Sürtünme ile gebelik

Ovulasyon dönemimdeymişim. Evet 2 kere de test yaptım öyle olsa elbet geçen gün paylaştığım test pozitif çıkardı çünkü 21 gün geçmişti o pişman olduğum günün üstünden değil mi?

Evet farkındayım üzgünüm moralim bozuk sürekli uyuyorum pişmanım
Sürtünme ile gebe kalmazsınız boşalma olmadıkça bilindiğim kadarıyla ama çok kafanıza takılıyorsa doktora gidin . İstanbul’da oturuyorsanız İstanbul florance Nightingale hastanesinde benim doktorum Op dr Deniz Altıparmak var ona gidin . Dünya iyisi mükemmel bir insandır. Kafanızdaki tüm soruları cevaplar

Boşalma olmadı ve istanbulda değilim

İhtimal var mı da doktora git dediniz bana demin öyle şey olmaz dediniz

İhtimal var mı da doktora git dediniz bana demin öyle şey olmaz dediniz
Buluttan nem kapmayın. Spermin rahim içine girmesi lazım hamile kalabilmek için. Kesinlikle hamile değilsiniz. Olay tam olarak anlattığınız gibi olduysa yani rahim üzerine boşalma olmadıysa hamile kalmazsınız. Zaten rahim içine boşalma olmadığı sürece üstüne sperm gelmesiyle hamile kalmakta çok zor.

İçeri giriş olmadı bile. Dediğim gibi klitoris bölgesine oenis ucu değdi orda zevk suyu varsa ihtimal olabilir mi diye sırdum

2 kere de negatif sonjç gördüm ama yanlış zamanda mı yaptım diye anlamak istedim

Ben sana direk hamilesin diyim sende rahatla bizde çünkü asla inanmayacaksın kim ne derse desin.
9ay bekle en iyisi doğurmazsan hamile değilsin o zaman tam rahatlarsın herhalde.

Ben sana direk hamilesin diyim sende rahatla bizde çünkü asla inanmayacaksın kim ne derse desin.
9ay bekle en iyisi doğurmazsan hamile değilsin o zaman tam rahatlarsın herhalde.
Hayır inanıyorum sadece testi yanlış gün mü yaptım diye düşündüm ondan sordum

Ne diyosunuz yanlış zamanda mı yaptım acaba testi
Sen şaka mısın hala satırlarca düzgün kırmadan anlatan arkadaşlarım var ve sen üzerine hala hala haaaaala doğru zamanda mı yaptım diyosun. Bence böyle bişi bile yaşamadın çok ciddi psikolojik sorunlar yaşıyorsun ve oldukça yalnızsın. Lütfen böyle bir platformda daha fazla dikkat çekmeye çalışma... Aylarca yıllarca bir sürü yöntem çare deneyip bebek bekleyen insanlar var burada...senin dalga geçmen gerçekten çok ayıp geliyor bana. Şimdi gene siz beni anlamıyorsunuz ben sadece merak ediyorum diyip yarında midem bulanıyor hanımlar lütfen cevap vs yazacaksın.bence ya doktora görün tedavi ol ya da kumda oyna...

Kimseyle böyle bi konuda dalga geçemem ben

Ciddi ciddi sordum testi yanlış zamanda mı yapmışım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…