siyah farın bu kadar yakıştığı kimse görmedim. :1shok:
maşallah sana canım.
Üffff bakışlara bittim bu arada,söylemeden geçemiyeceğim hani yerimseniben
sürmelicim rimelin bu mu canım
evet hayatim bunun mawisi yani waterprof olani.. kirpkleri en dolgun we uzun yapani.. yerimseniben
sağol tatllım gittigidiyorda buldum bu markayı hiç bilmiyordum senin kullandığını okuyunca sipariş ettim canım opuyorumnanaktan
sen ne kadara alıyorsun sorması ayıp
allahım bu kaşlar gözler yok yahuuuu tütütütüt cok iltifat etmek istemiorum ama ölümcül bakıosun canım anca bunu diebilirimdelikafadulden senden bihter makyajı istiorum kendi adıma müsait oldgn zaman yaparsan cok cok sevinirim
aaaa enişte beye söle seni 5 dakka boş bırakmasın anacım eğer iltifat edemiosa da kaşınla gözünle adamcağızı kitlemişsin yevrucak yazık o yüzden bişi diemiodrşakkıdıcok saol tatlım şimdiden tenk yu
işte haftalardır beklediğim topic delikafadulden canım makyajına bayılıyorum ben senin ya..maşallah kaş göz yapın da süper..resimlerinin altına adım adım ve markalarıyla yapış şeklini de anlatırsan daha bi seviniriz.. bide göz altlarına da mı kalem çekiyosun? ben göz altıma far sürüyorum ama bikaç sat sonra akıyo
:roflol: tamam kasidimheheheh maşallah tatlım benm allah nazarlardan korusun kaba etini kaşı
sürmelim bu senin mascaradan almanyada varmii??
Makyajlar harika canım, ellerine sağlık...
Yalnız senden öğretici şeyler bekliyoruz. Adım adım uygulama ya da video tarzı.
Siz o avatarda enişteylen napıyonuz???:kedi:delikafadulden
hayırlı olsun sürmelimmm
Makyajlar harika canım, ellerine sağlık...
Yalnız senden öğretici şeyler bekliyoruz. Adım adım uygulama ya da video tarzı.
Siz o avatarda enişteylen napıyonuz???:kedi:delikafadulden
Surmelim muhtesem valla söyleyecek söz bulamiyorum :lepi:
Aaa ne ayip sorulur mu kiz öyle seyler :kedi:
Eniste Sürmeliyi öpüyor mu kokluyor mu :kedi::kedi::kedi:
canım hayırlı olsun topiğin ben yeni gördüm valla. süpersin tek kelimeyle. bütün makyajlarına baktım. sana koyu tonlar daha çok yakışıyor balım kesinlikle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?