Ya dalga geçme demiş yaaTestten iyi mi bileceğiz Allah analı babalı büyütsün
İyi de gerçeğini söyledimYa dalga geçme demiş yaa
Çok merak ettim bu konuyuİyi de gerçeğini söyledim
Bu dünyada rüzgardan bile hamile kalanlar varken sürtünmeden niye olmasın düşün bakalım.Çok merak ettim bu konuyu
Doru dersinBu dünyada rüzgardan bile hamile kalanlar varken sürtünmeden niye olmasın düşün bakalım.
Şöyle dim ilişki 10 saniye sürmedi sevgilim riske atmak istemiyorum dedi geri çekildi yapmadık ve ben bu haldeyimVallaha çok merak ettim sürtünerek nasıl hamile kaldın ya boşalma olmadan nasıl kalıyonuz bi söylesenize bu ay da öyle denicem ondan soruyorum.
4 gün sonra gebelik testi pozitif çıkmaZ.Şöyle dim ilişki 10 saniye sürmedi sevgilim riske atmak istemiyorum dedi geri çekildi yapmadık ve ben bu haldeyim
Toplam 3 tane test yaptım daha doğrusu 4 günde 2 tane yaptım ilk gordum inanmadım ve birde bugün yaptım tam 1 hafta oldu4 gün sonra gebelik testi pozitif çıkmaZ.
En iyisi kan ver. Son adet tarihin neToplam 3 tane test yaptım daha doğrusu 4 günde 2 tane yaptım ilk gordum inanmadım ve birde bugün yaptım tam 1 hafta oldu
Toplam 3 tane yaptım 2 tanesini üst üste yaptım yanlış olabilir diye bugünde yaptım yine pozitif daha öncesine birlikteliğim olmadı 2 çizgiydi testTestin pozitif olduğunu sanıyor olabilir misiniz yani testi yanlış anlamış olamaz mısınız? 4 gün sonra sonuç çıkmaz genelde de? Ya da daha önceden birliktelik olmuşsa o zaman hamile kalmışsınızdır