Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yastikla sürtünme yoluyla hamile kalanlar var kendi zevk sularıyla sizin durum daha vahim 9 ay sonra yavrunuzu sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız ins
Kulağına küpe yap hamile kalsan napcan o bebekle karnında bi onu düşün bi de şimdiki hayatını karar senin okuyorsan o guzel okulun ilerde iyi bir işin guzel bir hayatin mi yoksa kimsenin babasinin bile istemediği ailenin sirt çevirdiği karnında bebeğiyle sectigin hayatinmiOlmaaz demk bisey off cok pişmanım bidaha asla ama asla
Bidaha yapmicagina söz verirsen olmazYa nolur yardim edin simdi olir mu olmazmi
Zevk suyunda da sperm hücresi bulunduğundan hamile kalabilme ihtimali var...Ya nolur yardim edin simdi olir mu olmazmi
Ya nolur yardim edin simdi olir mu olmazmi
Kuzum sAdet gunum bittikten bi gun sonra erkek arkadasimla sürtünme yoluyla iliskiye girdik. Karnima boşaldı. Biz zevk suyundan supheleniyoruz ve cok korkuyoruz.. noolur yardım edinn
Adet gunum bittikten bi gun sonra erkek arkadasimla sürtünme yoluyla iliskiye girdik. Karnima boşaldı. Biz zevk suyundan supheleniyoruz ve cok korkuyoruz.. noolur yardım edinn
Kuzum sıkma canını olur böyle şeyler. Ondan birden duygularına yenik düşüyor. Vajinal bölüme gelmediyse sıkıntı yok :)Hatamin farkindayimm ama nolur alauci bi tavirla yaklasmayinn
Kuzum s
Kuzum sıkma canını olur böyle şeyler. Ondan birden duygularına yenik düşüyor. Vajinal bölüme gelmediyse sıkıntı yok :)
Kuzum s
Kuzum sıkma canını olur böyle şeyler. Ondan birden duygularına yenik düşüyor. Vajinal bölüme gelmediyse sıkıntı yok :)
Kuzum s