- 1 Ağustos 2018
- 151
- 98
- 23
- 32
Bence yarın bi kitap al kendine ve oku başka bişey demek istemiyorum saygılar sevgilerCiddi ciddi sordum testi yanlış zamanda mı yapmışım diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yarın bi kitap al kendine ve oku başka bişey demek istemiyorum saygılar sevgilerCiddi ciddi sordum testi yanlış zamanda mı yapmışım diye
Arkadaşlarım sayfalarca açıklama yapmış zaten insanlara vakit kaybı yaşattırman çok ilginç ve bunun farkında bile değilsinDüzgünce cevap verebilirsin
Hamilelik ihtimali var mı.. ben ilişkinin 21 gün ertesi test yaptım bazılarında 2 haftalıkken idrarda gördüklerini duumuştum. İlişkiden 10 gün sonra da adet oldum bu arad. İhtimal var mıHamile dahi olsan hemen belli olmaz testte en az 1 ay sonra pozitif çıkar
Sadece rahimde his var başka bişi yok yarın yine mi test alsam.Bence takma o kadar kolay değil kasılmalar kist olunca falanda olabiliyor artarsa doktora görün birde sen bu kadar taktığın için psikolojik olarak da kendini hamile gibi hissedebilirsin bulantı karında hareket olabilir
İhtimali var mı eğer öyleyse bilmiyorum sanırım söylerim eski erk arkdşımaEyvah bide hamileysen ne yapmayı düşünüyorsun
Çok kötüyüm yaTest alıp boşuna para harcama bence bekle 25ine kadar falan devam ederse o zaman yaparsın daha net olur 1 ayı doldurur