Ovulasyon dönemimdeymişim. Evet 2 kere de test yaptım öyle olsa elbet geçen gün paylaştığım test pozitif çıkardı çünkü 21 gün geçmişti o pişman olduğum günün üstünden değil mi?Psikolojik olarak hissediyorsun o hissi streste olduğun için ve şu an muhtelen yeni yumurtlama dönemine geldin onun belirtilerini yasıyorsundur.
Ayrıca adette pihtili kanamam oldu demişsin üstüne görme olsa pihti atmazsın normal adet gibi olursun hatta daha hafifi.
Artık rahatlat kendini ya da gerçekten psikolojik destek al böyle gidersen hasta edersin kendini.
Evet farkındayım üzgünüm moralim bozuk sürekli uyuyorum pişmanımPsikolojiniz bozulmuş bence
Sürtünme ile gebe kalmazsınız boşalma olmadıkça bilindiğim kadarıyla ama çok kafanıza takılıyorsa doktora gidin . İstanbul’da oturuyorsanız İstanbul florance Nightingale hastanesinde benim doktorum Op dr Deniz Altıparmak var ona gidin . Dünya iyisi mükemmel bir insandır. Kafanızdaki tüm soruları cevaplarEvet farkındayım üzgünüm moralim bozuk sürekli uyuyorum pişmanım
Boşalma olmadı ve istanbulda değilimSürtünme ile gebe kalmazsınız boşalma olmadıkça bilindiğim kadarıyla ama çok kafanıza takılıyorsa doktora gidin . İstanbul’da oturuyorsanız İstanbul florance Nightingale hastanesinde benim doktorum Op dr Deniz Altıparmak var ona gidin . Dünya iyisi mükemmel bir insandır. Kafanızdaki tüm soruları cevaplar
İhtimal var mı da doktora git dediniz bana demin öyle şey olmaz dedinizSürtünme ile gebe kalmazsınız boşalma olmadıkça bilindiğim kadarıyla ama çok kafanıza takılıyorsa doktora gidin . İstanbul’da oturuyorsanız İstanbul florance Nightingale hastanesinde benim doktorum Op dr Deniz Altıparmak var ona gidin . Dünya iyisi mükemmel bir insandır. Kafanızdaki tüm soruları cevaplar
bence birşey olmaz ama sonuçta ben doktor değilim ve kafanız rahatlamıyorsa doktora gidin dedimİhtimal var mı da doktora git dediniz bana demin öyle şey olmaz dediniz
Buluttan nem kapmayın. Spermin rahim içine girmesi lazım hamile kalabilmek için. Kesinlikle hamile değilsiniz. Olay tam olarak anlattığınız gibi olduysa yani rahim üzerine boşalma olmadıysa hamile kalmazsınız. Zaten rahim içine boşalma olmadığı sürece üstüne sperm gelmesiyle hamile kalmakta çok zor.İhtimal var mı da doktora git dediniz bana demin öyle şey olmaz dediniz
İçeri giriş olmadı bile. Dediğim gibi klitoris bölgesine oenis ucu değdi orda zevk suyu varsa ihtimal olabilir mi diye sırdumBuluttan nem kapmayın. Spermin rahim içine girmesi lazım hamile kalabilmek için. Kesinlikle hamile değilsiniz. Olay tam olarak anlattığınız gibi olduysa yani rahim üzerine boşalma olmadıysa hamile kalmazsınız. Zaten rahim içine boşalma olmadığı sürece üstüne sperm gelmesiyle hamile kalmakta çok zor.
Hayır inanıyorum sadece testi yanlış gün mü yaptım diye düşündüm ondan sordumBen sana direk hamilesin diyim sende rahatla bizde çünkü asla inanmayacaksın kim ne derse desin.
9ay bekle en iyisi doğurmazsan hamile değilsin o zaman tam rahatlarsın herhalde.
???Hayır inanıyorum sadece testi yanlış gün mü yaptım diye düşündüm ondan sordum
Sen şaka mısın hala satırlarca düzgün kırmadan anlatan arkadaşlarım var ve sen üzerine hala hala haaaaala doğru zamanda mı yaptım diyosun. Bence böyle bişi bile yaşamadın çok ciddi psikolojik sorunlar yaşıyorsun ve oldukça yalnızsın. Lütfen böyle bir platformda daha fazla dikkat çekmeye çalışma... Aylarca yıllarca bir sürü yöntem çare deneyip bebek bekleyen insanlar var burada...senin dalga geçmen gerçekten çok ayıp geliyor bana. Şimdi gene siz beni anlamıyorsunuz ben sadece merak ediyorum diyip yarında midem bulanıyor hanımlar lütfen cevap vs yazacaksın.bence ya doktora görün tedavi ol ya da kumda oyna...Ne diyosunuz yanlış zamanda mı yaptım acaba testi
Evet kaç aydır. Uğraşıyoruz hala yokAllah aşkına akıl mantık var yani ciddi ciddi soruyor musunuz?
Adet olmussunız her seyden önce.
Millet ne kadar uğraşıyorda hamile kalamıyor
Kimseyle böyle bi konuda dalga geçemem benSen şaka mısın hala satırlarca düzgün kırmadan anlatan arkadaşlarım var ve sen üzerine hala hala haaaaala doğru zamanda mı yaptım diyosun. Bence böyle bişi bile yaşamadın çok ciddi psikolojik sorunlar yaşıyorsun ve oldukça yalnızsın. Lütfen böyle bir platformda daha fazla dikkat çekmeye çalışma... Aylarca yıllarca bir sürü yöntem çare deneyip bebek bekleyen insanlar var burada...senin dalga geçmen gerçekten çok ayıp geliyor bana. Şimdi gene siz beni anlamıyorsunuz ben sadece merak ediyorum diyip yarında midem bulanıyor hanımlar lütfen cevap vs yazacaksın.bence ya doktora görün tedavi ol ya da kumda oyna...
Boşa uğraşıyor usul bilmiyorsak demekEvet kaç aydır. Uğraşıyoruz hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?