- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk gelen sıvı ile hamile kalabilirsin. Hamile kalmak hem çok zor hem çok kolay. Benim için mesela doktorum çok kolay hamile kalabilirsin demişti. Rahmim ve vücudumun kimyası buna çok müsaitmiş. İlk gelen sıvıda da sperm olduğu için gebe kalma oranın diğer türlü durumdan azda olsa var.Off bilmiyoeum baska bi adi varsa ama bana bi aciklama yapın
Biz mi anlatamıyoruz diye düşünüyorum okuyorum bastan ama yok gayet açık anlatmisiz yok yawrum yok hamile falan değilsin ya senelerce yumurtlama takibi o takibi bu takibi yapıp hamile kalamiyo insanlar sen nasıl hamile kalcan bu şekilde anlamadım canim yok diyorum yahu yokkOff bilmiyoeum baska bi adi varsa ama bana bi aciklama yapın
Adet olursan da hamile olmadığın garantilenmez, üstüne görme diye birşey var çünkü. Benim ablam hamileyken 9 ay adet görmüştü mesela..
Kac olabilirki daha iki lafindan biri hamilemiyimdir diyip duruyo baksana biraz buyuk olsa akli basinda olsa sorar dururmu bunu çok yazık gençlik ellerimizden kayıp gidiyo17 mi aferim küçük anne
C9k tesekkur ederim bidaha asl yasca büyüksun abla demek istiyorum ama her yorumunuz ömrümden ömür aliyo
26 yaşındayım evliyim ve severek aşkla evlendim en özel anımı kocamla sevdiğim adamla yasadim geri kafalı değilim kesinlikle çok arkadaşım oldu bunları önce yaşayan sorumluluğu kaldırabilecek yaşta olsan inanki derim banane diye ama kardeşim yaşamış gibi olduğum için söyledim bunları sana sadece inan böyle şeyler için gerçekten çok kucuksun benimde oldu sevgilim o yaşlarda elimi tutmadı bi kere sarılmak öpmek surda kalsin yasanmislik olduğu için dil döktüm sana bu kadar faydalı olduysam çok sevinirim inanki tanimasamda çok üzüldüm senin için okuluna bak canim erkek istedigin her zaman varC9k tesekkur ederim bidaha asl yasca büyüksun abla demek istiyorum ama her yorumunuz ömrümden ömür aliyo