Surtunme ile iliskiden 3 ay 10 gun sonra karindan ultrason ile gebelik olsa gorunurmuydu?

Gensler simdi şöyle, biz aramizda genşleri bilinclendirelim isimli bi skeç yazip burda oynadik. Yazdiklarimizdan hamile kalinmiyo kuma falan oturabilirsiniz. geyik asla yok zaten hem bilinclendirme bunlar

Ablacım şu grupta kim hamam taşından hamile kalmış bi sor bakalım. Yüzlerde kadın üye öyle hamile kalan varsa elbet söyler size

Mesele avm de yürüyen merdivenlere dokunup eve gelip şeyime dokunup hamilemiyim diyen birisi vardi kk da

Yürüyen merdivenden hamile kalan taştan ikiz hamile kalır

Sen yeni üyesin daha dur bakalım

Mesele avm de yürüyen merdivenlere dokunup eve gelip şeyime dokunup hamilemiyim diyen birisi vardi kk da

Yürüyen merdivenden hamile kalan taştan ikiz hamile kalır

Sen yeni üyesin daha dur bakalım
Iste niye eve gelip elini yikamadan swyini tuyuyosun, ya hamile kaldiysa bxbxhxh beni alin burdan

Sizi bu bataklıktan kurtarmaya geldim

Aklimi okudun kacin
Gensler simdi şöyle, biz aramizda genşleri bilinclendirelim isimli bi skeç yazip burda oynadik. Yazdiklarimizdan hamile kalinmiyo kuma falan oturabilirsiniz. geyik asla yok zaten hem bilinclendirme bunlar

Midem ortamı terk etti. Ne güzel taşın cinsiyetine bağlamışım olayı, niye bozuyorsun?

Göksu perşembe üye olmuş

Nereye düştüm ben sesini duyar gibiyim

4 koldan yüklenip kızı üye olduğuna pişman etmissiniz

Insafsizlar sizi

Görünmeyebilir

Kot bebek merkezi açtık ya ne çabuk unuttun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…