Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kaşına gözüne bayıldım canm helede kaşları çıkmayan biri olarak kaşlarına bittim yahuu:lepi:böle güzel makyaj yapmayı nası öğrendin mesleğin nedir onu merak ettim canmsırnaşık şey
:kedi: meslegim yok daha tatlim.. muhasebe okudum zemuszemus
guzellik uzmani olmak isterdimmopuyorumnanaktan
canm bence bu marifetle senden çok iyi makyöz oluralkisalkisalkis
canm bence bu marifetle senden çok iyi makyöz oluralkisalkisalkis
Kesinlikle katılıyorumzemuszemus
Kuaförlerde makyöz diye geçinen birsürü sahtekara taş çıkartırsınız vallahi kaydirigubbakcemile5
Bisürü para alıp, palyaço çıkartıyolar ortaya kötükedihüso
resimlerrr süper hattaaa ötesi gercekten makyaj bi insana bu kadar yakısır yanlızzz bi sorun var makyaj malzemelerin bis devamlı trdeyizzz erden bulucasss onları yaa göz kalemleri genelde akıooo burdakiler senın sper durmuss acilll cevappp haftasonu sevglümle buluşcam :gitme:
yaptıgın makyajlarda kullandıgın farlarda cok guzel
selam sürmeli makyajlarına bayıldım.nası bu kadar uzmanca yapmayı örendiğini tabiki merak ediorum ama en çok da şu reimle5rinde kullandığın RİMELİ mutlaka markası ve aldığın fiyatıyla yazmanı bekliorum..çok beyendim.ayrıca siyah lacivert başta oolmak üzre koyu renkler feci yakışıo sana..sevgiler..cevabını bekliycem....
acele cevabın için çok teşekkür ederim canım da bi sorun var ben bu rimeli nerden bulabilirim hiç duymamıştım adını daha önce??? bide sen ne kadara aldın yani fiyatı ortalama ne civarlarda yazarsan çoook sevinirim.bende rimeli böle bolcana sürmeyi çook seviorum.çok öne çıkarmış gözlerini..cevabını bekliorum..yeni resimlerini beklios:)))
selam canım yeniden.mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi googleden arattım,fiyatlarıda çok pahalı sayılmaz herkesde memnunmuş ama senn kullandığının adı tam olarak nedir yazarmısın?? bu markanın çeşir çeşit rimeli çıktı karşıma,şaşırdım bnde ismini tam olarak bekliorum tavsiyen ve cevabın için şimdiden teşekkürler..
Yaslilik temali Makyaj yarismamiz icin fikir paylasim topigi acilmistir
Duyuru: 8. Göz Makyaji Yarismasi - Yaslilik Makyaji - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
yaa bişiy daha sormak istiorum kullandığın fırçalar ne marka acaba bi zahmet bunuda yazıver:))
sıktım sanırım sinirli gibi yazmışsın cevabı ama teşekkürler cevabın için.bunuda hiç duymamıştım googleden baktım ama bişiy bulamadım yinede sağol..