Ablacım benden ayrıldı. Bi daha böyle birşey yapmam.. zevk suyu ile hamile kalanlar oluyormuş evet bi arkadaşım öyle hamile kaldı ama cinsel birleşme yaşamış. Bende birleşme olmafıYok canım sorabilirsin tabiki ben senin soruna gülmedim telaşına güldüm ama dalga geçer gibi değil samimiyetle :) herkes herşeyi bilemez bazı şeyler yaşanarak öğrenilir . Zevk suyu ile çok nadir tabiki hamile kalanlar varmış çok nadir diyorum ama. Sen böyle bir riske girmemek için dikkatli ol ya prezervatif yada ertesi gün hapı kullan yoksa korktuğun başına gelebilir canım .
Canım benim açık konuşmak gerekirse eğer . Nekadar ulaşılmaz olursan okadar değerli olursun bunu unutma . Kendine değer ver kolay ulaşılan şeylerin değeri olmaz . Bedenini kimseye kullandırma . Kalbinde bedeninin bir parçası . Seni seven sana dokunmaya kiyamayandir . Umarım çok güzel bir gelecek seni bekliyordur :)Ablacım benden ayrıldı. Bi daha böyle birşey yapmam.. zevk suyu ile hamile kalanlar oluyormuş evet bi arkadaşım öyle hamile kaldı ama cinsel birleşme yaşamış. Bende birleşme olmafı
Güzel dilekkeriniz için teşekkür ederim. Bana büyük bi ders olduCanım benim açık konuşmak gerekirse eğer . Nekadar ulaşılmaz olursan okadar değerli olursun bunu unutma . Kendine değer ver kolay ulaşılan şeylerin değeri olmaz . Bedenini kimseye kullandırma . Kalbinde bedeninin bir parçası . Seni seven sana dokunmaya kiyamayandir . Umarım çok güzel bir gelecek seni bekliyordur :)
Rica ederim iyi gecelerGüzel dilekkeriniz için teşekkür ederim. Bana büyük bi ders oldu
İyi gecelerRica ederim iyi geceler
Cvp verck var mıBebetime marka test ile yaptım bu test hatalıymış şimdi tekrardan mı test almam lazım? Herkes bu testten şikayetçi off kesin bozuk test bana geldi
Ya kızım hamile değilsin işte zorlama...Öyle hamile kalınmaz ya..Cvp verck var mı
9 ay sonra doğurmazsa o zaman inanır herhaldeSürtünmeyle hamile kalma olasılığı belki %1 dir o da boşalma olursa, sende o yok bu yok üzerine adet gelmiş üzerine 4 tane negatif test. Hamile olmadığına ikna olman için ne dememiz veya ne yapmamız lazım artık yeter.
Ya böyle diyorsun da pelvis bölgemde garip bi his var sanki 2 sonra adet olcakmışım gibi. Adetime daha 2 hafta var9 ay sonra doğurmazsa o zaman inanır herhalde
Siz işi bilmiyorsunuz evet hamilesin vah tuhh diyecenki.. bidaha boyle haltlar yenmezsin!Gülesin mi ağlayasın mi böyle konulara bilemedimrahatlasın konu sahibi bida böyle işlere kalkışmasın sonra korkar böyle inşallah günler kaldı testte
Ne diyorsun ya insanlara ne laf ediyosnSiz işi bilmiyorsunuz evet hamilesin vah tuhh diyecenki.. bidaha boyle haltlar yenmezsin!
Düzgğnce cevap verceksiniz altı üstüSiz işi bilmiyorsunuz evet hamilesin vah tuhh diyecenki.. bidaha boyle haltlar yenmezsin!
Insanlara laf ettigim yok.. onlar beni cok iyi anladi canimNe diyorsun ya insanlara ne laf ediyosn
Iyi ozaman 1000 kisi hamile degilsin demis anlamamissin.. yazik..Düzgğnce cevap verceksiniz altı üstü
Düzgğnce cevap verceksiniz altı üstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?