Sürpriz Ödüllü Yufkalı Tarifler Yarışmamızda Oylama Başladı! Haydi Hanımlar

Bence en güzel tarif....

• 1 numaralı tariftir.

OY: 36 9,9%
  • 2 numaralı tariftir.

OY: 13 3,6%
  • 3 numaralı tariftir.

OY: 96 26,4%
  • 4 numaralı tariftir.

OY: 20 5,5%
  • 5 numaralı tariftir.

OY: 55 15,1%
  • 6 numaralı tariftir.

OY: 8 2,2%
  • 7 numaralı tariftir.

OY: 4 1,1%
  • 8 numaralı tariftir.

OY: 11 3,0%
  • 9 numaralı tariftir.

OY: 63 17,3%
  • 10 numaralı tariftir.

OY: 24 6,6%
  • 11 numaralı tariftir.

OY: 34 9,3%

• Ankete Katılan
    364
  • Anket Kapalı .
1.olmuşum..:hooray::lepi:

Tüm tarfilerin çok çok güzel olduğunu ve bilmediğim tarifleri en kısa zamanda deneyeceğimi belirterek, bana oy veren herkese teşekkür ederim.a.s.

Tavuğu ve hamurişini sevenlerin Yufkalı Tavuğu da mutlaka beğeneceğini düşünüyorum..

Akşam yemeği olarak da yapabileceğiniz gibi, gündüz çaylarında da yapabilirsiniz..cokacimcoook

Tarifi bir bütün olarak yemek tarfileri kısmına da en kısa zamanda ekliycem..

Bir daha ki yarışmada görüşmek üzeresempatiksalakcinniturkbayragi

tesekkur ederim canim seninde ellerine saglik.benim icin oy onemli degil ben cok eglendim bu yarismada emegi gecen herkese tesekkur ederim.deniz_gunes harika bir is cikarmissin canim tebrik ederim seni.

resimlere gelince sempatim o kadar cektigime sukur ediyorum bu aralar hic ama hic vaktim zamanla yarisiyorum resmen.belki daha iyi duzenleyebilirdim ama zamanim kisitliydi cancagzim.

mesajimi daha oncede yazmistim ama silinmis galiba site duzenlemede olunca karisiklik oldu galiba

1.olmuşum..:hooray::lepi:

Tüm tarfilerin çok çok güzel olduğunu ve bilmediğim tarifleri en kısa zamanda deneyeceğimi belirterek, bana oy veren herkese teşekkür ederim.a.s.

Tavuğu ve hamurişini sevenlerin Yufkalı Tavuğu da mutlaka beğeneceğini düşünüyorum..

Akşam yemeği olarak da yapabileceğiniz gibi, gündüz çaylarında da yapabilirsiniz..cokacimcoook

Tarifi bir bütün olarak yemek tarfileri kısmına da en kısa zamanda ekliycem..

Bir daha ki yarışmada görüşmek üzeresempatiksalakcinniturkbayragi
tebrikler canim gercekten tarifin istah acici duruyordu oyumda sanaydi ellerine saglikvereliniortak

Arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık...
oy veren elleriniz dert görnesin
teşekkür ediyorum hepinizee...
En kısa zamanda tarifimi eklicem yemek tarfilerine..
hepinizi çookkkk seviyorummmm
Şeniz

aaaa deniz mi 1. olmuş maşallah ya sana hamile halinle ne döktürmüşsün ha
tebrik ederim arkadaşım hamile olarak katıldığın için ayrıca tebriği hakettin
diğer arkadaşlarımı da yürekten kutluyorum
tariflerin hepsi ayrı güzel ayrı özeldir
baştada demiştim bana göre herkes 1.
bu arada fotoğraflaman sunumunda çok şıktı deniz

Bendeniz 5 numaralı 3. olan tarifin sahibi...:asigim:
Bana oy veren,bu yarışmaya güzel tarifleriyle katılan,vakit ayırıp oylamada bulunan,güzel yorumlarıyla beni onore eden tüm arkadaşlarıma ve tabi ki bu güzel yarışmayı hazırlayan Libime ve Sempiye çok çok teşekkür ederim.Ayrıca sevgili Deniz-güneş'i ve Nazalp'i yürekten tebrik ederim...a.s.
Libim sırada hangi yarışma var,takipçinizim..alkisalkisalkis

libyana kardeşimi de ayrıca tebrik ediyorum
alnının akıyla güzel bi yarışmadan çıktı helal olsun kardeşim
sorunsuz seviyeli güzel bi yarışmaydı
yenilerini beklerim bacuuumm:asigim:

1.olan deniz_güneşi ve ilk üçe giren arkadaşları tebrik ederimvereliniortak
güzel bir yarışmaydı...ayrıca katkısından dolayı libyanayada tebrikler...
a.s.

Özellikle 1. olan arkadasimizi ve ayrica ilk üce giren diger arkadaslari tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5

Gercekten güzel bir yarismaydi....Katilan ve emegi gecen tüm arkadaslara tesekkürlerkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Yapilan tüm yarismalar cok eglenceli oluyor...Devami gelir insallah:kahve:

çenem canım kalbimi okumuş gibi yarışma topiğinde söylediğim yufkalı tarifi yapmışsın

tebrik ederim canım:asigim:

çenem canım kalbimi okumuş gibi yarışma topiğinde söylediğim yufkalı tarifi yapmışsın

tebrik ederim canım:asigim:

bebeğim ya anca bu kadar denk gelir...

resmen kalp kalbe karşı dedikleri şey budur
ikimizin de aklına aynı şey gelmiş :asigim:

ben hazır yufkadan çok tarif bilmem, genelde açma yufkadan yaparız herşeyi
her böreği de boşnak böreği uslubuyla açarız, çarşaf üstünde çekiştirerek
liby'ye katılım olsun diye dedim deneyim bakayım hazır yufkadan
normalde bunu da hazır yufkadan yapmayız, açıp sacın üstünde pişirdiğimiz yufkadan yaparız
anneme dedim bunu hazır yufkadan yapıcam diye, olmaz öyle şey dedi sempatiksalakcinni
dedim bakalım görücez olur mu olmaz mı oluyormuş,
annem bile dedi bundan sonra uğraşmayalım bari diye ki bu annemin ağzından asla duyamayacağın bir cümledir

herkesin denemesini tavsiye ederim, cidden harika oluyor, ayy karnım acıktı anlatırken cokacimcoook

Katılanları ve kazananları tüm kalbimle kutlarım.Şeniz Hepsi birbirinden nefis ve leziz tariflerdi.

bebeğim ya anca bu kadar denk gelir...

resmen kalp kalbe karşı dedikleri şey budur
ikimizin de aklına aynı şey gelmiş :asigim:

ben hazır yufkadan çok tarif bilmem, genelde açma yufkadan yaparız herşeyi
her böreği de boşnak böreği uslubuyla açarız, çarşaf üstünde çekiştirerek
liby'ye katılım olsun diye dedim deneyim bakayım hazır yufkadan
normalde bunu da hazır yufkadan yapmayız, açıp sacın üstünde pişirdiğimiz yufkadan yaparız
anneme dedim bunu hazır yufkadan yapıcam diye, olmaz öyle şey dedi sempatiksalakcinni
dedim bakalım görücez olur mu olmaz mı oluyormuş,
annem bile dedi bundan sonra uğraşmayalım bari diye ki bu annemin ağzından asla duyamayacağın bir cümledir

herkesin denemesini tavsiye ederim, cidden harika oluyor, ayy karnım acıktı anlatırken cokacimcoook

evet canım doğuda bazı illerde de yufkası ayrı satılır bu tarifin fırınları vardır hatta özel bu yufkanın

çok güzel olur bayramlardan önce babannem arefe gününden hazırlar bayılarak yeriz çok seviyorum canım

ellerine sağlık harika olmuş:asigim:

evet canım doğuda bazı illerde de yufkası ayrı satılır bu tarifin fırınları vardır hatta özel bu yufkanın

çok güzel olur bayramlardan önce babannem arefe gününden hazırlar bayılarak yeriz çok seviyorum canım

ellerine sağlık harika olmuş:asigim:

babannenin elleri dert görmesin tatlım :asigim:

eminim harika oluyordur, geleneksel bir tadımız bu, pek bilindiğini sanmıyordum ama biliniyormuş
karadenizde de çok yapılır, mutfağımızda görmeye en alışkın olduğumuz tatlardan biridir
biz de yeni bir açılım getirmiş olduk, artık herkes kendi mutfağında yapabilirmiş bunu öğrenmiş olduk.
çünkü fırında pişirince diğerinden pek farkı olmuyor, ama tabi sacın üstünde pişenin yerini tutar mı bilemiyorum açıkcası
ama öyle imkanı olmayanlar için de çok pratik ve nefis lezzetli denenmesi gereken bir tat bence buyrunnnnnnnnn

babannenin elleri dert görmesin tatlım :asigim:

eminim harika oluyordur, geleneksel bir tadımız bu, pek bilindiğini sanmıyordum ama biliniyormuş
karadenizde de çok yapılır, mutfağımızda görmeye en alışkın olduğumuz tatlardan biridir
biz de yeni bir açılım getirmiş olduk, artık herkes kendi mutfağında yapabilirmiş bunu öğrenmiş olduk.
çünkü fırında pişirince diğerinden pek farkı olmuyor, ama tabi sacın üstünde pişenin yerini tutar mı bilemiyorum açıkcası
ama öyle imkanı olmayanlar için de çok pratik ve nefis lezzetli denenmesi gereken bir tat bence buyrunnnnnnnnn

evet canım kesinlikle

ben de deneyeyim normal yufkadan özel yufkasını yapan bir yer aradım ama bulamadım İstanbulda bir türlü bu şekil deneyeyim ben de kuzum
:lepi:

Hepsi birbirinden güzel görünüyordu ki halada öyle kazanan arkadaşları tebrik ederim Lütfen tariflerinizi konu açarakda bizlerle paylaşırsanız çok güzel olur
Çenebaz senin yaptığın tarifi ilk yengemde yemiştim ben onlarda silori derler tadı inanılmz lezzezli yanlız herkese tavsiye ederim

X