Sürpriz Sürpriz Sürpriz Aşkım

bende bu dediğimi ne zamanlar yapıyom biliyon mu...

kurtlar vadisi ve pars narkoterör ün olduğu akşam bırakmıyom onujeyyarjeyyar:enbuyukkk::asigim::roflol:

kurtlar vadisi ni iyi hatırlattın unutmuştum vallaşakkıdı
ne bu erkeklerdeki kurtlar vadisi merakı anlamadım aamaaaa:sm_confused:
bizim yönteme hiçbirinin gücü yetmez kaanımcaaaaaa:enbuyukkk:

Benim ilk yapacağım sürpriz şu olacak inş 6 gün sonra evlendikten sora naniknanik

Bigün çok yorgunum uyuyorum diyeceğim onun eve gelmesine yakın,sen gelince beni uyandırma anahtarınla aç kapıyı diyeceğim..

Sonra evdeki bütün ışıkları söndürüp sokak kapısının girişinden yatak odasının kapısına kadar 3'er adım arayla küçük mumlar koyacağım..hepsinin yanınada küçük notlar..(o notlara neler yazacağım bana kalsınjeyyar :roflol:)

Yatak odasının kapısını açtığında ise odanın herbir köşesinde mumlar yanıyor olacak..Ve tabi yatağın içindede ben,en seksi halimle sengözlerimebaksanab

hımmmmmmm jeyyar

güsellmişşşş senn bunları yapmana az kalmışyerimseniben
benim 19 gün varrrkafamçokkarıştı
ohhh sayenizde bissürü sürprizim oluyo hergüne başka bişeyyyy:teytey:

bi de kızlar ben yatağıma cibinlik de yaptırdım
ilk gün için kremmm
sonrasında da kırmızıııııı
haftasonu çeyizim gidecek o da takılcak çok merak ediyorum nasıl olacak diyeeyerimsenibençok seksi duruyooooo
benmki bundan

İyi düşünün kızlar , çünkü evlenince süpriz yapan tek taraf olucak o da siz :)) Ama yine de süprizlere açık olmakta fayda var , biliyorsunuz her süpriz güzel olur diye bir kural yok :))

İyi düşünün kızlar , çünkü evlenince süpriz yapan tek taraf olucak o da siz :)) Ama yine de süprizlere açık olmakta fayda var , biliyorsunuz her süpriz güzel olur diye bir kural yok :))

allah korusun canım aaa kafamçokkarıştı
inşallah hep iyi güzel sürprizlerle karşılaşırızzzyerimseniben
amiiiiiinnnnn:1closedeyes:

o kadar mumdan yangın çıkar evde kız aman allah :roflol::roflol:

çıkmaz kız fındık..ben normalde bile odamda yakıyorum geceleri birsürü mum,sigara dumanını alsın diye:roflol: Odanın içi türbe gibi oluyo:roflol: töbe töbee tatlicadiarzu

Mumları koyacağın yerler önemli tabi gidipte tülün perdenin yatağın yanına koymayacaksın :asigim:

valla kızlar bende mumları çok seviyorum ama yangın çıakr korkusuyla yapmıyorum bi çok kes de tedirgin olup sööndürdük ne olur ne olmaz ben eşimle evden çıkıyorum eşimle eve giriyorum bana ne önerirsiniz izin günlerimizde aynı beni ayrı biyerede gödnermez ben gödneririm onu o gitmez hadi bakalım bana çare evlilişk yıl dönümümüze 14 gün var
napıcam yaaaa

kesinliklee yatak odam cibinlikli olcak ay çok seviyorum yaaa bu arada cok güzelimşşş

evet kızlar böle bi başlık varmış, annatın sürprizleri

canım bence eşinle oyun oynaya bilirsin. o gelmeden ufak kağıtlara güzel notlar yaz, ve diğer kağıdı bulması içinde içine ipucları ver. bir notu okuyunca hem iltifatlar hoşuna gider hemde diğer kağıdı bulma heyecanı bastırır. ve son kağıtdada seni tarif et çünkü erkeklere en güzel hediye kendimiz... zaten slow müzik ve mumları yakmış olacaksın o herzaman yapılan birşey, birde önemli olan eşini herzaman bakımlı ve şık karşılaman onlar bundan çok hoşlanır. gerçi kış pek çekilmiyor ama yazın süper olur. ince ve seksi giyinmek onları mutlu eder. a.s.

bu önerileri bende uygulayacağım . öldüm gülmekten siz çok yaşayın emi. bendende sürprizzzzzzzz geliyor.
önce ateşli bır bakış ve ardından tatlı bir buseyle odanıza götürün elinden tutup sonrada......:1hug: geceler sizin kızlarrrr. öyle bir gece yaşatınki ona unutamasın ve kımseye dönüp bakamasın doysun anlayacağınız.:1hug:

ben notlar yazmayı cok severim o anı anlatan altınada tarih düşerim onları aşkımın cebine cüzdanına koyuyorum bazen hemen buluo bazen zaman gecince cok mutlu oluyo
gecen sene doğum gününde gelemicem demiştim sabah erken gittim nişanlıyız tabi kayınvalidemi uyandırdım o gitti madem sürpis dedi sessizce kahvaltımızı hazırladım sonra gittim onu uyandırdım öperek cok mutlu olmuştu sarılıp yattık kahvaltımızı ettik birlikte

ahh ben ne diyim kendi evimiz var ama kaynanamgil hergün bizde..benim de eşimin doğumgünü var ama süpriz müpriz yapılmaz.çünkü kaynanam çattt basıverir..offf bir de rahatsız ettim heralde ben gideyim der.ee madem öyle düşünüyon hiç gelme di mi?off ben ne yapacam ya...siz yine de bana süpriz bişeler söylerseniz 29 marta..:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…