Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
makyaj tekniğin çok güzel
BOURJOIS rşmelini kaça alıyorsun öğrenebilirmiyim :kedi:
harika gözlerin var.Maasallah
opuyorumnanaktanmuhtesem:teytey:
oy oy benim canim arkadasim gelmis hosgelmis.. tesekkur ederim canim herzaman beklerim topigime zemuszemusturkiyeye geldim geleli daha 2 tane far aldim wallahi.. mamakta bi tane kozmetikci war ordada sadece flormar, catherine airley var.. kizilaya dogru gitmek istiyorum onada esim gec geliyor.. yalnizda cesaret edemiyorumsürmelimmmm önce seni çooook öpüyorum canım Şeniz
hayırlı olsun
süpersin gene :lepi:
amma tr de yokları ne edeceğiz CADIARZU
çatlatacan mı beni sırnaşık şey
baş şimdi burdan gidene kadar alışveriş ediyosun bu ürünlerin aynından
banada adresi veriyosun gidiyorum alıyorum şekercim tamam mı alkisalkisalkis
hadi bakem gelin hanım :roflol:
öptüm seni ben ya
canım arkadaşım :1hug:
sağlıcakla kal
a.s.
nihayet actin sende bir topic hayirli olsun bitanem
sürmelim, güzel gözlü, marifetli arkadaşım.
yeni gördüm topiğini. kendi adıma çok sevindim :jeyyar: hepsi bir arada toplanmış oldu.zemuszemus
göz makyajında daha bir sürü güzel foton vardı. onları da ekleyecek misin?
sürmeli bir de göz kapağına farı sürmeden önce aydınlatıcı gibi birşey sürülüyormuş. Onun üzerine far uygulanıyormuş. Sen hangini kullanıyorsun canım, hangi marka iyidir ?
sürmeli arkadaşım diyecek kelime bulamıyorum resmen pc ekranına yapıştım sinek misali delikafaduldeno ne kaş o ne göz öyle kız tütütütü..yaptığın makyaj 10numara profosyönel makyöz falanmısın sen gerçi onlardan bile iyi olabirsin benceCADIARZU yanlız bundan sonra yapıp koyacağın makyajın ayrıntılarınıda belirt lütfen olurmu ve tabi kullandığın malzemelerin isimlerinide..
bayıldım topiğine yawww hayırlı olsunnn
sürmeli canim beni kalptenmi götüreceksin bu ne gözler kaslar canim bence magrifet boyada degil masallah kocaman gözler yay gibi kaslar var bide makyajla süper olmussun güzelligin gözlerin yeter canim
sürmeli kullandığın gözünün içine çektiğin göz kaleminin adını söyliyebilirmisn ...