz ki sizi avutalım her yol gebe olmadığınıza çıkıyor işte
Aynen kardeşim. İşim gücüm yok gecenin bu saati sizinle dalga geçiyorum. Burası bir forum ve herkes istediğini yazmakta özgür. Okudun beğenmedin cevap verme, tıkla diğer konuya geç. Stres altında olan birine bir de bu tür şeyler yazmanız -ki herkesin özgürce bir şeyler yazabildiği bir platformada böyle bir şey yazmanız- saygısızlık.Dalga geçiliyo artık bu hamilelik konularında.
Yani güldürdün beniKızlar merhaba, daha önce de yazmıştım. Adetimin ilk günü sürtünme bile olmadan, kıyafetler varken, denizde sadece erkek arkadaşımın cinsel organını hissettim ve üzerine iki defa gününde adet oldum. Yaptığım idrar testleri ve verdiğim kan testleri de negatif çıkmıştı. Fakat bu ayki adetim beş gün gecikti. Dün akşam test yaptım, onun fotoğrafını da paylaşacağım. Bir de bugün doktora gittim ve doktor idrar testi yaptı. Negatif olduğunu söyledi. Ama ilk defa böyle bir gecikme yaşıyorum. Bugün belime ve karnıma ağrılar girdi ama hala regl olmadım. Bu kadar gecikme yaşayan var mı? İki adetin üzerine şimdi gecikme yaşamam gebelik ihtimali bulundurur mu? Ve bu şekilde gecikme yaşayanlar adeti söktürmek için bir şey kullandılar mı ilaç dışında? Lütfen yardımcı olun, gebelik ihtimali aklıma geldikçe ağlıyorum. Bilen kişiler yargılamadan yorum yaparsa çok mutlu olurum
Güldürdünüz beni Allahta sizi güldürsünTabi hatta erkek arkadaşınız öteki şehirde mastürbasyon yapıp boşalırsa da hamile kalabilirsin. Gitmen gereken doktor psikiyatri farkında mısın?
İçtiğim soğandan mı, söylediğiniz masajdan mı bilmiyorum ama bu sabah regl oldumYüksek ihtimal stresten oluyor. Benim reglimin geciktiği zamanlarda masaj yapıyordum karnıma ve sökülüyordu. Ya da bazı pozisyonlar var onları uyguluyordum. Elimle karnımdan yumurtalıklarıma doğru bastırarak iniyordum bi 15 dk falan. Yapın isterseniz sizde. İki elinizi Sağ ve sol göğüs kafesinizin altına koyun ve yumurtalıklarınıza doğru çapraz biçimde bastırarak kaydırın elinizi.
Masajın bayağı etkisi oluyorİçtiğim soğandan mı, söylediğiniz masajdan mı bilmiyorum ama bu sabah regl oldumçok teşekkür ederim
Ahhshsnhajsdjnx bu konuda görüşmeyelim mümkünse, teşekkürlerMasajın bayağı etkisi oluyorhaydiiin geçmiş olsun. Önümüzdeki ay görüşürüz yeni konuda xhdbdvvssvxb
Okb niz var ve ilac kullanmaniz lazim,mantıksız olduğunu biliyorsunuz ama korkmaktan kendinizi alikoyamiyorsunuz bunun adi okb ve tek çaresi psikiyatrik tedaviSağlıkla ilgili olaylara karşı hep böyleyim. Başım ağrısa telaşlanıyorum. Maalesef kötü bir özellik ama aşamıyorum
Bende bir tane batdanniye oreyim bariAhahahahsgs hastane çıkışı da benden