• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile gebelik

Ben sadece rahmimdeki hisin bunla alakası olabilir mi diye sordum yunurtalıklarım kasılıyo resmen

Hamile dahi olsan hemen belli olmaz testte en az 1 ay sonra pozitif çıkar
Hamilelik ihtimali var mı.. ben ilişkinin 21 gün ertesi test yaptım bazılarında 2 haftalıkken idrarda gördüklerini duumuştum. İlişkiden 10 gün sonra da adet oldum bu arad. İhtimal var mı

Bence hamile değilsindir regl olmuşsun zaten eğer başka belirtiler olursa kan testi yaptırabilirsin.Birde hamilelikte regl gibi kanamalar olabiliyor.Ama dikkat etmekte fayda var sürtüşme ile hamile kalınabilir mi evet kalınabilir ama zevk suyundan değil meni kaçma ihtimali varsa içine kalanlar var çünkü kaygan bir şey kumaştan dahi geçebiliyor.

Anne adaylarında döllenen yumurta rahim duvarına tutununca bu durumda kasık ağrısı,şişkinlik ve ani batmalar hissedebilirsiniz.Bu erken hamilelik belirtisidir

Böyke bi yazı okudum
2 test negatifti yani yine de ihtimalim var mı ben anlamadım

İlişkiden 21 gün aonra yapılan test doğruyu söylemez mi

Meni dediğin boşalma sıvısıysa o bana değmedi sadece boşalma öncesi olan sıvıdan endişeleniyorum klitoris bölgeme sürtündü cünkü penis ucu

Evet bende araştırmıştım bunlar hissedilebilir ama bunları hamile olmayanlarda hissediyor hormonsal bir şeyde olabilir bence hamile değilsindir bu kadar zamanda sabah bulantılarım falan başlardı 2 testse negatif çıkmış zaten en azından silik bir çizgi daha falan çıkardı 20 gün az değil bence ağrı ve kasılmalar devam ederse bir doktora kontrol ettirin bebek değilde başka bir sıkıntı olabilir

22 martta yaşandı çarşmba günü 3-4 damla israrla test yaptım negatifti moralim bozuldu şu an

Bence takma o kadar kolay değil kasılmalar kist olunca falanda olabiliyor artarsa doktora görün birde sen bu kadar taktığın için psikolojik olarak da kendini hamile gibi hissedebilirsin bulantı karında hareket olabilir

Bence takma o kadar kolay değil kasılmalar kist olunca falanda olabiliyor artarsa doktora görün birde sen bu kadar taktığın için psikolojik olarak da kendini hamile gibi hissedebilirsin bulantı karında hareket olabilir
Sadece rahimde his var başka bişi yok yarın yine mi test alsam.

Test alıp boşuna para harcama bence bekle 25ine kadar falan devam ederse o zaman yaparsın daha net olur 1 ayı doldurur

Back