Sürtünme ile hamile kalinirmi yardim edinnn

Hepimiz ablam gibi oldunuz emin olunki sadce emin olmak istiyorum hala inanamiyorum degilimdir demii

Bak kızım göbeğe boşalmayla hamile kalınmaz cinsel iliskiye girersin rahmine boşalirsa o zaman hamile kalma durumun olur.

Çekil şurdan ya pis ergen :KK20:
Sürtün sürtün gel burda yok hamilemiyim yok bidaha olmayacak. Sen adet ol için rahatlasın sonra gene aynısı yapacaksın. Kimi kandırıyosun sen olmayacakmış...
Sinir ettin beni ya genç kızlar okurda senin yaptığını yapmazlar İnş

Çekil şurdan ya pis ergen :KK20:
Sürtün sürtün gel burda yok hamilemiyim yok bidaha olmayacak. Sen adet ol için rahatlasın sonra gene aynısı yapacaksın. Kimi kandırıyosun sen olmayacakmış...
Sinir ettin beni ya genç kızlar okurda senin yaptığını yapmazlar İnş
Ayy koptum ya bu saattir dil dokuyom kıza banamisin demedi pes etcem simdi

Ya Allah aşkına şuna bide akıl mı weriyosunuz?
Kalmazsın korkma öyle olmaz şöyle olur diye?
Bugün kalmaz yarın kalır.
Sanki karşıdaki olgun kadın, 17 yaşında ergen.
Kızım sen git okulunu oku dersine çalış bırak erkeklerle sürtüşmeyi

Bence senin yaşın 17 bile değil.
Onca insan hamile degilsindir diyo sen itinayla hala suphe duyuyosun surtunmeyle hamile kalinabilceginden. Hey Allahim yao_O

Ayy koptum ya bu saattir dil dokuyom kıza banamisin demedi pes etcem simdi
Anacım kızın derdi akıl almak falan değil ki yanlış yaptığını düşünmüyor sadece g... tutuşmuş merak ediyo hamilemiyim diyor. Yok yapmiycam etmiycem hikaye... Burdada tersleyeceklerine diyorlar ya öyle kalınmaz böyle kalınız sanki anlayacak.
Te Allahım yaa

Valla kocam deli sancak beni gizli gizli gulcem diye ugrasiyom şimdi bascam kahkahayı yahu simdikilerde akıl kitmidir nedir anlamadım ben korkudan geberirdim valla biz akilliydik ya bu nedir böyle dediğini deyip duruyo yok diyom gene diyo valla kardeşim var kız benimde o bi kizi hamile birakti da ona söylüyorum gibi empati yaptim valla icim yandi yoksa banane

Gercektenn yorumlarınız beni cok rahatlatti her ne kadar bana inanmasanizda ben hatami anladim allah razi olsun bana dua edinn

Şu 6 sayfa sonunda anlatabildigimize sevindim bu mümkünse artik

[QUOTE="sibell09, post: 46151107, member: 6 sayfa sonunda anlatabildigimize sevindim bu mümkünse artik[/QUOTE]
Gercekten sana cok tesekkur ederimm allahim inşallah seninde bi sıkıntında bana yardim ettiğin gibi sanada yardim eden temiz kalpli biri cikar karsina

[QUOTE="sibell09, post: 46151107, member: 6 sayfa sonunda anlatabildigimize sevindim bu mümkünse artik
Gercekten sana cok tesekkur ederimm allahim inşallah seninde bi sıkıntında bana yardim ettiğin gibi sanada yardim eden temiz kalpli biri cikar karsina[/QUOTE]
Sağol canim ama benim tek isteğim gençlerimizin yere sağlam basmalari kendilerine güvenlerinin olması birazda kendilerine değer vermeleri unutmayınız sizden değerli hiç kimse yok

büyük ihtimal hamile değilsindir. ama bu yaşa bu deneyim fazla değil mi? karnına boşalmış bide neden derslerini düşünmüyorsun annen baban ne diyor bu duruma acaba

büyük ihtimal hamile değilsindir. ama bu yaşa bu deneyim fazla değil mi? karnına boşalmış bide neden derslerini düşünmüyorsun annen baban ne diyor bu duruma acaba
Acaba haberleri varmi acaba sence canim cevap basit tabiki hayır anasi babası kız okul okuyo saniyolar napsinlar bizde bu laf var iki ayakli güdülmez derler bu da o hesap

Acaba haberleri varmi acaba sence canim cevap basit tabiki hayır anasi babası kız okul okuyo saniyolar napsinlar bizde bu laf var iki ayakli güdülmez derler bu da o hesap
işte ben ailesini düşünsün de kendini toplar belki diye yazdım. 17 yaa daha çocuk bu..

X