bende bu dediğimi ne zamanlar yapıyom biliyon mu...
kurtlar vadisi ve pars narkoterör ün olduğu akşam bırakmıyom onujeyyarjeyyar:enbuyukkk::asigim::roflol:
Benim ilk yapacağım sürpriz şu olacak inş 6 gün sonra evlendikten sora naniknanik
Bigün çok yorgunum uyuyorum diyeceğim onun eve gelmesine yakın,sen gelince beni uyandırma anahtarınla aç kapıyı diyeceğim..
Sonra evdeki bütün ışıkları söndürüp sokak kapısının girişinden yatak odasının kapısına kadar 3'er adım arayla küçük mumlar koyacağım..hepsinin yanınada küçük notlar..(o notlara neler yazacağım bana kalsınjeyyar :roflol:)
Yatak odasının kapısını açtığında ise odanın herbir köşesinde mumlar yanıyor olacak..Ve tabi yatağın içindede ben,en seksi halimle sengözlerimebaksanab
19 günde çok sayılmaz jeyyar
İyi düşünün kızlar , çünkü evlenince süpriz yapan tek taraf olucak o da siz :)) Ama yine de süprizlere açık olmakta fayda var , biliyorsunuz her süpriz güzel olur diye bir kural yok :))
Benim ilk yapacağım sürpriz şu olacak inş 6 gün sonra evlendikten sora naniknanik
Bigün çok yorgunum uyuyorum diyeceğim onun eve gelmesine yakın,sen gelince beni uyandırma anahtarınla aç kapıyı diyeceğim..
Sonra evdeki bütün ışıkları söndürüp sokak kapısının girişinden yatak odasının kapısına kadar 3'er adım arayla küçük mumlar koyacağım..hepsinin yanınada küçük notlar..(o notlara neler yazacağım bana kalsınjeyyar :roflol:)
Yatak odasının kapısını açtığında ise odanın herbir köşesinde mumlar yanıyor olacak..Ve tabi yatağın içindede ben,en seksi halimle sengözlerimebaksanab
bi de kızlar ben yatağıma cibinlik de yaptırdım
ilk gün için kremmm
sonrasında da kırmızıııııı
haftasonu çeyizim gidecek o da takılcak çok merak ediyorum nasıl olacak diyeeyerimsenibençok seksi duruyooooo
benmki bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?