- 6 Nisan 2013
- 2.808
- 1.309
- 398
- Konu Sahibi insomnia06
topicdaslarim insaAllah sizde en kisa zamanda kavusacaksiniz yavurlariniza Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün insaAllah![]()
efulim nasılsın canım iyi misin ? hamilelik nasıl gidiyor
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topicdaslarim insaAllah sizde en kisa zamanda kavusacaksiniz yavurlariniza Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün insaAllah![]()
Bide bunu yazmisss cok guldum yaaa kendine nadihat etmis haha basini okuyunn :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim yazdıklarıma istinaden mi bu son yazdığınız? eğer öyleyse kafanız karışmış olmalı... tekrardan bir inceleyin kim kimdir diye...
değilse benim yorumum altına yazmışsınız, yanlış olmuş...
HahahaKonu kapanmali artik
Geçen hafta erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. En az birimizde bazen ikimizde de iç çamaşırı vardı.Çıplak temas kesinlikle olmadı. Boşalma da olmadı.Bakireyim.30 dk falan sürdü zaten. 22 saat sonrada ertesi gün hapı aldım. Ama hala tedirginiz sizce hamile olma olasılığım ne kadar ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Lütfen yardim
Merhaba araniza yeni katildim. Bundan 5 gun once erkek arkadasimla surtunmeyle iliskiye girdik. Ancak en az birimizde hep ic camasiri vardi ve erkek arkadasim hic bosalmadi. Zevk suyu denen sey ise cok cok az geldi. Ama yine de ikimiz de takintili oldugumuz icin panik yaptik ve 22 saat sonra norlevo kullandim. 11 gun sonra adet olmam gerekiyor ama suan o kadar korkuyorum ki. Midem bulaniyor hemen diyorum hamileyim. Lutfen bana yardim edin
efulim nasılsın canım iyi misin ? hamilelik nasıl gidiyor![]()
bu kızlara cınsel egıtım sart..
herseyı yapmayı bılıyorlar ama nasıl hamıle kalcaklarını hala bılmıyorlar..
bu bırlıktelıkten bı tane külotcuk doğurursun..
denemedik formül kalmadı hamile kalamadım çamaşır üstünden hamile kalınacaksa bir de öyle deneyeyim :))