Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bunlar yeniyo mucokacimcoook hepsini yerim ben bunların hammm hihoyyyt ellerinze sağlık kızlar,oyumu verdm kaydirigubbakcemile2 ne becerikli hanımlarsınızyerimseniben
hepside bi harika ellerinize sağlık kızlar...boshayallersmile sadece bazıları az pişmiş gibi geldi bana, sanki hamur bi görüntü var :umursamaz:....tabi tercih meselesi ben iyi pişmiş hamur işlerini severim de:):)
masaallah ya yarismamiz baslamis cosmus burasi heycan dolu mis gibide kokular geldi burnuma nekadar hamarat nekadar güzel fikirli kk arkadaslarimiz varmis hepside birbirinden görsel ve lezzetli görünüyo ellerinie emeginize saglik canlarim hepinizde harikasiniz oy vermekte cok ama cok zorlanicam
Amannnnnnnn hepsi birbirinden güzel olmuş dostlar ellerinize sağlık.Katılmayı çokkk arzu ettim lakin olmadı.Neyseki benim yapmayı düşündüğüm 2 tarifte yapılmış 3 ve 11 numara :))))))))
komşuda pişer bize de düşer.. siz tarif yazın biz kopyacılar olarak çalalım. hepsi süper görünüyor ve ben hepsinden yiyebilecek potansiyele sahibim..cokacimcoook oyumu 5 numaraya verdim; verirken parmaklarım yoruldu, karşılığında o resimdeki böreğin aynısından istiyorum..sositososito
Ay ay ay hepside çok güzel görünüyor ama 2 tarif arasında kararsız kaldım biraz daha düşünüp öyle oy vercem ben:lepi:.Emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık....CADIARZU
Ayyyyy.delikafadulden.hepsi çok süper,lezzetli görünüyor..insan hiçbirine kıyamıyor.. Tadına da bi bakabilseydim.cokacimcoook.diyet yapmaya ramak kala iyi olcekti...:jeyyar:
katılımcılara ve bu yarışmada emeği geçenlere hayırlı olsun diyorum. gerçekden hoş tarifler cokacimcoook benimde en ilginç bulduğum tarifler 3 ve 5 oldu...oyumu da kullandım