- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
Aklimi okudun kacinMune ablanın fazla geyikten banlama ihtimali kaç?
Sizi bu bataklıktan kurtarmaya geldimAklimi okudun kacin
Katiliyorum, karpuzu baska yerde keselimSizi bu bataklıktan kurtarmaya geldim
Ablacım şu grupta kim hamam taşından hamile kalmış bi sor bakalım. Yüzlerde kadın üye öyle hamile kalan varsa elbet söyler size
Iste niye eve gelip elini yikamadan swyini tuyuyosun, ya hamile kaldiysa bxbxhxh beni alin burdanMesele avm de yürüyen merdivenlere dokunup eve gelip şeyime dokunup hamilemiyim diyen birisi vardi kk da
Yürüyen merdivenden hamile kalan taştan ikiz hamile kalır
Sen yeni üyesin daha dur bakalım
Nereye ektilerse orada bitiyor isteMesele avm de yürüyen merdivenlere dokunup eve gelip şeyime dokunup hamilemiyim diyen birisi vardi kk da
Yürüyen merdivenden hamile kalan taştan ikiz hamile kalır
Sen yeni üyesin daha dur bakalım
Sizi bu bataklıktan kurtarmaya geldim
Aklimi okudun kacin
Gensler simdi şöyle, biz aramizda genşleri bilinclendirelim isimli bi skeç yazip burda oynadik. Yazdiklarimizdan hamile kalinmiyo kuma falan oturabilirsiniz.geyik asla yok zaten hem bilinclendirme bunlar
Midem ortamı terk etti. Ne güzel taşın cinsiyetine bağlamışım olayı, niye bozuyorsun?
Git işini yap yoksaMune çok güzel alıcak hepinizi burdanIste niye eve gelip elini yikamadan swyini tuyuyosun, ya hamile kaldiysa bxbxhxh beni alin burdan
Ben masumum tek suc hamam tasinin.Göksu perşembe üye olmuş
Nereye düştüm ben sesini duyar gibiyim
4 koldan yüklenip kızı üye olduğuna pişman etmissiniz
Insafsizlar sizi
Mrb bisey sorabilirmiyim
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu 1 dk falan sürdü içeri girme olmadı ve zevk suyundan emin değilim iliskiden 54 gun sonra doktor karin ultrasonuna bakti ve kan testi negatif doktora durumu anlatmadım ama gebelik olsaydı gorurdu değilmi bugün iliskiden Tam 3 ay 15 gun geçti her ay düzenli adetimi oldum ve bu süre zarfında 8 tane gebelik teste (prodoctor) yaptım negatif kendimi hamile gibi hissediyorum 1 hafta önce yani iliskiden tam 3 ay 10 gun geçtikten sonra doktora gittim özele kadın ultrasonla karnıma baktı yumurtalik bölümüme kist yok hiç bisey yok temiz dedi ve adetime 5 gun var suan ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum karnımda sislik var sizce bisey olsaydı doktor gorurmuydu
Abla beni niye katiyorsun ya ben konuyu toparlamaya geldim Mune abla herkesi toparlamadanGöksu perşembe üye olmuş
Nereye düştüm ben sesini duyar gibiyim
4 koldan yüklenip kızı üye olduğuna pişman etmissiniz
Insafsizlar sizi
BizBen masumum tek suc hamam tasinin.
Kot bebek merkezi açtık ya ne çabuk unuttun?BizArtemissisipi ile klinik açmıştık o prof ben asistan olduk
Şırıngadan hamile kalinirmi konusuydu
Ay ya yoksa kot mu yoksa mor dantelli iç çamaşırını ikide bi diyen biri vardı artemis hangisiydi
Yok artik bxjxbhdKot bebek merkezi açtık ya ne çabuk unuttun?
He ya aynenKot bebek merkezi açtık ya ne çabuk unuttun?
Behlül kaçarr yoksa yok yere banlanicamKiz yazip durmayin müdürü bcjxjxh
Tabii. Makale bile yayınladık. Kotun çeşidine göre cinsiyet bile belirleyebiliyoruz. Mesela taşlanmış kottan hep erkek oluyor.Yok artik bxjxbhd
O zaman klinigi Kipris'ta mi acmistiniz siz ?Tabii. Makale bile yayınladık. Kotun çeşidine göre cinsiyet bile belirleyebiliyoruz. Mesela taşlanmış kottan hep erkek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?