• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri SuRMeLi'nin resimLi gözmakyajLarı (özeL, sade, günLük)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
maşallah kaşına gözüne bayıldım canm helede kaşları çıkmayan biri olarak kaşlarına bittim yahuu:lepi:böle güzel makyaj yapmayı nası öğrendin mesleğin nedir onu merak ettim canmsırnaşık şey

maşallah kaşına gözüne bayıldım canm helede kaşları çıkmayan biri olarak kaşlarına bittim yahuu:lepi:böle güzel makyaj yapmayı nası öğrendin mesleğin nedir onu merak ettim canmsırnaşık şey

:kedi: meslegim yok daha tatlim.. muhasebe okudum zemuszemus
guzellik uzmani olmak isterdimmopuyorumnanaktan

canm bence bu marifetle senden çok iyi makyöz oluralkisalkisalkis

Kesinlikle katılıyorumzemuszemus
Kuaförlerde makyöz diye geçinen birsürü sahtekara taş çıkartırsınız vallahi kaydirigubbakcemile5
Bisürü para alıp, palyaço çıkartıyolar ortaya kötükedihüso

resimlerrr süper hattaaa ötesi gercekten makyaj bi insana bu kadar yakısır yanlızzz bi sorun var :D makyaj malzemelerin bis devamlı trdeyizzz erden bulucasss onları yaa :(:( göz kalemleri genelde akıooo burdakiler senın sper durmuss acilll cevappp haftasonu sevglümle buluşcam :D:D:gitme:

selam sürmeli makyajlarına bayıldım.nası bu kadar uzmanca yapmayı örendiğini tabiki merak ediorum ama en çok da şu reimle5rinde kullandığın RİMELİ mutlaka markası ve aldığın fiyatıyla yazmanı bekliorum..çok beyendim.ayrıca siyah lacivert başta oolmak üzre koyu renkler feci yakışıo sana..sevgiler..cevabını bekliycem....

canm bence bu marifetle senden çok iyi makyöz oluralkisalkisalkis

tesekkur ederim canim geçen bir kuafore eleman araniyormus, ben makyozluk we kas alabilirim dedim.. adam bana tecrubeniz war mi dedi.. bende yok dedim oda biz tecrubeli birini ariyoruz dedi.. bende siz bilirsiniz dedim ciktim.. zemuszemus

Kesinlikle katılıyorumzemuszemus
Kuaförlerde makyöz diye geçinen birsürü sahtekara taş çıkartırsınız vallahi kaydirigubbakcemile5
Bisürü para alıp, palyaço çıkartıyolar ortaya kötükedihüso

Degil mi.. istee teklif yapiyorum kabul etmiyorlar ben napiyimm.. zemuszemus
makyozum diye gelinleri palyancoya cewiriyorlarr.. Çok üzgünüm çoook

resimlerrr süper hattaaa ötesi gercekten makyaj bi insana bu kadar yakısır yanlızzz bi sorun var :D makyaj malzemelerin bis devamlı trdeyizzz erden bulucasss onları yaa :(:( göz kalemleri genelde akıooo burdakiler senın sper durmuss acilll cevappp haftasonu sevglümle buluşcam :D:D:gitme:

sagol canim.. netten siparis yapamiyormusunuz.. ?CADIARZU

yaptıgın makyajlarda kullandıgın farlarda cok guzel

tesekkur ederim tatlimopuyorumnanaktan

selam sürmeli makyajlarına bayıldım.nası bu kadar uzmanca yapmayı örendiğini tabiki merak ediorum ama en çok da şu reimle5rinde kullandığın RİMELİ mutlaka markası ve aldığın fiyatıyla yazmanı bekliorum..çok beyendim.ayrıca siyah lacivert başta oolmak üzre koyu renkler feci yakışıo sana..sevgiler..cevabını bekliycem....

el becerisi iste hayatim.. yapa yapa ogrendim iyice.. makyozlere tas cikartirim..:kedi:
rimelimin markasi BOURJOIS bebegim cok guzel kullanmani tawsiye ederimmmkaydirigubbakcemile5

acele cevabın için çok teşekkür ederim canım da bi sorun var ben bu rimeli nerden bulabilirim hiç duymamıştım adını daha önce??? bide sen ne kadara aldın yani fiyatı ortalama ne civarlarda yazarsan çoook sevinirim.bende rimeli böle bolcana sürmeyi çook seviorum.çok öne çıkarmış gözlerini..cevabını bekliorum..yeni resimlerini beklios:)))

acele cevabın için çok teşekkür ederim canım da bi sorun var ben bu rimeli nerden bulabilirim hiç duymamıştım adını daha önce??? bide sen ne kadara aldın yani fiyatı ortalama ne civarlarda yazarsan çoook sevinirim.bende rimeli böle bolcana sürmeyi çook seviorum.çok öne çıkarmış gözlerini..cevabını bekliorum..yeni resimlerini beklios:)))

hayatim gittigidiyorda warmis sanirim bi kac arkadasim almis.. ben hollandadan aldim en son 15,49 euroydu.. benimkide bitmek uzere :çok üzgünüm:

yeni makyajlarimi biraz sonra ekliyecegim opuyorumnanaktan

selam canım yeniden.mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi googleden arattım,fiyatlarıda çok pahalı sayılmaz herkesde memnunmuş ama senn kullandığının adı tam olarak nedir yazarmısın?? bu markanın çeşir çeşit rimeli çıktı karşıma,şaşırdım bnde ismini tam olarak bekliorum tavsiyen ve cevabın için şimdiden teşekkürler..

selam canım yeniden.mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi googleden arattım,fiyatlarıda çok pahalı sayılmaz herkesde memnunmuş ama senn kullandığının adı tam olarak nedir yazarmısın?? bu markanın çeşir çeşit rimeli çıktı karşıma,şaşırdım bnde ismini tam olarak bekliorum tavsiyen ve cevabın için şimdiden teşekkürler..

canim konunun ilk mesajinda rimelimin resmi war.. adi :BOURJOIS mascara volume clubbing waterproof(akmiyani)yerimseniben

sıktım sanırım sinirli gibi yazmışsın cevabı:( ama teşekkürler cevabın için.bunuda hiç duymamıştım googleden baktım ama bişiy bulamadım yinede sağol..

sıktım sanırım sinirli gibi yazmışsın cevabı:( ama teşekkürler cevabın için.bunuda hiç duymamıştım googleden baktım ama bişiy bulamadım yinede sağol..

yok tatlim ne SIKMASI
catrice sewdigim bir markadir o yuzden $ettirdiydim Şeniz

biraz önce yaptigim koyu yesil makyajimi ekledim cicilerr...
kullandigim malzemelerim: far:catherine airley
rimel: bourjois
kalem: 2b

Back