• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz doğum günü..

Mmah80

Tevekkül...
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
102
54
98
29
Kocaeli Gebze
Merhaba hanımlar..
Eşime sürpriz bi doğum günü hazırlamak istiyorum.. Ne yapacağım hakkında bana fikir verebilir misiniz..?
Geçen yıl güzel bi akşam yemeği masası hazırlamıştım.. Pastasını da kendim yapmıştım odayı süslemiştim.. Geçen yıl gündüzden iş yerine gidip kendisine küçük bi pasta götürmüştüm akşama dair bişeyler yapacağımı anlamasın diye.. Hamileydim çünkü daha fazlasını yapamayacağım gücüm yok diyerekten kandırmıştım eve geldiğinde de sürpriz yapmıştım.. :)
Bu yıl ne yapacağımı bilmiyorum.. 5 ocak doğum günü.. Bana yardımcı olabilir misiniz..?
Dipnot: Bebeğim de var bu sene ona göre fikirler bekliyorum sizden..
Şimdiden teşekkür ederim.. :KK54:

Bes aylık bebekle evde olmanız daha iyi olur gibi
Varsa yakın dostlarını ailesini cagırıp sürpriz parti yapabilirsiniz

Bes aylık bebekle evde olmanız daha iyi olur gibi
Varsa yakın dostlarını ailesini cagırıp sürpriz parti yapabilirsiniz
Bebeğim 7 aylık.. Dışarda bişeyler yapabiliriz ama dış mekan olamaması şartıyla.. Bu yılda aynı şeyi yapıp klasikleştirmek istememiştim.. Yakın akrabalarımız var fakat onları dahil etmek istemiyorum.. Ayırım yapmadan çağırmam gerekiyor bunun için ise evim küçük..

Ben oglumu kullanarak iyi ki doğdun babacığım yazıp birleştirip eşime göndermiştim .Gerekli malzemeler

Şöyle ki düz renk bir çarşaf ve zemin ve de evlat kişisi :) cok güzel bir şey çıkmıştı ortaya .

Back