gayri ihtiyarı tebessüm ettim ilk paragrafa..
aynılarını yaşadım,3 düşüğüm var..olur olur diye teselli edenler, her seferinde yeni bir kür tavsiye edenler,eline dua sıkıştıranlar, hadi artık yapın diyenler ( bunlar tam gerizekalı olan kısım), acıyarak bebesini sevmem için küt diye kucağıma bırakanlar,adet oldunmu diye her ay soran kayınvalide....uzaar giderr..
şimdi yüklü bir masrafla (tüp bebeğe ek genetik test te yaptrdık) bebeğimiz olcak inşallah..daha kese görme falan aşamasındayız..
şu ultrason kağıdına baktıkça gözüm doluyor,
diyorum ki başkalarının yanında ağlamamak için yutkunmaktan ilerde kesin boğazımda bir hastalık çıkar..
taş gibi kalıyor insanın boğazında,millet yorum yaparken...
inşallah rabbim sana da tez vakitte nasip eder,çok iyi anlıyorum seni sebuş..
konu sahibide düğünü çekebiliyorsa öne çeksin...imkanı varsa kıymasın..
geçen ay ilk sonucu aldığımda yerden yere attım kendimi eşimin bana sen lazımsın ben seni tek sevdim belki de hiç çocuğumuz olmaz ama ben seni istiyorum demesi kendime getirdi ama teselli içindi biliyorum yeğenlerini her kucağına aldığında bakamıyorum onlara içim parçalanıyor.... en çok da o baba olsun istiyorum.... çevremdeki insanlardan zaten bıktım dediğin gibi hep yıpratıcı davranışlar...... biz de yaptırdık genetik test doktor ikinizde de sorun yok bi de ona bakalım dedi yrn kontrolüm var sonucu da öğrenicem dünya kadar para ilaç çevre faktörleri derken harap durumdayım böyle şeyleri okuyunca isyan etmek geliyo niye diye..... ama senin adına çok sevindim canım umarım sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu olur bebişin....