Tamam acaba bu testi öbür adetim gecikince mi yapmalıydım gerçi ilişki üstünden 20 gün geçti nerddyse bi kere adet oldumEvet test negatif ve artık düşünüp belirti arama lütfen
Yumurtalık ve rahmimin olduğu yerde o his hala devam ediyor neden acabaTamam acaba bu testi öbür adetim gecikince mi yapmalıydım gerçi ilişki üstünden 20 gün geçti nerddyse bi kere adet oldum
?????Tamam acaba bu testi öbür adetim gecikince mi yapmalıydım gerçi ilişki üstünden 20 gün geçti nerddyse bi kere adet oldum
Tekrar test yaptım gene negatif ama rahmimde bi his var ve 3-4 gündür beyaz koyu akıntı geldiKomik bi konu değil bence evet hamile kalınabilir düşük ihtimal de olsa. Tekrar test yap ve emin ol bence
Bi daha yapmam zaten biri hamileyim demiş böyle birşey yaşayıp fake konu mu anlamadım belki de biraz dinlenmeye ihtiyacım var sizler tarafındanŞu sitenin sürtünmeden çektğini kimse çekmemiştir
Eki Görüntüle 2257978
Bak canım yazılarının hepsini okudum gördüm ama seni kıracak birşey yazmamak için cevap vermedim hiçbirine nitekim buraya yorum yazan herkes de muhtemelen benim gibi düşünüp cevap yazmadi sana çünkü insanlar sana mümkün değil dedikçe sürekli bu belirti ve şu belirti var deyip insanlarla dalga geçer gibi yazıyorsun hala.Bi daha yapmam zaten biri hamileyim demiş böyle birşey yaşayıp fake konu mu anlamadım belki de biraz dinlenmeye ihtiyacım var sizler tarafından
Sadece o his kafama takıldı acaba bişi mi var da böyle bi his oluyo rahim bölgemde diye çünkü inanın ben istemem evlilik dışı bir bebek. Ama allah isteyen herkese versin inşallahSevgilim olacak müsvedde benden ayrıldı ben öyle bi ihtimal ister miyim sence bi daha asla yapmam kendimi kötü hissediyorum ve özellikle şu benim moralimi bozuyor acaba ihtimal olabilir mi diye yoksa ben dd istemem böyle bi şeyi
Sadece o his kafama takıldı acaba bişi mi var da böyle bi his oluyo rahim bölgemde diye çünkü inanın ben istemem evlilik dışı bir bebek. Ama allah isteyen herkese versin inşallah
Psikolojiniz bozulmuş benceÖncelikle merhaba. Bugün sayfaya yeni üye oldum ve hepinizin görüşlerine saygım var. O yüzden de siz kullanıcıların görüşleri benim için çok önemli. Kısaca anlatmam gerekirse bundan yaklaşık 3 hafta önce yani ayın 22-23ü gibi sürtünme ile ilişki yaşadım ve üstümüz çıplaktı. Klitoris denen bölgeye penis başı değdi ve ben sonradan kafama taktım acaba zevk suyu bulaştı mı diye. Bu kötü olaydan 11 gün sonra adet oldum ilk gün kahverengi geldi ertesi günü kanamaya dönüştü ve pıhtılıydı. Fazla pedimi doldurmadı ama tuvalete her çıktığımda akıntı ve pıhtılı kan attım. Bunları açıkça söylediğim için gerçekten özür diliyorum. Daha sonra kafama taktım adetimin 3.günü idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Bu kötü ve tecrübesiz olay benim psikolojimi alt üst etti. Adetim bitti, psikolojik olarak mı bilmiyorjm ama karnımda garip bir his var ve sanki midem bulanıyor. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Adetim yaklaşık 4 gün kadar sürdü daha sonra kahverengiye dönüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?