• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri SuRMeLi'nin resimLi gözmakyajLarı (özeL, sade, günLük)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
siyah farın bu kadar yakıştığı kimse görmedim. :1shok:

maşallah sana canım:nazar:.

teşekkür ederim canIIImmm Şeniz

Üffff bakışlara bittim bu arada,söylemeden geçemiyeceğim hani yerimseniben

teşekkür ederimmm :utangac:

BOURJOIS-CLUBBING-WATERPROOF-RIMEL__20785434_0.jpg

sürmelicim rimelin bu mu canım

evet hayatim bunun mawisi yani waterprof olani.. kirpkleri en dolgun we uzun yapani.. yerimseniben

evet hayatim bunun mawisi yani waterprof olani.. kirpkleri en dolgun we uzun yapani.. yerimseniben

sağol tatllım gittigidiyorda buldum bu markayı hiç bilmiyordum senin kullandığını okuyunca sipariş ettim canım opuyorumnanaktan
sen ne kadara alıyorsun sorması ayıp

Son düzenleme:
sağol tatllım gittigidiyorda buldum bu markayı hiç bilmiyordum senin kullandığını okuyunca sipariş ettim canım opuyorumnanaktan
sen ne kadara alıyorsun sorması ayıp

canim bu akar ona göre.. benimkisi akmiyor.. normal temizleyiciler cikaramiyor bi nivea cikariyor.. yerimseniben

ben 16 euroya aliyordum.. bilmiyorm burda ne kadar sen ne kadara aldin ?mirmirmirmir

allahım bu kaşlar gözler yok yahuuuu tütütütüt cok iltifat etmek istemiorum ama ölümcül bakıosun canım anca bunu diebilirimdelikafadulden senden bihter makyajı istiorum kendi adıma müsait oldgn zaman yaparsan cok cok sevinirim

allahım bu kaşlar gözler yok yahuuuu tütütütüt cok iltifat etmek istemiorum ama ölümcül bakıosun canım anca bunu diebilirimdelikafadulden senden bihter makyajı istiorum kendi adıma müsait oldgn zaman yaparsan cok cok sevinirim

anam anam iltifatlara bakkk kiss kocem ble bu kadar iltifat etmiyor kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

bihter makyaji mi yaparis tatlim musait bi gun yaparimm zemuszemus

aaaa enişte beye söle seni 5 dakka boş bırakmasın anacım eğer iltifat edemiosa da kaşınla gözünle adamcağızı kitlemişsin yevrucak yazık o yüzden bişi diemiodrşakkıdıcok saol tatlım şimdiden tenk yu

işte haftalardır beklediğim topic delikafadulden canım makyajına bayılıyorum ben senin ya..maşallah kaş göz yapın da süper..resimlerinin altına adım adım ve markalarıyla yapış şeklini de anlatırsan daha bi seviniriz.. bide göz altlarına da mı kalem çekiyosun? ben göz altıma far sürüyorum ama bikaç sat sonra akıyo

aaaa enişte beye söle seni 5 dakka boş bırakmasın anacım eğer iltifat edemiosa da kaşınla gözünle adamcağızı kitlemişsin yevrucak yazık o yüzden bişi diemiodrşakkıdıcok saol tatlım şimdiden tenk yu

bo$ birakmiyor wallahi allahtan uyku denen birsey war uyuyozda biraz bos kaliyom :utangac:kitledim wallaa :jeyyar:

işte haftalardır beklediğim topic delikafadulden canım makyajına bayılıyorum ben senin ya..maşallah kaş göz yapın da süper..resimlerinin altına adım adım ve markalarıyla yapış şeklini de anlatırsan daha bi seviniriz.. bide göz altlarına da mı kalem çekiyosun? ben göz altıma far sürüyorum ama bikaç sat sonra akıyo

hosgeldin tatlim topigimee a.s.
tamammm dedigin gibi yaparimm opuyorumnanaktan
kirpiklerimin altina kalem cekiyorum ewet bebiss once kirpiklerimin altina daha sonra icine cekiyorum.. bazende kalemi disina kacirarak cekiyorum

Makyajlar harika canım, ellerine sağlık...
Yalnız senden öğretici şeyler bekliyoruz. Adım adım uygulama ya da video tarzı.kaydirigubbakcemile4
Siz o avatarda enişteylen napıyonuz???:kedi:delikafadulden

Yalnız senden öğretici şeyler bekliyoruz. Adım adım uygulama ya da video tarzı.kaydirigubbakcemile4

Aaa ne ayip sorulur mu kiz öyle seyler :kedi:
Eniste Sürmeliyi öpüyor mu kokluyor mu :kedi::kedi::kedi:

canım hayırlı olsun topiğin ben yeni gördüm valla. süpersin tek kelimeyle. bütün makyajlarına baktım. sana koyu tonlar daha çok yakışıyor balım kesinlikle:)))

hayırlı olsun sürmelimmm

Sagol canim..Şeniz

adim adim uygulama yaparim tatlimmŞeniz
fingirdiyorduk :roflol::asigim:

Surmelim muhtesem valla söyleyecek söz bulamiyorum :lepi:

Teskur ederiiimm Şeniz

Aaa ne ayip sorulur mu kiz öyle seyler :kedi:
Eniste Sürmeliyi öpüyor mu kokluyor mu :kedi::kedi::kedi:

aaaaaaaaaa o nasi laff kizz ayip ayip forumumuzda kuccuk kardeslerimizde war.. kotu ornek olmayakk :roflol:

canım hayırlı olsun topiğin ben yeni gördüm valla. süpersin tek kelimeyle. bütün makyajlarına baktım. sana koyu tonlar daha çok yakışıyor balım kesinlikle:)))

hosgeldin sekerim tesekkur ederim.. demi bende koyu makyajlari sewiyorum.. zemuszemus

kaşları keman gözleri yaman derler ya aklıma o geldi canm maşallah kaş yapın gözlerin çok derin güzel :nazar:

Back