Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy koptum ya bu saattir dil dokuyom kıza banamisin demedi pes etcem simdiÇekil şurdan ya pis ergen
Sürtün sürtün gel burda yok hamilemiyim yok bidaha olmayacak. Sen adet ol için rahatlasın sonra gene aynısı yapacaksın. Kimi kandırıyosun sen olmayacakmış...
Sinir ettin beni ya genç kızlar okurda senin yaptığını yapmazlar İnş
Anacım kızın derdi akıl almak falan değil ki yanlış yaptığını düşünmüyor sadece g... tutuşmuş merak ediyo hamilemiyim diyor. Yok yapmiycam etmiycem hikaye... Burdada tersleyeceklerine diyorlar ya öyle kalınmaz böyle kalınız sanki anlayacak.Ayy koptum ya bu saattir dil dokuyom kıza banamisin demedi pes etcem simdi
Gercekten sana cok tesekkur ederimm allahim inşallah seninde bi sıkıntında bana yardim ettiğin gibi sanada yardim eden temiz kalpli biri cikar karsina[/QUOTE][QUOTE="sibell09, post: 46151107, member: 6 sayfa sonunda anlatabildigimize sevindim bu mümkünse artik
Korkuyorsanız sürtünmeyecektiniz
Acaba haberleri varmi acaba sence canim cevap basit tabiki hayır anasi babası kız okul okuyo saniyolar napsinlar bizde bu laf var iki ayakli güdülmez derler bu da o hesapbüyük ihtimal hamile değilsindir. ama bu yaşa bu deneyim fazla değil mi? karnına boşalmış bide neden derslerini düşünmüyorsun annen baban ne diyor bu duruma acaba
işte ben ailesini düşünsün de kendini toplar belki diye yazdım. 17 yaa daha çocuk bu..Acaba haberleri varmi acaba sence canim cevap basit tabiki hayır anasi babası kız okul okuyo saniyolar napsinlar bizde bu laf var iki ayakli güdülmez derler bu da o hesap