yok tatlim ne SIKMASI
catrice sewdigim bir markadir o yuzden $ettirdiydim Şeniz
sürmeli gözlerin çok güzelmiş
teşekkürler canım..bu fırçaları netten falan mı aldın yoksa kozmatik dükkanlarında mevcutmu???* biliomusun ben bugün denizlide hemen hemen her markanın satıldıı bi kozmatik dükkanına sordum bourjois rimeli,boş boş baktılar gözüme(( ithal ürün heralde hiç duymadık dediler..boş boş çıktım bnde,hayalklerim yıkıldı yaa:))) sen güle güle kullan:)
bebish tatlım bourjois boyner,ykm,debenhams mağazalarında satılıo bildiğim kadaryla cok güsel bi marka ben ultra black kohl kalemini ve çikolata pudrasını kullanıorum ne zaman standını bulsam herseyi kurcalıorum ama hele o allıklar yokmu ye bitr:)sürmeliden kopya çekip rimelini de alcam inş:)
sürmelimmm kaşına gözüne kurban maşallah
bebish tatlım bourjois boyner,ykm,debenhams mağazalarında satılıo bildiğim kadaryla cok güsel bi marka ben ultra black kohl kalemini ve çikolata pudrasını kullanıorum ne zaman standını bulsam herseyi kurcalıorum ama hele o allıklar yokmu ye bitr:)sürmeliden kopya çekip rimelini de alcam inş:)
sürmelimmm kaşına gözüne kurban maşallah
göz kalemınden ıstıorum yaa bulamıorum nettede yok galıbaaa
Tek kelimeyle SUPER..alkisalkisalkis
Makyaj malzemelerini hollandadan aldin galibaa, markasi tanidik geldide
çok dadlusun sürmeliiimmm
cok guzel makyajlar ellerinize saglika.s.
gozlerinizde bir o kadar guzel masallah
gozlerinizin dogal halinide merak ettim dogrusukaydirigubbakcemile3
biraz önce yaptigim koyu yesil makyajimi ekledim cicilerr...
kullandigim malzemelerim: far:catherine airley
rimel: bourjois
kalem: 2b
tatluşummmmmm nireye ekledin :uhm:
görmeden maşallahhhh diyeyim de sana
nazarım değmesinnn :1hug:
öptim seni kuzummmmmmmmm a.s.
yaa inanılmaz güzel hepsi,bayıldım valla alkisalkisalkis bu konuda herhangi bir eğitim aldınız mı?
yok bebişim almadım henüz malesef evdeki aptal rimelleri bitrme çabasındayımdelikafaduldenama o kdr cok gereksz ve işe yaramayan sey almışımki bakalım daha ne kdr dayancamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan aldinmi rimeli datlim ?
yok bebişim almadım henüz malesef evdeki aptal rimelleri bitrme çabasındayımdelikafaduldenama o kdr cok gereksz ve işe yaramayan sey almışımki bakalım daha ne kdr dayancam
bastaki altınsarısı ve grili makyajları cok begendim yerimseniben
bakarken korktum valla nazar değecek diye. maşallah Allah nazardan sakınsınbence bu yeteneğinizi değerlendirin bi yerde çalışın. çnkü bi çok kuaför bile böyle güzel makyaj yapamıyor malesef:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?