Sürtünme ile hamile kalinirmi yardim edinnn

Off bilmiyoeum baska bi adi varsa ama bana bi aciklama yapın
ilk gelen sıvı ile hamile kalabilirsin. Hamile kalmak hem çok zor hem çok kolay. Benim için mesela doktorum çok kolay hamile kalabilirsin demişti. Rahmim ve vücudumun kimyası buna çok müsaitmiş. İlk gelen sıvıda da sperm olduğu için gebe kalma oranın diğer türlü durumdan azda olsa var.

Off bilmiyoeum baska bi adi varsa ama bana bi aciklama yapın
Biz mi anlatamıyoruz diye düşünüyorum okuyorum bastan ama yok gayet açık anlatmisiz yok yawrum yok hamile falan değilsin ya senelerce yumurtlama takibi o takibi bu takibi yapıp hamile kalamiyo insanlar sen nasıl hamile kalcan bu şekilde anlamadım canim yok diyorum yahu yokk

Adet olursan da hamile olmadığın garantilenmez, üstüne görme diye birşey var çünkü. Benim ablam hamileyken 9 ay adet görmüştü mesela..

Yahu şu yere göğe sığdıramadığınız zevk suyunun hiç bi numarası yok, yeter artık kendinize ettiğiniz eziyetler, korkacaksan sürtürttme kardeşim, Yok be ne korkacam diyosan da alev alana kadar sürttürüver:KK70:
Ne zevk suyuymuş arkadaş değdiği bedende akıl bırakmıyo:KK53:

Kaç yasindasin ama gerçek yaşını şöyle bak buyutmeden

20 yazmissin 20 deseydik dicektim sana 17 sen büyük değilsin diye bak yawrum bizde geçtik o yollardan senin yasinda kardeşim var benim erkek hep tembihlerim bu konuda kaniniz kayniyo anlıyorum ama yanlış işler pesindesin yaşanmış bi olay anlatiyim sana komşumuz var çok terbiyeli bir kız üniversiteye giderken birlikte olmuş biriyle hamile kalmış bilmiyor kac ay adet olmadim diye bu gidiyo doktora hamilesin diyo okulu bıraktı hayatı alt üst oldu evlendi çocuğu doğurdu herkes sirt çevirdi kocası askere bile gitmedi daha belki suan çok guzel bi hayatı olcakti isi olcakti bi kac kere birlikte olduğu daha askere bile giymemiş isi olmayan biriyle evlendi kapandı eve aklını başına topla sen onları yaşadığın o kisiyle evlenceginin garantisi varmi çok pişman olursun şimdi bu hata yapar birlikte olursun sonra 5 yil sonra bi Adam çıkar karşına deli gibi aşık olursun keske ilklerimi onla yasasaydim der cok pisman olursun lütfen cahillik yapmayın ve erkeklere kendinizi kullandirmayin o yaşta biri ciddi düşünmez hamile kalsan arkasına bakmadan kacar korkar sorumluluk bile alamaz ya seni sadece zevk amacı goruyo bu yaşta kanmayın.inanmayın lütfen kendimi yedim sana bunları anlatcam diye yapma yawrum kendine bunu yapma

Hamile değilsin bence ama evlilik dışı olmamak içinde biraz kendini korumalisin sakinmalisin biraz aklını başına topla diye söylüyorum bunları sana o yaşta aşk meşk seviyorum ölüyorum bitiyorum yok evlencez yok çocuğumuzun ismi su olcak yok karimsin kadinimsin yalan bunlar yok böyle şeyler uyanın uyumayin diye söylüyorum canim yoksa banane niye yirtiyim bi taraflarimi tanımadığım biri icin

C9k tesekkur ederim bidaha asl yasca büyüksun abla demek istiyorum ama her yorumunuz ömrümden ömür aliyo

C9k tesekkur ederim bidaha asl yasca büyüksun abla demek istiyorum ama her yorumunuz ömrümden ömür aliyo
26 yaşındayım evliyim ve severek aşkla evlendim en özel anımı kocamla sevdiğim adamla yasadim geri kafalı değilim kesinlikle çok arkadaşım oldu bunları önce yaşayan sorumluluğu kaldırabilecek yaşta olsan inanki derim banane diye ama kardeşim yaşamış gibi olduğum için söyledim bunları sana sadece inan böyle şeyler için gerçekten çok kucuksun benimde oldu sevgilim o yaşlarda elimi tutmadı bi kere sarılmak öpmek surda kalsin yasanmislik olduğu için dil döktüm sana bu kadar faydalı olduysam çok sevinirim inanki tanimasamda çok üzüldüm senin için okuluna bak canim erkek istedigin her zaman var

X