• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürtünme ilişki

tşk ederim cnm 4 yıl oldu sevgilii olalı 3 ay öncede nişanlandık ilk defa böle bişiler karşılaştım
dikkat et kendıne cnm :) ewlılıkde zaten herşeyı yaşıyacaksın zamana bırak ...tadında yaşa ....hızlı yaşama hayat uzunnnn

herkese tşk ederim. eğer bi sıkıntı yaşarsam buraya tekrardan yazarım ii akşamlar

mrblar dün nişanlımla bir ilişki yaşadık aslında yaşadık denilemez içime girmedi. çıplak olarak sürtünme oldu tam o sırada nişanlım boşaldı kendini geri çekti o anda elimi vajınamın üstüne koydum bir iki damla elime damladı ve bacakla kalça arasındaki yere de damladı hemen panikledim ve peçeteyle sildim. 5 dk sonra tuvalete gittim 15 dk sonrada duşa girdim. bu arada bakireyim netten araştırma yapınca bakirelerin de hamile kalma olasılığı varmış okuyunca iyice kötü oldum.aklıma acaba içime 1 -2 damla girmiş midir diye 24 saat sonraya falan eczaneden ella adındaki hapı aldım ve yuttum. su ana kadar 5 saat geçti bi yan etkisi olmadı. acaba hamile kalmış olabilir miyim. ne olur ne olmaz diye nova adındaki gebelik testide aldım ne zaman kullanmam gerekiyor. yardımcı olun lütfen.
anadan üryan bişiler yaşanmısken tamamen yasansaydı bana göre bır fark yoktu..
merak etme hamıle degılsındır ;)

bişeyler yaşamadan önce netten araştırma yapsaydında kndini böyle strese sokmasaydın, bu şekilde hamile kalman mümkün değil. düğün ne zaman siz bi an önce evlenin

Back