Sürtünme ile gebelik

Vajina üstünde böyle garip bi his var kaç zaman oldu hala gaz mıdır yoksa aklım orda olunca his var gibi mi geliyo?

Test bu markası predictor

Eklentiler

• 233442D2-3928-4F94-BC14-68AF7A5B02E5.jpeg
    43,8 KB · Görüntüleme: 63
Katı beyaz akıntı geliyor 2-3 gündür anlamadkm bayanlar bu neden gelir peki????

Bi daha yapmam zaten biri hamileyim demiş böyle birşey yaşayıp fake konu mu anlamadım belki de biraz dinlenmeye ihtiyacım var sizler tarafından
Bak canım yazılarının hepsini okudum gördüm ama seni kıracak birşey yazmamak için cevap vermedim hiçbirine nitekim buraya yorum yazan herkes de muhtemelen benim gibi düşünüp cevap yazmadi sana çünkü insanlar sana mümkün değil dedikçe sürekli bu belirti ve şu belirti var deyip insanlarla dalga geçer gibi yazıyorsun hala.

Ilişki yaşamışsın 10 gun sonra adet olmuşsun daha ne belirtisi ne hamileliği olabilir diye düşünüyorsun ki.
Yapmışsın bir hata farkına varmışsın hala neyin stresini yaşatıp kendine zindan ediyorsun hayati?

Sevgilin olacak erkek müsveddesi hayatını yaşıyor sen burada cehhennemi yaşatıyorsun kendine yazık değil mi sana?

Son kez yazacağım sana hamile olma şansın yok.
Sen ısrarla bu belirtim var şu belirtim var diyorsun ya benik aklima gelen sen olsun mu istiyor acaba diye düşünüyorum yoksa bir insan bu kadar psikolojik olarak kendini kaybedip adetin üstüne belirti aramaz rahatlardı diye düşünüyorum.

Allah yar veyardımcın olsun inşallah, umarım bir daha böyle bir hata yapmazsın. Selametle....

Sevgilim olacak müsvedde benden ayrıldı ben öyle bi ihtimal ister miyim sence bi daha asla yapmam kendimi kötü hissediyorum ve özellikle şu benim moralimi bozuyor acaba ihtimal olabilir mi diye yoksa ben dd istemem böyle bi şeyi

Sadece o his kafama takıldı acaba bişi mi var da böyle bi his oluyo rahim bölgemde diye çünkü inanın ben istemem evlilik dışı bir bebek. Ama allah isteyen herkese versin inşallah

Psikolojik olarak hissediyorsun o hissi streste olduğun için ve şu an muhtelen yeni yumurtlama dönemine geldin onun belirtilerini yasıyorsundur.
Ayrıca adette pihtili kanamam oldu demişsin üstüne görme olsa pihti atmazsın normal adet gibi olursun hatta daha hafifi.
Artık rahatlat kendini ya da gerçekten psikolojik destek al böyle gidersen hasta edersin kendini.
Sadece o his kafama takıldı acaba bişi mi var da böyle bi his oluyo rahim bölgemde diye çünkü inanın ben istemem evlilik dışı bir bebek. Ama allah isteyen herkese versin inşallah

Psikolojiniz bozulmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…