Sürtünme ile hamile kalinirmi yardim edinnn

ayse1955

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
18
0
29
Adet gunum bittikten bi gun sonra erkek arkadasimla sürtünme yoluyla iliskiye girdik. Karnima boşaldı. Biz zevk suyundan supheleniyoruz ve cok korkuyoruz.. noolur yardım edinn

Çok sürtünme alev alırsın diyen baya bir arkadaş çıkacak şimdi burda en başı kaptım ben yaş kac ayıptır sorması boyundan büyük işlere niye kalkar bu insanlar bilemedim ya sonrada cevap arar durursunuz böyle yapmaya devam et bu dahaki konun hamileyim sevgilim bırakıp gitti ne yapicam olur

Degilsindir merak etme. Pat diye hamile kalinmiyo. Cok cok sansli pardon sanssiz olman lazim senin durumda hamile kalman icin.

Olmaaz demk bisey off cok pişmanım bidaha asla ama asla
Kulağına küpe yap hamile kalsan napcan o bebekle karnında bi onu düşün bi de şimdiki hayatını karar senin okuyorsan o guzel okulun ilerde iyi bir işin guzel bir hayatin mi yoksa kimsenin babasinin bile istemediği ailenin sirt çevirdiği karnında bebeğiyle sectigin hayatinmi

Adet gunum bittikten bi gun sonra erkek arkadasimla sürtünme yoluyla iliskiye girdik. Karnima boşaldı. Biz zevk suyundan supheleniyoruz ve cok korkuyoruz.. noolur yardım edinn
Kuzum s
Hatamin farkindayimm ama nolur alauci bi tavirla yaklasmayinn
Kuzum sıkma canını olur böyle şeyler. Ondan birden duygularına yenik düşüyor. Vajinal bölüme gelmediyse sıkıntı yok :)

Kuzum s

Kuzum sıkma canını olur böyle şeyler. Ondan birden duygularına yenik düşüyor. Vajinal bölüme gelmediyse sıkıntı yok :)
Kuzum s

Kuzum s

Zevk suyu gelmistir ama spermin gelmediğinden eminim

X